Totalentreprenad till tillbyggnad i Mölndal

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin Totalentreprenad i Mölndal

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag skulle vilja bygga ut källaren ca 3 x 7 = 21 kvm och bygga tvättstuga mm.
Vad som ska genomföras
Tillbyggnad
Om bygglov finns
Ja
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Totalentreprenad

6 företag svarade på jobbet

 • Göteborgs Bygghantverk AB
 • Blue Wave Bygg & Fastighet Sverige AB
 • Långenäs Bygg och plattsättning
 • Malkolmsson Bygg&Entreprenad AB
 • Firma Sayed Nasir
 • Bygglösningar Norden AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Totalentreprenad
Helrenovering av lägenhet i Nacka
Helrenovering av vår lägenhet, cirka 88 kvm i Nacka, Ormingeringen.
Totalentreprenad till tillbyggnad i Mölndal
Totalentreprenad till renovering i Mölndal, Inom 3 månader
- Riva två väggar, ej bärande. Cirka 3,7m + 3,7m. - Sätta igen en dörröppning. - Byta ut parkettgolv för att få enhetlighet mellan öppnade rummen. ca 36 kvm - Lägga parkett i kök (ligger…
Totalentreprenad till tillbyggnad i Mölndal
Bygga om en 2:a till en 3:a i Mölndal
Bygga om en 2:a till en 3:a. Tvà väggar ska sättas in i för att avdela befintligt vardagsrum. En kontakt för TV uttag ska dras till den nya kortväggen i det nya mindre vardagsrummet
Totalentreprenad till tillbyggnad i Mölndal
Byta tak, bygga sovrum och badrum i Båstad
Arbetet innebär bland annat att ett tak ska bytas, ett sovrum och ett badrum ska byggas. Rörarbete kommer att göras av bestämd rörläggare. Övriga hantverkare som exempelvis plåtarbete,…
Totalentreprenad till tillbyggnad i Mölndal
Renovering av lägenhet i Mölndal, från 14/10
Kök: ca 12 kvadrat. Riva ut golv, kök, kakel och dörr. Lägga golv, montera kök och kakel. Snygga till där dörren suttit. Hall: riva ut alt renovera 3 garderober och sätta i dörrar alt…
Totalentreprenad till tillbyggnad i Mölndal
Bygga om vårt garage till bostad i Mölndal
Vi vill bygga om vårt garage till bostad. Idag är det cirka 21 kvm och vi vill bredda så det blir större och höja taket. Vatten och avlopp behöver dras in, el finns. Borttag av garageport,…

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!