Målning av väggar och tak i Nacka

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Målare i Nacka

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Målning väggar i ett sovrum (Alcro ad.stil kulör Ljuvlig) och ett kök/vardagsrum/hall (Alcro ad.stil kulör Slända) Totalt cirka 50 m2
Målning tak (Alcro ad.stil kulör Emilia White) i samma rum som ovan.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Tak
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Målning / Tapetsering

Reagerade snabbt på offertförfrågan, gav ett mycket bra pris och kom snabbt i gång med arbetet. Arbetet utfördes snabbt och hade hög kvalitet. Han höll precis … Visa mer

Reagerade snabbt på offertförfrågan, gav ett mycket bra pris och kom snabbt i gång med arbetet. Arbetet utfördes snabbt och hade hög kvalitet. Han höll precis det han lovade. Entreprenören talar engelska, var lyhörd för mina behov och mycket lätt att få en bra kontakt med. Jag rekommenderar honom och skulle gärna anlita honom igen.

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Ecolab Interiors för jobbet. Ecolab Interiors har utfört 26 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Ja-ha Entreprenad AB
 • Kvadrat Måleri
 • Valensia Design AB
 • Dryft Sverige AB
 • Wiklund & Son Måleri
 • PAINTPROS
 • Everservice AB
 • Luigolv & Bygg
 • Sammlands Måleri AB

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Målning av väggar och tak i Nacka
Målning inomhus i Nacka
Målning av tak och väggar i öppen planlösning av vardagsrum, kök, hall, ca 70 kvadrat.
Målning av väggar och tak i Nacka
Fasadmålning av ett hus i Nacka, inom 6 månader
Målning av tvåplans villa byggd 2014. Även tvättning av hängrännor och stuprör. Uppskattasd yta att måla är cirka 320 kvadratmeter. Höjd till nock är som högst cirka 8,9 m.
Målning av väggar och tak i Nacka
Målning av ett sovrum i Nacka
Vill ha målat ett sovrum i mörkare grön färg och tak i vitt. Vill även ha målat element, lister, inbyggda bokhyllor och insidan av dörren.
Målning av väggar och tak i Nacka
Målning av tak i två lägenheter i Stockholm
Två stycken lägenheter som behöver målas/spaklas i tak efter att vi tagit ner lampor från taket. Bifogar bilder på det som måste åtgärdas. Båda lägenheterna ligger på sandhamnsgatan på…
Målning / Tapetsering
Målning utvändigt av 4 st fönster samt dörr i Älta
Målning utvändigt av 4 st fönster inkl spröjs, 80cmx120cm samt målning av ytterdörr in- och utvändigt, 100cmx200cm
Målning av väggar och tak i Nacka
Måla om en sida på fasaden i Nacka
Vill måla om en sida på fasaden med färg Lasol Fasad matt. Har två färger vit och svart men är svart som är viktigast att måla nu, ok att måla båda om det är lätt. Har båda färgerna…

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om målningsjobb

2023-04-24
Idag vill vi dela med oss av några av våra favorittips på billiga men effektiva sätt som lyfter ditt hem. Ibland kan det kännas som att en totalrenovering är det enda sättet att förbättra ditt hem, men det finns faktiskt många småsaker du kan göra som kommer göra en stor skillnad, utan att lägga en förmögenhet. Så, låt oss ta en titt på några av dessa idéer och se om det finns något som passar dig och ditt hem!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-06
Här reder vi ut vilka tjänster som är godkända respektive icke godkända för rotavdrag. Det skiljer sig nämligen om du har småhus, bostadsrätt eller ägarlägenhet.