Målning inomhus i Huddinge

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Målare.

Du kan också få hjälp med Målare i Huddinge!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du målare?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Detaljerad beskrivning (allt gäller endast interiör målning):

Total yta: drygt 100 kvm i två plan (inkl trapphus).

Tak: Betong (troligen sprayad för drygt 30 år sen) som önskas målas, troligen räcker det med en strykning. Önskad gärg vit, ev liknande Stockholmsvit.

Väggar (samtliga vita, typ Stockholmsvit): en kombination av betongväggar (mot grannhus åt vardera hållet) samt innerväggar i gips, samtliga tapetserade och tidigare målade på bef. tapet utan släpp. Önskas målas rakt av på befintliga tapetskarvar (dvs ingen bredspackling). Befintliga fondväggar målas över rakt av. Få hål och ej stora skador på väggar. Inga konstiga vinklar eller svåråtkomliga ytor. Önskad ny färg troligen någon ljusgrå nyans. Två strykningar krävs nog här då bef. färg är som sagt Stockholmsvit.

Snickerier (samtliga vita) : 6 fönster kopplade (se bild). Två altandörrar. En fönsteryta vid trapp. 6 dörrkarmar. Entrédörr insida. Önskad färg ex S0502-Y. Ej målning av innerdörrar och trappa.

Hör av er helst via mail för offert /alt om ni önskar mer info för att ge offert. Ring ej, är mkt svår att nåt dagtid. Sänd SMS kan jag ringa upp. Samt ange om ni önskar köpa färg själva alt om vi köper färg, ange i så fall det tydligt som alt i offert inkl prisskillnad. OBS om ngn firma/aktör känner igen oss och denna förfrågan som jag redan varit i kontakt med kan ni bortse från denna förfrågan.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Tak
Fönsterkarmar
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning inomhus i Huddinge
Målning / Tapetsering

Lätt att stämma av jobbet med, kom med många bra idéer och råd som gjorde det ännu snyggare. Jobbade hårt, otroligt noggrant med detaljer och mkt välgjort. Vi … Visa mer

Lätt att stämma av jobbet med, kom med många bra idéer och råd som gjorde det ännu snyggare. Jobbade hårt, otroligt noggrant med detaljer och mkt välgjort. Vi kan inte ha fått en bättre målare, vi är supernöjda o kan utan tvekan varmt rek David Pålman!

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Pålmans Måleri AB för jobbet. Pålmans Måleri AB har utfört 28 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Valensia Design AB
 • Dryft Sverige AB
 • Pakse services AB
 • Mapell Måleri och Entreprenad AB
 • Kvadrat Måleri
 • MSC Bygg AB
 • Home Making Stockholm
 • High And Low Consulting

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering

Målning och tapetsering av väggar och tak i Malmö

Tak cirka 80 kvm målning färg vit.
Vägg cirka 24x2,5 mtr målning färg vit.
Tapetsering cirka 24x2,5 mtr vägg Borås tapet no 5060.
Målning inomhus i Huddinge

Tapetsering och målning i Trångsund, Huddinge

Tapetsering ca 30 kvm och målning ca 25 kvm. Vi har strukturtapeter inköpta spackel lim o färg behövs. Skulle vilja ha arbetet mellan 18 juni & 2 juli då lgh är tom på möbler.
Målning inomhus i Huddinge

Tapetsering av trappa och hall i Huddinge

Har en strukturtapet i vår trapphall med tillhörande hall som vi vill tapetsera om. Vi har tagit bort endel av tapeten, men insåg sedan att vi inte kommer lyckas tapetsera i trappan på egen hand.…
Målning / Tapetsering

Målning av väggar och tak i Huddinge

Jag ska måla om en lägenhet på 49 kvm som just nu står tom. Sovrum ska målas om, i samråd med er kan tak och garderobsluckor också målas om. Kök och vardagsrum är ihop och ska målas om. En…
Målning inomhus i Huddinge

Paintaing of an apartment i Trångsund

I have a 33kvm apartment that is in desperate need of a paint job. It's the living room and hallway. The hallway has wallpaper currently but I'd prefer it just be painted a solid colour. Please get…
Målning / Tapetsering

Målning av väggar och tak i Stockholm

Behöver måla om. Mestadels släta väggar, men en vägg som har tapet där jag vill riva tapeten och göra om till slät vägg. 40 kvm lägenhet.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.