Renovering av kök i Stockholm

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Köksrenovering i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Välj typ av köksrenovering
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Ska vid årsskiftet sälja en liten 1:a vid Skärmarbrink.
Det är ett väldigt litet kök där de platsbyggda skåpen är från -40 talet. Jag skulle vilja ha en offert på vad det skulle kosta att riva ut hela köket och sätta in nytt Ikea-kök + kakla samt även vad det skulle kosta att enbart byta golv och underskåp men låta överskåpen vara kvar och därmed ej kakla utan istället måla om.
Ungefär hur stort är köket?
Ca 3,5 kvm
Era önskade typ av renovering
Delvis renovera kök
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Renovering av kök i Stockholm
Köksrenovering

Jag vill verkligen rekommendera 123Bygg. En mer hängiven hantverkare får man leta efter! Allt från service, engagemang, professionalitet och kvalitet … Visa mer

Jag vill verkligen rekommendera 123Bygg. En mer hängiven hantverkare får man leta efter! Allt från service, engagemang, professionalitet och kvalitet levererade 123Bygg med högsta betyg. När man till och med får hjälp med att hitta en fin ekbänkskiva på Blocket och dessutom får den prutad blir man som kund glad. Tack Johan för ett fint utfört jobb!

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde 123 Bygg för jobbet. 123 Bygg har utfört 17 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Sha Service & bemanning AB
 • Svenska Group AB
 • Norsborg Entrepenad AB
 • Sjöstadshantverkarn AB
 • SIDCO AB
 • INSTAPLATT & ENTREPRENAD

Andra som fått hjälp med köksrenoveringsjobb

Renovering av kök i Stockholm
Renovering av ca 6 kvm kök i Stockholm, inom 6 månader
Ltet kök som behöver renoveras.
Vill ha köket i L-form (2.5x2.2 m). Skåp, från golv till tak.
Köksrenovering
Renovering av kök i Stockholm
Nedmontering av gammalt kök, uppsättning av 5 skåp , de är färdigmonterad. 3 skåp ska monteras och sätta upp. Spackling av 2 väggar och målning av dessa.
Renovering av kök i Stockholm
Montering av Epoq-kök i Stockholm
Montering av Epoq-kök i en etta i Stockholm.
Köksrenovering
Helrenovering av ett kök i Huddinge, 1/6
Riva befintligt kök, montering av två skjutdörrar, omdragning av vatten och el, ny imkanal, nytt golv och tak, partiellt byte av avloppsrör, uppsättning av nytt kök.
Köksrenovering
Renovering av kök i Malmö
Jag är intresserad av att ta in en offerter på en renovering av mitt hus från början av 1900-talet. Det jag vill ska ingå i offerten är följande: Öppna upp mellan kök och serveringsgång.…
Renovering av kök i Stockholm
Installation av induktionshäll med integrerad fläkt i befintligt kök i Stockholm, inom 3 månader
Installation av ny Siemens induktionshäll, IQ300 EH611BE15E, med integrerad fläkt. Installation i befintlig bänkskiva. Håltagning i yttervägg (lättbetong) med puts på utsidan behöver göras…

Vanliga frågor och svar om köksrenoveringsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om köksrenoveringsjobb

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!