Okada byggkonsult AB

Från idé till färdigt resultat

Om Okada byggkonsult AB

Företaget ägs av Christian Okada som är snickare och certifierad kontrollansvarig, med över 20 års erfarenhet inom byggbranschen.

Det är viktigt att välja en hantverkare som både är erfaren, prisvärd och någon du kan lita på. Vi kan hjälpa dig med allt inom renovering - med dom rätta verktygen och kompetensen för att kunna slutföra ditt projekt med högsta kvalitet och till det bästa priset.  Det vi erbjuder är erfaren och professionell hjälp med ditt projekt som matchar dina unika behov och budget. Vi använder oss enbart av inarbetade produkter som vi vet fungerar. Det finns en strävan efter att erbjuda den bästa supporten för kunden med en tydlig kommunikation så att du förstår och kan följa med under hela byggprocessen
7

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Okada byggkonsult AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559378-5792
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2022-05-03
Momsregistrerat
2022-07
Registrerat för F-skatt
2022-05
SNI
43320
Byggnadssnickeriarbeten
71121
Teknisk konsultverksamhet inom bygg- och anläggningsteknik
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva konsultverksamhet, rådgivning, projektverksamhet samt inköp och försäljning av produkter och tjänster inom bygg- och fastighetsbranschen och därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda