Totalentreprenad till renovering i Nacka

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Totalentreprenad.

Du kan också få hjälp med Totalentreprenad i Nacka!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Lägenheten är bostadsrätt och adressen är: Edövägen 8B, Orminge centrum , Nacka , och är på 90 kvm. Jag har tillträde den 31 maj och skulle vilja påbörja renoveringen första eller andra juni eller runt denna datum.
Renovering innehåller :
1-Borttagning av mellan väggen mot vardagsrummet.
2-Flyta smårumsväggen tillbaka cirka 70-80 cm plats för hatthyllan.
3-Renovering av de skadade golven efter borttagning av garderob och väggen.
4-Målning av hela lägenheten.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Totalentreprenad till renovering i Nacka
Totalentreprenad

En mer disciplinerad huvudmanskap behövs det.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Kvadrat Måleri för jobbet. Kvadrat Måleri har utfört 28 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.1.

Övriga företag som svarade:
 • Stockholms Bad & Byggmästarlag AB
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Ecolab Interiors
 • Mapell Måleri och Entreprenad AB
 • Odentor Bygg & Fastigheter AB
 • Nälsta Bygg AB
 • Renohjälten VVS och Bygg AB
 • Everservice AB
 • Gixxer Byggkonsult AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad till renovering i Nacka

Diverse arbeten i lägenhet i Nacka, Inom 3 månader

1. Montera ned gammalt och sätta upp nytt badrumsskåp och spegelskåp. 2. Göra en öppning i gipsvägg mellan kök och sovrum (cirka 60x90 cm). 3. Montera skjutdörr mellan sovrum och hall…
Totalentreprenad till renovering i Nacka

Köksrenovering i Nacka, inom 3 månader

Riva nuvarande kök, frakta bort allt utom kyl/frys. Riva vägg helt mellan kök och vardagsrum, samt vägg till hall (mellan dörr till kök respektive vardagsrummet) ej ända upp till tak dock…
Totalentreprenad till renovering i Nacka

Renovering av ett hus i Nacka

Behöver först en hantverkare som kan ta bort en skjutdörr mellan sovrum och kök och skapa en vägg där. Sedan lite småsnickerier i kök. Därefter behöver jag någon som kan ta bort befintligt…
Totalentreprenad

Totalentreprenad till tillbyggnad och nybyggnation i Göteborg, Inom 3 månader

Jag har bygglov på en större ombyggnation samt en mindre tillbyggnad. Ombyggnationen avser ombyggnad av garage till bostadsarea, tre takkupor och två badrum. Tillbyggnaden avser en ny entré på…
Totalentreprenad till renovering i Nacka

Renovering i Nacka

Riva del av väggar samt sätta upp ny vägg mellan sovrum. Sätta upp två dörrar till vardera sovrum. Ta bort och delvis nytt parkettgolv.
Kommer någon och tittar och gör en bedömning ang priset?
Totalentreprenad

Renovering av hus i Helsingborg

Behöver hjälp med : *framsidan av huset, ta bort gräs, lägga singel som en uppfart, sätta mur, lägga plattor, ev fasadmålning mm. *Grovkök, renoveras o sätta in tvättmaskin. * Kök,…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.