Golvläggning av 10 klickgolv i Stockholm

Den här förfrågan lämnades våren 2022 i kategorin Golvläggning.

Du kan också få hjälp med Golvläggning i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Borttagande av nuvarande trägolv och byte till ny klickparkett, ca 10 kvm i hall. Dessutom ca 2 kvm klinker vid ytterentre.
Byte trösklar, vissa foder och golvlister. Visst elarbete kan tillkomma och eventuellt en del spackling och målning.
Ungefär hur stor är golvytan i kvadratmeter?
10
Vilket typ av golv vill du lägga?
Klickgolv i hall samt ca 2 kvm klinker
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Golvläggning av 10 klickgolv i Stockholm
Golvläggning

Mkt professionell golvläggning samt montering av lister, trösklar och foder till rätt okej pris. Tille svarade också på det mesta av mina önskemål om … Visa mer

Mkt professionell golvläggning samt montering av lister, trösklar och foder till rätt okej pris. Tille svarade också på det mesta av mina önskemål om utförandet. Tille kan jag rekommendera starkt.

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Tille Bygg AB för jobbet. Tille Bygg AB har utfört 10 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Bäckström Städ & Allfix
 • RK Bygg & Entreprenad AB
 • Fredrik Airaksinen Byggnads AB

Andra som fått hjälp med golvläggning

Golvläggning

Lägga 56 kvm trägolv i Tidaholm

Lägga DalaFloda trägolv, upp till 56 kvadrat, dock ej exakt uppmätt ännu. Även behov av att montera nya lister. Golvet ska läggas i kök, vardagsrum och sovrum i en sommarstuga.
Golvläggning av 10 klickgolv i Stockholm

Byte av golv i Stockholm

Har en lokal i vår bostadsrättsförening där golvet har rest sig. Golvet är cirka 10-15 kvadratmeter. Det sviktar och har rest sig, vi förmodar att det är fukt eftersom det är en källarlokal.
Golvläggning

Lägga ca 15-20 kvm golv i Stockholm

Har ett klinkergolv, där underlaget består av spånskiva som gör att klinkern släpper/spricker. Vill helst ha besök för att kunna få en korrekt offert.
Golvläggning

Lägga klinker i hall i Västerås

Önskar hjälp med att lägga klinker i hall samt tvättstuga (ca 7kvm) med golvvärme (Quicknet). Jag har klinker i storleken 60x60 och golvvärme hemma så jag önskar hjälp med att få jobbet utfört.
Golvläggning av 10 klickgolv i Stockholm

Renovering av ett rum i Stockholm

Renovering av ett rum 4,2 m x 3,7 m. Takhöjd: 2,5 m. 1. Golvläggning inklusive nya lister på nuvarande linoleumgolv. Golv och lister behöver köpas. Bild och beskrivning på önsjat golv finns,…
Golvläggning

Lägga ca 10kvm parkett i Stockholm

Vi har idag ett parkettgolv i köket Daimler blivit fuktskadat under kyl, frys samt området framför. Parketten har spruckit upp. Vi önskar nu lagat eller att man byter parkettgolvet.

Vanliga frågor och svar om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.