Gjutning av nya stolpar i Uppsala

Den här förfrågan lämnades våren 2020 i kategorin Betong.

Du kan också få hjälp med Betong i Uppsala!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vilken typ av arbete behöver du hjälp med?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi har en förråd (friggebod) på 15kvm sedan 2011 som står i en sluttning, på gjutna plintar. Vissa av plintarna har börjat luta/sjunka vilket förstås också påverkar boden...

Vi behöver
* en på plats-bedömning
* sammanställning av lämpliga åtgärder
* komplett offert på att utföra arbetet
* genomförande av arbetet

Noterbart är att friggeboden ligger på baksidan av huset, inte rimligt åtkomlig med maskiner.
Vilken typ av arbete som efterfrågas
Annat
Uppskattad yta i kvm
15
Önskad projektstart
Inom 1 månad
Gjutning av nya stolpar i Uppsala
Betong

BIG Uppsala AB är ett nystartat företag med två erfarna betong-hantverkare. Trevliga, lösningsorienterade, flexibla och med proffsigt genomförande till rimliga … Visa mer

BIG Uppsala AB är ett nystartat företag med två erfarna betong-hantverkare. Trevliga, lösningsorienterade, flexibla och med proffsigt genomförande till rimliga totalpriser, kan inte vara annat än synnerligen nöjd kund!

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Betong & Industrigolv Uppsala AB för jobbet. Betong & Industrigolv Uppsala AB har utfört 1 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Firma Zoran Petrovic

Andra som fått hjälp med betong

Betong

Gjuta 150 kvm betongplatta i Värmdö, inom 3 månader

Gjuta betongplatta 200 mm tjock med 6 brunnar. 150 kvm.
Betong

Reparation av betonggolv i Uppsala

Äldre betonggolv mellan källare och våning har stora sprickor. Ett område på cirka 10 kvm måste bilas bort. Nerifrån eller möjligen uppifrån. Nytt golv/tak byggas. Förmodligen möjligt med…
Betong

Slipa betongplatta i källare i Uppsala, inom 3 månader

Har nyligen flyttat in i ett enplanshus med källare. I källaren finns en 42 kvm stor gillestuga där det tidigare har legat en heltäckningsmatta. Heltäckningsmattan är strippad från golvet och…
Betong

Armering av betongplatta för basketplan i Täby

10cm tjock betongplatta önskas för basket och andra sporter på villatomt. 5 x 10m yta. Detta önskar vi få gjort : Gräva ut 13 cm, forsla bort, lägga ut grus 3 cm, göra form, gjuta betong 10…
Gjutning av nya stolpar i Uppsala

Betongklack till tälthall i Uppsala, inom 3 månader

Vi är intresserade av en prisuppskattning på formsättning, armering och gjutning av en betongklack på en befintlig betongplatta vid Funbo-Lövsta utanför Uppsala. Klacken kommer användas till…
Gjutning av nya stolpar i Uppsala

Reparation av entrétrappa och räcke i Uppsala

Beton har spruckit och fallit sönder på olika ställen i trappan, ena räcket sitter löst och behöver bytas samt så har väggen rumtomkring dörren sprucken puts. Entrétrappa har tre steg.

Vanliga frågor och svar om betong

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.