Installation av frosttåliga vattenrör i sommarstuga med nya blandare i Vallentuna

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Rörmokare.

Du kan också få hjälp med Rörmokare i Vallentuna!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver dra nya vattenrör i sommarstuga som klarar full vinterkyla. Stugan står på plintar och befintliga rör hänger fritt i ”källartaket” - alltså under huset. ”Källaren” är inte inbyggd, och håller därför rent utomhusklimat.
Total längd rör är cirka 27-28 m är min uppskattning inkl. kallt och varmt vatten till 4 ”punkter” - kök samt handfat, dusch och tvättmaskin i badrum. Ny duschblandare behövs dessutom.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
VVS & Rör

3 företag svarade på jobbet

 • 08 Rör Installation AB
 • AA's rör AB
 • AB Täby Grund och Smide

Andra som fått hjälp med VVS & Rör

Installation av frosttåliga vattenrör i sommarstuga med nya blandare i Vallentuna

Byte av 3 st blandare i Vallentuna, inom 3 månader

Byte av 3 st blandare.
- Köksblandare med diskmaskinsavstängning.
- Badkarsblandare.
- Duschblandare.
Jag har nya blandare.
Installation av frosttåliga vattenrör i sommarstuga med nya blandare i Vallentuna

Åtdragning av 3 st handfatskranar och hjälp med läckande slang från tvättmaskin i Vallentuna

Behöver hjälp med åtdragning av 3 st handfatskranar som är svåråtkomliga. Behöver även hjälp att titta på läckande/droppande slang från tvättmaskin.
Installation av frosttåliga vattenrör i sommarstuga med nya blandare i Vallentuna

Byte av köksblandare och fönsterbräda vid diskbänk i Vallentuna, inom 3 månader

Behöver hjälp med att byta blandare vid diskhon. Fönsterbrädan intill behöver också bytas ut.
Installation av frosttåliga vattenrör i sommarstuga med nya blandare i Vallentuna

VVS-jobb i Vallentuna, v.50

Ve behöver hjälp med följande: 1. Koppla bort vattnet till vår frys. Finns inbyggd ismaskin men det läcker från vattnet så vi vill koppla bort den helt. 2. Byta under 2 diskbänkar då det…
VVS & Rör

VVS och el för bl a värmekabel i Vallentuna

Har egen brunn med ca 20 m värmekabel som ligger i trumman ovanför brunn. Vet inte hur långt värmekabeln är inskjuten under huset men det behövs nog en bra bit till som skjuts in. Sen skulle…
Installation av frosttåliga vattenrör i sommarstuga med nya blandare i Vallentuna

En toalett som har fått ett tjutande ljus i Vallentuna

Vi har en toalett som har fått ett tjutande ljus och som behöver åtgärdas snarast. Toaletten är av märket IFÖ men exakt typ vet jag inte.

Vanliga frågor och svar om VVS & Rör

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.