Okada byggkonsult AB logo

Okada byggkonsult AB

Från idé till färdigt resultat

Presentation

Företaget ägs av Christian Okada som är snickare och certifierad kontrollansvarig, med över 20 års erfarenhet inom byggbranschen.

Det är viktigt att välja en hantverkare som både är erfaren, prisvärd och någon du kan lita på. Vi kan hjälpa dig med allt inom renovering - med dom rätta verktygen och kompetensen för att kunna slutföra ditt projekt med högsta kvalitet och till det bästa priset.  Det vi erbjuder är erfaren och professionell hjälp med ditt projekt som matchar dina unika behov och budget. Vi använder oss enbart av inarbetade produkter som vi vet fungerar. Det finns en strävan efter att erbjuda den bästa supporten för kunden med en tydlig kommunikation så att du förstår och kan följa med under hela byggprocessen
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Okada byggkonsult AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559378-5792
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 5

omdömen

Tidigare jobb

Referensjobb oktober 2022

Total renovering av kök. Nytt golvbjälklag med 220cm isolering, vattenburen golvvärme, tilläggsisolerade väggar, nya fönster placeringar, nytt innertak, nytt parkett golv med holländskt mönster, dörromfattningar samt foder och lister.

Referensjobb Augusti 2020

Ett rum blir till två barnrum. Nya fönsterplaceringar, nytt parkettgolv, spackling och slipning, ny el, rördragning för nya element, nya dörpassager samt foder och lister.

Referensjobb under Juli och Augusti

Diverse mindre uppdrag i slutet på sommaren.

Kontakta