Fasadmålning av ett hus i Göteborg

Den här förfrågan lämnades sommaren 2021 i kategorin Målare i Göteborg

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har köpt ett hus och det behöver målas om. Vi letar efter offerter för hur mycket det kommer att kosta. Vi uppskattar att det handlar om cirka 170 kvm.
Vad som ska målas eller tapetseras
Husfasad
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Inom 6 månader
Målning / Tapetsering

Vi fick en toppenservice av AW Hantverksentreprenad AB för målningen av vår villa - Det var ett bra pris, ett professionellt bemötande och ett prima resultat. … Visa mer

Vi fick en toppenservice av AW Hantverksentreprenad AB för målningen av vår villa - Det var ett bra pris, ett professionellt bemötande och ett prima resultat. De tog sig även an jobbet på ett snabb tidsskala. Rekommenderas starkt!

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde AW Hantverksentreprenad AB för jobbet. AW Hantverksentreprenad AB har utfört 14 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Övriga företag som svarade:
 • GN Måleri och Bygg AB
 • Renimar AB
 • Väst El & Instrument AB
 • Nordiska Bygg, Tak & Måleri
 • Carl Elvis Måleri
 • Firma Grzegorz Wilusz
 • Planer för Framtiden Väst AB
 • Global Bygg Norden AB
 • Kvibergs Måleri och Entreprenad AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Fasadmålning av ett hus i Göteborg
Fasadmålning av ett hus i Göteborg, inom 3 månader
Behöver målare för fasad, fönster samt en del rum invändigt. Snabbt arbete prioriteras tillsammans med goda referenser. Tar ut fem som får lämna offert på plats. Goda referenser är ett…
Fasadmålning av ett hus i Göteborg
Måla inomhus trappor i Göteborg
Måla inomhus trappor.
Fasadmålning av ett hus i Göteborg
Tvätt och inoljning av altanräcke i Norrtälje
Tvätt och inoljning av altanräcke. Räcket är 5 meter högt på vissa ställen så stege behövs. Högtryckstvätt finns i föreningen.
Fasadmålning av ett hus i Göteborg
Fasadmålning av ett hus och ett garage i Västerås
Ommålning av hus,bod och garage. Ej fönster.
Falurött.
Det vita samt grund och plåt.
Fasadmålning av ett hus i Göteborg
Fasadmålning av ett hus i Göteborg, Inom 6 månader
Målning av husfasad cirka 70 m2. Det är en och en halv sida som skall målas. Hela ena sidan (norrsidan) skall målas och den sidan är cirka 50 m2. De övre delen av södersidan skall målas.…
Fasadmålning av ett hus i Göteborg
Måla 3 rum och hall i Göteborg
Jag skulle vilja måla om hallen, socrummet, vardagsrummet och barnens gemensamma sovrum, det behövs spacklas då tapeterna som sitter på plats är orginal vita våder från 90 talet.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.