Köksrenovering och golvläggning i Johanneshov

Den här förfrågan lämnades vintern 2020 i kategorin hantverkare/köksrenovering

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vill du också ha gratis prisförslag?

Börja med att ange ditt postnummer så att vi kan se vilka hantverkare vi ska matcha ditt uppdrag med.

Ange postnummer

Få prisförslag från företag i ditt område

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Nedanstående saker önskar jag ska göras med start 27 januari 2021. Lägenheten kommer vara tom.

Lägga parkettgolv (klickgolv) i hall och två sovrum ca 35 km2. Önskar att golvsocklar (listerna) mot väggen tas bort och att nya vita sätts in. Nya trösklar i trä om det behövs.

Lägga vinylmatta i kök ca 12 m2. Även här ta bort golvsocklar och sätta in nya vita.

Höja diskbänken och bänkskivan bredvid spisen 5-8 cm. Önskar återanvända diskbänk och bänkskiva. Ta bort befintligt kakel i köket och sätta dit nytt (vitt kakel kvadratiskt 15x15 cm) upp till taket.

Montera en köksfläkt (kolfilter).

Dra el till diskmaskin och in i skafferiet.

Mindre snickeriarbete (såga bort en låda under diskbänk så att diskmaskin får plats).

Parkettgolv, vinylgolv och kakel kommer jag att köpa men övrigt byggmaterial önskar jag att ni införskaffar. (Osäker på vad som behövs).

Önskar offert uppdelat på arbetskostnaden (inklusive rotavdrag) och materialkostnad.
Ungefär hur stort är köket?
12 km2
Önskat startdatum
2021-01-27
Era önskade typ av renovering
Delvis renovera kök
Övrigt
Köksrenovering och golvläggning i Johanneshov
Köksrenovering

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Nordbröder AB för jobbet. Nordbröder AB har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Sjöstaden Projekt AB
 • C-E Allservice Kommanditbolag
 • Täby Råd & Bygg AB
 • H-G Elektronik AB
 • Marina Fastighetstjänst AB
 • Struktina Entreprenad Aktiebolag
 • Fanco AB
 • Sha Service & bemanning AB
 • Handy Scandy AB

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb i Stockholm

Köksrenovering
Helrenovering av kök i Stockholm
Helrenovering av kök.
Köksrenovering
Montering i ett kök i Stockholm
Montering och uppsättning av 2 st IKEA-skåp, väggskåp, METOD i ett kök i lägenhet i Bromma
Köksrenovering och golvläggning i Johanneshov
Installera Ikea kök och vitvaror i Stockholm
Installera Ikea kök och vitvaror.
Köksrenovering och golvläggning i Johanneshov
Montering av Epoq-kök i Stockholm
Montering av Epoq-kök i en etta i Stockholm.
Köksrenovering och golvläggning i Johanneshov
Renovering av kök i Stockholm
Jag har köpt en bostadsrätt i Örby, och i köket är spark sockeln mot golvet skadad (svullen) och sprucket på baksidan, behöver bytas samt målas vit, se bild, dessutom så finns mögelpåväxt…
Köksrenovering och golvläggning i Johanneshov
Renovering av 4 kvm kök i Stockholm
Montera mindre Ikeakök. Gamla köket är borttaget.

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.