Måla och tapetsera väggar i Ale

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Målare i Ale

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver måla om väggarna på en övervåning i en villa (102 kvm totalt i golvyta). Vardagsrum, tre sovrum, lite yta i köket samt vid trappan till nedervåningen. Det mesta vill vi ha målat (inkl underarbete), cirka 20% av ytan tapetserat. Det finns träpaneler i en del av vardagsrummet samt vid trappan som vi också vill ha målat. Taket är nyligen målat och behöver inte målas.
Uppdraget kan genomföras i första halvan av april 2024.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Annat
Ska det målas eller tapetseras?
Båda delar
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Måla och tapetsera väggar i Ale
Målning / Tapetsering

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Jakir Allt Inom Måleri AB för jobbet. Jakir Allt Inom Måleri AB har utfört 2 jobb via Servicefinder.

Övriga företag som svarade:
 • ABM Group AB
 • Måleriet No:1 Filial
 • Profess Bygg AB
 • ILDAL BYGG ÅKERI AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering
Måla ett rum i Örebro, vecka 42
Jag vill måla stor rummet (väg och tacket). Jag vet inte de exakta måtten, men det är ett större rum i en 68 kvadratmeter stor 2-rumslägenhet. Jag vill måla om vecka 42.
Måla och tapetsera väggar i Ale
Fasadmålning av ett hus i Ale
Vår verkstadsbyggnad behöver målas utvändigt. Skrapning är gjord till cirka 2/3 av oss själva. Svart slamfärg ska målas på allt trä. Gör ni ett bra jobb och vi är nöjda med…
Måla och tapetsera väggar i Ale
Fasadmålning av ett hus i Ale, inom 3 månader
Skrapning/borttagning av gammal färg på träfasad och måla ny färg på fasad inklusive foder. Tvåvåningshus i äldre stuk.
Målning / Tapetsering
Målning av väggar i ett hus i Ale
Måla vardagsrum på övervåning, trapp, hall och vardagsrum undervåning
Måla och tapetsera väggar i Ale
Spackla och måla vardagsrum, kök och hall i Borlänge, inom 3 månader
Spackla och måla vardagsrum, kök och hall (ca 100kvm totalt). Även måla fönsterkarmar på 3st fönster i vardagsrumu.
Målning / Tapetsering
Fasadmålning av ett hus i Ale, inom 6 månader
Ommåla fasad med sedvanligt förarbete, fönsterkarmar, ev byte av dåliga brädor. Trähus 200 kvm, halvsuteräng, mindre del murbruk.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.