Förlängning av altanen i Haninge

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Snickare i Haninge

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Skulle vilja ha hjälp med att förlänga min altan (ända fram tills vattenränan i bredden och i linje med altanens långsida på längden). Måtten är ungefär 2 meter i bredd och 7 meter i längd. Rampen kan jag ta bort men jag skulle vilja ha hjälp med grundarbetet (dvs fästa plintar och reglar så att det är i linje med nuvarande altan). Själva altantrallen kan jag lägga själv.
Vad skulle detta kosta?
Vad som ska genomföras
Övrigt (ange nedan)
Om bygglov finns
Nej, det behövs inte för detta bygge
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Förlängning av altanen i Haninge
Snickeri

Efter att ha träffat 7 stycken företag (inte bara från Servicefinder, även företag som rekommenderas av vänner och familj) så blev självklara valet Bygg … Visa mer

Efter att ha träffat 7 stycken företag (inte bara från Servicefinder, även företag som rekommenderas av vänner och familj) så blev självklara valet Bygg Technology's Sverige Kommanditbolag. Detta är pga följande:
+ Kom med olika förslag och ideer på hur man löser projektet (billig lösning vs dyr lösning)

+ Tydlig kostnadskalkyl vad projektet kommer att landa på

+ Kloka inspel under hela projektets gång

+ Väl rutinerade samt professionella på alla nivåer

Resultatet blev bättre än förväntat!
Detta gäller följande:
+ Finishen blev superb

+ Kvaliteten vart bättre än jag trodde

+ Hög precision gällande punktlighet

+ Hög arbetsmoral samt yrkesstolthet

+ Alltid trevliga och glada

- Jag önskar att kunna säga någonting om vad det ha kunnat blivit bättre eller om det fanns någon punkt att påpeka som blev lite fel eller återkoppling men tyvärr så har jag inget negativt att säga.

Jag kommer hädanefter endast anlita detta företag (Bygg Technology's Sverige Kommanditbolag) för andra uppdrag

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Bygg Technology's Sverige Kommanditbolag för jobbet. Bygg Technology's Sverige Kommanditbolag har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • DA Sweden AB
 • Kloka Tjänster AB
 • SmartKomp Fastighetsservice AB
 • Firma Lars Ericsson
 • FF Småfix & Städ Handelsbolag
 • Akulla bygg AB

Andra som fått hjälp med snickeri

Förlängning av altanen i Haninge
Bygga ut altan i Haninge
Skulle vilja bygga ut vår befintliga altan så att den täcker gräsmattan till gästhuset. Vid gästhuset så önskas en inbyggd/integrerad trapp som sitter i hop med altanen, som går längst…
Förlängning av altanen i Haninge
Snickeriarbete i Haninge
Har en gammal sommarstuga i Årsta Havsbad. På gaveln på denna är träet ruttet under fönstret. Har haft myror i träet och ev. behöver hela panelen bytas. Önskar även hjälp med att renovera…
Förlängning av altanen i Haninge
Snickeri i Haninge
Ta bort gammal och sätta upp ny träpanel högst upp på stugvägg på en sida (längd ca 6,50 m höjd 0,75 m, 7 plank. Inkl inköp av material och transport. Ta bort gammal och sätta in ny…
Förlängning av altanen i Haninge
Renovera rum ca 9 m2 i Haninge
Täta igen stort hål i väggen, samt ventilationshål,
Målning av tak och väggar.
Förlängning av altanen i Haninge
Bygga 2 st väggar med plyfa och gips samt isolering i Haninge
Bygga 2 väggar med plyfa och gips samt isolering. Inköp av material. Dörr med karm finns.
Snickeri
Bygga en insynsskyddad dörr mellan hus och förråd i Helsingborg, inom 3 månader
Bygga en insynsskyddad dörr, mellan hus och förråd.

Vanliga frågor och svar om snickeri

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om snickeri

2022-03-14
Platsbyggda möbler är inte bara snyggt – det är också ett bra sätt att optimera ytan i ditt hem. Här går vi igenom tre platsbyggda lösningar och hur de hjälper dig att skapa smart förvaring.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!