Gjutning av nya stolpar i Uppsala

Den här förfrågan lämnades våren 2020 i kategorin Betongarbeten i Uppsala

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vilken typ av arbete behöver du hjälp med?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har en förråd (friggebod) på 15kvm sedan 2011 som står i en sluttning, på gjutna plintar. Vissa av plintarna har börjat luta/sjunka vilket förstås också påverkar boden...

Vi behöver
* en på plats-bedömning
* sammanställning av lämpliga åtgärder
* komplett offert på att utföra arbetet
* genomförande av arbetet

Noterbart är att friggeboden ligger på baksidan av huset, inte rimligt åtkomlig med maskiner.
Vilken typ av arbete som efterfrågas
Annat
Uppskattad yta i kvm
15
Önskad projektstart
Inom 1 månad
Gjutning av nya stolpar i Uppsala
Betong

BIG Uppsala AB är ett nystartat företag med två erfarna betong-hantverkare. Trevliga, lösningsorienterade, flexibla och med proffsigt genomförande till rimliga … Visa mer

BIG Uppsala AB är ett nystartat företag med två erfarna betong-hantverkare. Trevliga, lösningsorienterade, flexibla och med proffsigt genomförande till rimliga totalpriser, kan inte vara annat än synnerligen nöjd kund!

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Betong & Industrigolv Uppsala AB för jobbet. Betong & Industrigolv Uppsala AB har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Firma Zoran Petrovic

Andra som fått hjälp med betong

Betong
Slipa betongplatta i källare i Uppsala, inom 3 månader
Har nyligen flyttat in i ett enplanshus med källare. I källaren finns en 42 kvm stor gillestuga där det tidigare har legat en heltäckningsmatta. Heltäckningsmattan är strippad från golvet och…
Betong
Gjuta 450 kvm betongplatta i Markaryd
Ytan är 450 kvm, det ska vara så det inte blir djupa sprickor i golvet. 4 stycken golvbrunnar ska dit också.
Betong
Reparation av betonggolv i Uppsala
Äldre betonggolv mellan källare och våning har stora sprickor. Ett område på cirka 10 kvm måste bilas bort. Nerifrån eller möjligen uppifrån. Nytt golv/tak byggas. Förmodligen möjligt med…
Betong
Offertförfrågan flytspackling i Uppsala
Jag håller på och renoverar i källaren och skulle vilja ha en offert på att flytspackla tre rum på 18,5, 2,9 och 4,6 kvadratmeter, dvs sammanlagt 26 kvadrat fördelat på tre rum. Obs att det…
Gjutning av nya stolpar i Uppsala
Reparation av entrétrappa och räcke i Uppsala
Beton har spruckit och fallit sönder på olika ställen i trappan, ena räcket sitter löst och behöver bytas samt så har väggen rumtomkring dörren sprucken puts. Entrétrappa har tre steg.
Betong
Gjuta en betongplatta i Mark
Allt vad som ingår med att gjuta en betongplatta. Alltså gräva. Lägga armering och gjuta en platta till mitt förråd.

Vanliga frågor och svar om betong

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om betong

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!