Målning inomhus i Huddinge

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Målare i Huddinge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Detaljerad beskrivning (allt gäller endast interiör målning):

Total yta: drygt 100 kvm i två plan (inkl trapphus).

Tak: Betong (troligen sprayad för drygt 30 år sen) som önskas målas, troligen räcker det med en strykning. Önskad gärg vit, ev liknande Stockholmsvit.

Väggar (samtliga vita, typ Stockholmsvit): en kombination av betongväggar (mot grannhus åt vardera hållet) samt innerväggar i gips, samtliga tapetserade och tidigare målade på bef. tapet utan släpp. Önskas målas rakt av på befintliga tapetskarvar (dvs ingen bredspackling). Befintliga fondväggar målas över rakt av. Få hål och ej stora skador på väggar. Inga konstiga vinklar eller svåråtkomliga ytor. Önskad ny färg troligen någon ljusgrå nyans. Två strykningar krävs nog här då bef. färg är som sagt Stockholmsvit.

Snickerier (samtliga vita) : 6 fönster kopplade (se bild). Två altandörrar. En fönsteryta vid trapp. 6 dörrkarmar. Entrédörr insida. Önskad färg ex S0502-Y. Ej målning av innerdörrar och trappa.

Hör av er helst via mail för offert /alt om ni önskar mer info för att ge offert. Ring ej, är mkt svår att nåt dagtid. Sänd SMS kan jag ringa upp. Samt ange om ni önskar köpa färg själva alt om vi köper färg, ange i så fall det tydligt som alt i offert inkl prisskillnad. OBS om ngn firma/aktör känner igen oss och denna förfrågan som jag redan varit i kontakt med kan ni bortse från denna förfrågan.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Tak
Fönsterkarmar
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning inomhus i Huddinge
Målning / Tapetsering

Lätt att stämma av jobbet med, kom med många bra idéer och råd som gjorde det ännu snyggare. Jobbade hårt, otroligt noggrant med detaljer och mkt välgjort. Vi … Visa mer

Lätt att stämma av jobbet med, kom med många bra idéer och råd som gjorde det ännu snyggare. Jobbade hårt, otroligt noggrant med detaljer och mkt välgjort. Vi kan inte ha fått en bättre målare, vi är supernöjda o kan utan tvekan varmt rek David Pålman!

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Pålmans Måleri AB för jobbet. Pålmans Måleri AB har utfört 17 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Dryft Sverige AB
 • Kvadrat Måleri
 • Valensia Design AB
 • Pakse services AB
 • Mapell Måleri och Entreprenad AB
 • High And Low Consulting
 • MSC Bygg AB
 • Home Making Stockholm

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning / Tapetsering
Målning av väggar och tak i Huddinge
Jag ska måla om en lägenhet på 49 kvm som just nu står tom. Sovrum ska målas om, i samråd med er kan tak och garderobsluckor också målas om. Kök och vardagsrum är ihop och ska målas om. En…
Målning inomhus i Huddinge
Målning och tapetsering i en lägenhet i Huddinge
Målning och tapetsering i en lägenhet om 55 kvm i Tullinge. Jobbet önskas få utfört första veckan i maj efter att jag fått tillträde. Lägenheten är relativt nyrenoverad, det jag skulle…
Målning / Tapetsering
Målning av ett vardagsrum Huddinge
Ett vardagsrum på cirka 20 kvm där ett enkelt målningsarbete behövs (vit målning). En del av arbetet är redan påbörjat men behöver avslutas snabbt.
Målning / Tapetsering
Målning och tapetsering av väggar och tak i Malmö
Tak cirka 80 kvm målning färg vit.
Vägg cirka 24x2,5 mtr målning färg vit.
Tapetsering cirka 24x2,5 mtr vägg Borås tapet no 5060.
Målning / Tapetsering
Målning av väggar och tak i Stockholm
Behöver måla om. Mestadels släta väggar, men en vägg som har tapet där jag vill riva tapeten och göra om till slät vägg. 40 kvm lägenhet.
Målning inomhus i Huddinge
Tapetsering av trappa och hall i Huddinge
Har en strukturtapet i vår trapphall med tillhörande hall som vi vill tapetsera om. Vi har tagit bort endel av tapeten, men insåg sedan att vi inte kommer lyckas tapetsera i trappan på egen hand.…

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.