Renovering av ett hus i Göteborg

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Totalentreprenad.

Du kan också få hjälp med Totalentreprenad i Göteborg!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Målning av väggar, nya golv och fixad el i två ganska små rum. Nytt golv även i köket.
Önskat startdatum
Inom 6 månader
Totalentreprenad

En massa trevliga och duktiga hantverkarec har jobbat snabbt och gjort ett bra jobb.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde AB Perfekt Måleri & Bygg i Göteborg för jobbet. AB Perfekt Måleri & Bygg i Göteborg har utfört 35 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Övriga företag som svarade:
 • ATASOY GLOBAL AB
 • M M Bygg & Alltjänst
 • Götaland Byggtjänster HB
 • Långenäs Bygg och plattsättning
 • Lindome Alltjänst
 • Renovera Mera
 • LYA BYGG SERVICE
 • GN Måleri och Bygg AB
 • Prestigo AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad

Byta golvbjälklag, installera vattenburen golvvärme samt sätta klinker i hela huset i Göteborg, inom 3 månader

Byter golvbjälklag och vill installera vattenburen golvvärme i hela huset (100kvm) plus i attefalls huset cirka 20 kvm. Se ritningar. Nya golvet kommer att vara uppbyggt ovanpå den befintliga…
Totalentreprenad

Totalentreprenad till renovering i Solna

Renovering av del i villa, nytt golv, slipning av befintligt golv, vaggar, nytt kök.

Totalentreprenad

Renovering av källare i Göteborg

Söker en väletablerade erfaren byggfirma/entreprenör som kan hjälpa oss med renovering av källaren. Ytan är cirka 30 kvm och renovering ska utföras enligt arbetsbeskrivning. Jobbet avser…
Totalentreprenad

Totalentreprenad till renovering i Ale

Behöver en total renovering för vårat hus som köpte nyligen. Först och främst en del av huset behövs att göra om sin gundläggning där gamla ägare hade byggt två rum med olämpligt…
Renovering av ett hus i Göteborg

Helrenovering av lägenhet i Göteborg, inom 3 månader

Jag har köpt en lägenhet som jag vill renovera i sin helhet. Jag har tänkt köpa det mesta av material själv och behöver hjälp med arbetet. 1. Alla väggar och tak skall målas om i vitt (kan…
Renovering av ett hus i Göteborg

Göra om kök till sovrum och bygga helt nytt kök i hall i Göteborg

Innefattar att riva en klädkammare för att nya köket ska få plats. Och eventuellt byta golv vid behov.

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.