Trädgårdshjälp i Nacka

Behöver du hjälp med trädgården i Nacka? Oavsett om du behöver klippa häcken, plantera nya växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Trevligt bemötande , men pga ekonomiska omständigheter har jag för närvarande inte råd med hans tjänster. bad att få återkomma vid ett senare tillfälle. Vänligen Karin Werleborn

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera trädgårdsmästare för din trädgård, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömträdgård och anlita ett företag som verkligen kan trädgårdsarbetet. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta trädgårdsmästare som får jobbet gjort.

Hitta rätt trädgårdsmästare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädgårdsmästare

Städ & Trädgårdstruppen i Stockholms Län Aktiebolag

Trädgårdsarbete för BRF i Hägersten

Vår brf fick hjälp med klippning av häckar/buskar, ogräsrensning och gräsklippning. Trevligt bemötande och väl utfört arbete. Vi var väldigt nöjda!
– Camilla
november 2022
Michael Spencer AB

Klippning av häck (låg) i Nacka

Allting utfört enl överenskommelse. Punktligt, snyggt o prydligt.
– Anita Gongas
oktober 2020

Klippa häck i Stockholm

Helt nöjd med pris, bemötande, punktlighet och kvalitet. Toppen-bra!
– Leif
september 2022

Populära tjänster relaterade till trädgårdsarbete

Markarbete i Nacka

Markarbete i Nacka

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Nacka

Sten/Plattsättning i Nacka

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädfällning i Nacka

Trädfällning i Nacka RUT

Letar du efter en erfaren arborist (trädfällare)?

Asfaltering i Nacka

Asfaltering i Nacka

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Några av våra populära företag

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Hammarby Hockey Fastfix

(1 omdöme)

Gör som grannen! Boka Hammarby ishockey Fastfix för toppservice både ute och inne. Vi erbjuder snabb och prisvärd hjälp till privatpersoner, företag …

Gör som grannen! Boka Hammarby ishockey Fastfix för toppservice både ute och inne. Vi erbjuder snabb och prisvärd hjälp till privatpersoner, företag och föreningar - alltid med 100% nöjd kund-garanti! Vi betalar lön enligt fackliga villkor, skatt och sociala avgifter och våra anställda fixare har både ansvars- och …

EM Gräv & Bygg AB

(1 omdöme)

Vi är ett nystartat företag inom mark och bygg. Vi startade företaget 2022 men har en erfarenhet på 14 år inom yrket. EM gräv och bygg AB har haft …

Vi är ett nystartat företag inom mark och bygg. Vi startade företaget 2022 men har en erfarenhet på 14 år inom yrket. EM gräv och bygg AB har haft kundnöjdhet som konstant slutmål och alltid med kunden i fokus. I allt vi gör strävar vi efter noggrannhet i utförandet av vårt arbete för att försäkra oss om att nå …

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Senaste förfrågningarna för trädgårdsarbete

Rensning av ogräs och trimma buskar i Nacka

Katri lämnade en förfrågan våren 2024:

Rensning av ogräs och trimma buskar i Nacka

Liten radhusträdgård på Hasseluddsvägen i Nacka som är väldigt eftersatt och behöver fixas till inför försäljning. Massor med ogräs. Måste samtidigt vara fräscht, dvs inte för naket för foton mm.

Katri fick 3 svar på sin förfrågan

Klippa häck i Nacka

Hanna lämnade en förfrågan våren 2024:

Klippa häck i Nacka

Har en tujahäck som i behöver klippa samt få råd kring varför delar av häcken mår dåligt, blir brun etc. Den är insynsskyddande mot grannen så viktigt för oss. Snälla ring så snart ni kan.

Hanna fick 5 svar på sin förfrågan

Trädgårdsarbete på ca 1000 kvm i Nacka

Katrin lämnade en förfrågan våren 2024:

Trädgårdsarbete på ca 1000 kvm i Nacka

Hej,
Har en tomt på totalt 2 000 kvm. Den är växlande platt / kuperad. Vill ha hjälp med att kratta bort löv från gräsmattan, buskar etc efter vintern. Gissar grovt att det kanske är max 1 000 kvm att kratta. Vad kan det kosta?

Katrin fick 2 svar på sin förfrågan

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Trädgårdsarbete

För att få en välmående trädgård krävs planering, omsorg och underhåll. Det innefattar trädgårdsarbete som krattning av löv, gräsklippning och plantering. Trädgårdsarbete är ett fysiskt krävande arbete. Tunga lyft tär på kroppen och är inget för dig som redan dras med åkommor. Då är det värt att investera i någon eller några som sköter trädgårdsarbetet. Erfarna trädgårsskötare kan även hjälpa dig med mer avancerade trädgårdssysslor som trädfällning. Vid trädfällning handlar det om stora krafter som sätts i rörelse, det medför även faror för dig och din omgivning. Därför ska man alltid låta en expert stå för trädfällningen. Det finns även många riktlinjer när det gäller att beskära träd. Rätt utrustning både underlättar och är viktigt. Det gäller även kännedrom kring träd och växter, vilken metod som passar bäst beror på trädet.

Det är viktigt att betrakta sin trädgård som ett långsiktigt och fortlöpande projekt. Många blommor och växter måste planteras i förväg, varför du måste planera i tid. Med en trädgårdsmästare får du garanterat ett kvalitativt resultat, vilket din grönskande trädgård är ett bevis på.

Nacka

Befolkningsmängden i Nacka har sedan början av 1970-talet ökat med uppåt 27000 invånare. Befolkningsantalet idag uppskattas vara 106000 i kommunen. I dryga 4000 år har människor bott på orten, men det var först på 1800-talet som Nacka kom att bli en landskommun och då räknades in med Svartlösa härad ihop med andra idag stora kommuner i Stockholms län. Det var först år 1971 som Nacka bildades som egen kommun. I Nackareservatet finns en härlig natur med granskogar och sjöar.

Claes af Geijerstam och Anders Glenmark, båda kända musiker, kommer från Nacka.

Stora industriföretag som exempelvis Atlas Copco AB hade för att par årtionden tillbaka höga framgångar i Nacka kommun. Idag har de dock ingen tillverkning i kommunen. De senaste årtiondet har marknaden varit mest framträdande av handel samt service- och tjänstenäring. Siba slår även stort inom hemelektronik och detaljhandel.