Flytthjälp inom Stockholm, 21/4

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Flytthjälp.

Du kan också få hjälp med Flytthjälp i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej! Jag vill flytta på Fredag 21 April. Jag bor i Hammarby Sjöstad, Maltgatan 8 (3tr, hiss finns) och jag kommer flytta i närheten, till Sickla Kanalgatan 71 (2tr, hiss finns). Jag vill att varor transporteras från den ena lägenhet in till den andra. Vad behöver hjälp med är att flytta:

1 madrass 140x200cm
1 säng 140x200x42cm
1 sängbord 35x40x50
1 tv-bänk 120x41x54
1 tv 55"
En hörnsoffa totall längd=230 cm, bredd på båda delar=88cm, längd på L-delen=150cm (bild bifogas)
1 Kallax hylla (IKEA) 2x2: 76x76x39 cm
1 Kallax hylla (IKEA) 4x2: 149x76x39 cm
3 tavlor: 50x70 cm
Ungefär 20 flyttlådor.
Uppdragets startpunkt
Stockholm
Uppdragets slutdestination
Stockholm
Önskat startdatum
2023-04-21
Om du även behöver flyttstäd
Nej
Hur stor är bostaden du flyttar ifrån?
29
Flytthjälp inom Stockholm, 21/4
Flytthjälp

Trevliga killar, de var metodiska, chilla och försiktiga med all grejer! Gjorde bra jobb och lätt mig göra ingenting!

10 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 10 företag och valde Kristians Flytt & Städ AB för jobbet. Kristians Flytt & Städ AB har utfört 155 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Qleano
 • Candida Städ och Flytt AB
 • Transport Cars Stockholm AB
 • Eagleflytt
 • Rashel Transport AB
 • Svenman Service & Bygg
 • PIPERS AB
 • Nordexton gruppen i Stockholm AB
 • Eliz AB

Andra som fått hjälp med flyttjobb

Flytthjälp

Flytthjälp inom Stockholm, 10/3

P.g.a. totalrenovering av vår lägenhet har allt vårt bohag magasinerats i vår källare i huset där vi bor. Cirka 80 flyttkartonger plus möbler och blandat. (familj 3 pers, 100 kvm). Källaren…
Flytthjälp

Flytthjälp från Hägersten till Farsta inkl. flyttstädning av 84 kvm i Stockholm, 8/6

Flytt från en fyra i Fruängen, 1.5 trappa upp utan hiss. Bil kan stanna utanför porten. Flytt till en lägenhet i Hökarängen. Vet ej ännu adress eller läge, men troligen ingen hiss och…
Flytthjälp

Flytthjälp inom Stockholm, 2024-03-22

Hjälp med flytt av bohag (färdigpackat) kartonger plus möbler från Karlbergsvägen 70 A (2 tr hiss) till Tomtebogatan 21 (3 tr hiss) cirka 200 m.
Flytthjälp

Flytthjälp inom i Strängnäs, 2/9

Vi ska flytta ut ur ett hus tillfälligt då det ska rivas. Behöver hjälp att bära ut flyttkartonger, vitvaror och en del möbler mellan våra olika hus. Uppskattar att det tar ca 3 timmar för 2…
Flytthjälp

Flytthjälp från Midsommarvägen till Funäsgatan inkl. flyttstädning av 55 kvm i Stockholm, 21/12

Hej alla, I need help on the 21st with moving from Midsommarvägen Hägersten, Stockholm to Funäsgatan Vällingby, Stockholm distance is about 13 km, or the fuel cost is not going to be big.…
Flytthjälp

Flytthjälp från Stockholm till Molkom, 27/3

Flytt Årsta (Stockholm) 3 tr utan hiss. Parkering 10 m ifrån Till Molkom, ca 20 kubikmeter 27 mars Till Molkom.

Vanliga frågor och svar om flyttjobb

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

 • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
 • Du betalar tillräckligt med skatt.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman.

Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget!