Elarbete i Helsingborg

Den här förfrågan lämnades vintern 2022 i kategorin Elektriker.

Du kan också få hjälp med Elektriker i Helsingborg!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du elektriker?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Har en taklampa i vardagsrummet som inte tänds när jag trycker på strömbrytaren. Har testat med flera taklampor men funkar inte. Vet inte vad som är fel. Jag hoppas att det bara är kontaktuttaget men vet inte om så är fallet. Ifall det inte är så enkelt funderar jag på om det kan vara aktuellt att installera plejd eller liknande smart system. För att slippa dra ny ledning mellan strömbrytaren och taklampa. Så ser gärna att elektriker firman kan installera exempelvis plejd. Till att starta med vill jag dock bara veta vad det kostar för att ta en titt på strömbrytaren och takuttaget och se om de kan fixa det.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Elarbete i Helsingborg
Elektriker

Väldigt duktig och trevlig elektriker! Gjorde ett suveränt jobb absolut min framtida elektriker för framtida jobb som kan tänkas behövas.

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Atta Electric AB för jobbet. Atta Electric AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
  • Skingeröds Elektriska

Andra som fått hjälp med elektrikerjobb

Elarbete i Helsingborg

Inspection of proppskåp i Stockholm

Some of propp is not working and need inspection.
Elarbete i Helsingborg

Ta bort två eluttag i Helsingborg, inom 3 månader

Har ett eluttag i badrummet som behöver tas bort. Det är ojordat och kablarna kommer från rummet bredvid och sitter på utsidan av kaklet i badrummet. Vi har även ett eluttag i vardagsrummet som…
Elektriker

Montera jordat 2 vägsutag på balkongen i Huddinge

Montera jordat 2 vägsutag på balkongen.
El är framtaget.
Elarbete i Helsingborg

Hjälp med att dölja kablage i vägg i Helsingborg, inom 3 månader

Har ett valv hemma där jag vill dölja kabeln i väggen. Önskar få hjälp med kabeldragning. Idag har jag en gammal plåtkabel som tidigare låg runt dörrfodret. Vill ha ett valv utan lister…
Elektriker

Installation av jordad kontakt i förrådet för laddning av permobil i Helsingborg

Jordad kontakt i förrådet jag behöver ladda permobil.
Elarbete i Helsingborg

Installera taklampa i Helsingborg

Uppdraget gäller att montera/installera en taklampa (Flowerpot VP1 från &Tradition) i köket på en hyreslägenhet. Taket är av betong och jag saknar borr, skruvar, plugg och verktyg för att…

Vanliga frågor och svar om elektrikerjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.