Bygga inredning till barnrum samt målning i Hägersten

Den här förfrågan lämnades vintern 2021 i kategorin Snickare i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Platsbyggd inredning till barnrum (ej finsnickeri).
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Snickeri

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Rikard och Pappi Lindvall kommanditbolag för jobbet. Rikard och Pappi Lindvall kommanditbolag har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Everservice AB
 • ELDORA BYGG & STÄDMÄSTARNA I SKANDINAVIEN AB
 • Matildas Bygg AB
 • KiRi AB
 • Pyramida Bygg AB
 • Sjöstadshantverkarn AB
 • Vitexo Bygg AB
 • AT.Hemservice
 • FRIDELINS ALLSERVICE Aktiebolag

Andra som fått hjälp med snickeri

Bygga inredning till barnrum samt målning i Hägersten
Ombyggnation av liten lägenhet i Stockholm, Inom 3 månader
Göra om en 1,5 på 41kvm till en 2a! Jag vill göra om lägenheten till en tvåa eftersom potentialen finns. Väggarna som finns idag behöver rivas för att göra nya med justeringar. Industrivägg…
Bygga inredning till barnrum samt målning i Hägersten
Lägga trädäck på ca 8 kvm i Helsingborg
Lägga trädäck på cirka 8 kvm.
Bygga inredning till barnrum samt målning i Hägersten
Förlänga altan i Stockholm
Skulle vilja ha hjälp att förlänga altanen och även få lite idéer om en ev trappa mot utgången och en grind. Måtten på altanen som ska förlängas är ca 5.60 m x 2.80 m Vill ha…
Bygga inredning till barnrum samt målning i Hägersten
Bygga trädäck till radhus i Bredäng, Stockholm, inom 3 månader
Önskar bygga trädäck i markhöjd till radhus från 60-talet cirka 30 kvm. Diskuterar gärna taklösningar också.
Bygga inredning till barnrum samt målning i Hägersten
Bygga en altan samt byta ut trappan i Stockholm
Vill bygga en altan på gräset fram till trappan. Även byta ut trappan.
Måtten är cirka 4.5 m bred och cirka 3 meter ut från huset.
Bygga inredning till barnrum samt målning i Hägersten
Bygga altan i Stockholm, inom 3 månader
Jag vill bygga en liten altan utanför min lägenhet på bottenvåningen i en brf i Solberga. Har tillstånd från föreningen att bygga altan likt flera av grannarna redan gjort. Den ska bli ca 3m x…

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickeri

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!