Ekermanns El AB

Helsingborg

Om Ekermanns El AB

Går du i tankarna att renovera, bygga nytt eller uppdatera huset med en ny elcentral? Vi installerar även solceller och elbilsladdare med fjärrstyrning i telefonen! Vi utför el-jobb med behörig och kunnig personal, alltid med kunden i fokus. Vi arbetar med installation, service och data. Vi är registrerade och godkända hos elsäkerhetsverket och kan utföra alla installationsarbeten i anläggningar upp till 1000V. Vi utför alla typer av elarbeten för både privat och företagskunder. -Certifierad och behörig elektriker. -Kommer i tid. -Stannar tills jobbet är klart. -Konsultation. -Fast pris. -Vi erbjuder rot avdrag. -Vi utför jobb runt, Båstad, Ängelholm, Höganäs, Helsingborg, Lund, Malmö, Klippan, Åstorp.

Tveka inte att höra av er till oss på Ekermanns El
Tel: 0701693646
Facebook: Ekermanns El
Instagram: Ekermannel


1

Utfört jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Ekermanns El AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559337-9018
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-09-30
Momsregistrerat
2021-10
Registrerat för F-skatt
2021-10
SNI
43210
Elinstallationer
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska utföra elinstallationer i nybyggnationer, renovering och service av befintliga anläggningar samt installationer av datanät och försäljning av elartiklar samt därmed förenlig verksamhet åt företag och privatpersoner i Helsingborg med omnejd.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda

Tjänster Ekermanns El AB kan hjälpa dig med: