Flytthjälp från Skövde till Skärholmen, 6/6

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Flytthjälp i Stockholm

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag ska flytta från skövde till stockholm, har en bäddsoffa och kanske en byrå som jag behöver få hjälp att få nedkörd.

Det är främst dessa 2 som är stora saker, har sedan 4 vinterdäck, lådor med kläder. Men de kan jag nog ordna själv om inte ni vill hjälpa till.
Uppdragets startpunkt
Skövde
Uppdragets slutdestination
Skärholmen
Önskat startdatum
2022-06-06
Flytthjälp

Helt fantastiska, bra service rakt igenom och väldigt vänliga.

8 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 8 företag och valde Liihan Taxi Uppsala för jobbet. Liihan Taxi Uppsala har utfört 5 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
 • Kristians Flytt & Städ AB
 • GHD MULTISERVICES AB
 • STHLM FLYTT&STÄDA
 • come & go AB
 • Qleano
 • Jonsson Flytt
 • Atrans Åkeri AB

Andra som fått hjälp med flyttjobb

Flytthjälp från Skövde till Skärholmen, 6/6
Flytthjälp inom Stockholm, 21/4
Jag vill flytta på Fredag 21 April. Jag bor i Hammarby Sjöstad, Maltgatan 8 (3tr, hiss finns) och jag kommer flytta i närheten, till Sickla Kanalgatan 71 (2tr, hiss finns). Jag vill att varor…
Flytthjälp
Flytt av möbler inom Uppsala, 28/8
Vi har flyttat ut nyligen men det finns några möbler kvar i huset. Vi behöver hjälp för att flytta de till släktingslägenhet.
Flytthjälp
Flytthjälp från Stockholm till Tyresö, 3/5
Ska flytta från Hammarbysjöstad i Stockholm till Tyresö (Skuggvägen). Vi bor i dag i en lägenhet 98 kvm plus 6 kvm källarförråd. Vi bor på nedrebotten och det finns en stor hiss. Vi behöver…
Flytthjälp
Flytthjälp från Fredhäll till Bredäng inkl. flyttstädning av 44 kvm i Fredhäll, 24/4
Önskar flytt samt flyttstäd från en etta på 45 kvm på första våning till en trea en trappa upp. Finns hiss därifrån men ej dit vi flyttar. Har en stor säng soffa fåtölj och en…
Flytthjälp
Flytt av 70 kvm från Hägersten till Bromma, 10/6
Flytt från lägenhet 70 kvm. Det är ett helt bohag, 70 kvm, men inte med särskilt mycket saker. Bor på våning 3. Stor hiss finns. Parkering för pålastning precis utanför port. Flyttar till…
Flytthjälp
Flytthjälp inom inkl. flyttstädning av 86 kvm i Stockholm, 1/4
Hej, jag ska flytta från Hammarby Sjöstad till Södermalm, men ska magasinera mina saker hos Schurgard i Nacka Forum ca en månad där emellan.

Vanliga frågor och svar om flyttjobb

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får. Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget. Du kan läsa mer om vad en flyttfirma kostar i vår bloggartikel.

Blogginlägg om flyttjobb

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!