Fasadmålning av ett hus i Nacka

Den här förfrågan lämnades sommaren 2024 i kategorin Målare.

Du kan också få hjälp med Målare i Nacka!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du målare?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vill måla om en sida på husfasaden (framsidan i riktning nord-öst) med färg (Lasol Fasad matt). Har två färger vit och svart och har båda färgerna hemma på burk.
På bifogad bild ser du Hela ytan som ska målas på våning 1, 2 och 2.5, huset är cirka 7.5m bred.
Jag kommer tvätta fasaden själv med fasadtvätt, borste och vattenslang, samt att göra lite bättring med grundfärg där det kan behövas. Huset målades för typ 9 år sedan och de andra sidorna är redan målade på detta parhus.
Vad som ska målas eller tapetseras
Husfasad
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Fasadmålning av ett hus i Nacka
Målning / Tapetsering

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Fimi Alltjänst AB för jobbet. Fimi Alltjänst AB har utfört 21 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • Personia AB
 • Aqssons AB
 • Happy Colors Måleri
 • BAMA Bygg och måleri AB
 • Kvadrat Måleri
 • Insbes AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Fasadmålning av ett hus i Nacka

Målning inomhus i Nacka

Målning av tak och väggar i öppen planlösning av vardagsrum, kök, hall, ca 70 kvadrat.
Fasadmålning av ett hus i Nacka

Fasadmålning av ett hus i Nacka

Måla om huset inklusive grund. Cirka 160 kwm. Fönster skall målas samt alla plåtdetaljer såsom fönsterbleck, stuprännor etc.
Målning / Tapetsering

Tapetsering nedre botten av radhus i Nacka, Inom 3 månader

Tapetsering nedre botten av radhus cirka 50 kvadratmeter.
Fasadmålning av ett hus i Nacka

Painting of room in Nacka

We looking to find someone who can repaint one room. It is in good condition but needs a new fresh coat. We want to repaint with the same colour as it is now. Please contact me and let me know. Thank…
Fasadmålning av ett hus i Nacka

Fasadmålning av ett hus i Nacka, inom 3 månader

Det är dags att fräscha upp fasaden på radhuset och det tillhörande förrådet, oklart vad det är målat med för färg tidigare. Nya fönster kommer i juni, kan arbetet göras innan dess vore…
Målning / Tapetsering

Fasadmålning av stuga i Göteborg

En röd liten stuga med vita knutar behöver målas på 3 av 4 väggar och en veranda, och på 3 av 5 fönsterkarmar inför vintern.

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.