Trädfällning i Nacka

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Nacka hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Nacka står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Robban ser till att allt ska utföras enligt mitt önskemål medan han ger råd hur man sköter växter på bästa sätt. Proffsig, punktlig och trevlig. Kan varmt rekommendera.

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 140
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Nacka, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Nacka med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Nacka och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Nacka och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Nacka kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla, såga upp och bortforsla en tall i Nacka

Utomordentligt trevliga personer. Proffisionellt och suveränt bra arbete. Med andra ord fantastisk bra på alla sätt. Även priset.
– Gunhild Ericson
april 2021

Fälla ochsåga upp 2st träd i Stockholm, Inom 3 månader

Proffsigt utfört. Utfört exakt som vi kom överens om. Noggrant gjort.
– Sofi
februari 2023

Fälla 1 st träd i Upplands-Bro

Bra utfört, trevliga kan anlita de igen
– Johan
november 2020

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Nacka

Markarbete i Nacka

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Nacka

Sten/Plattsättning i Nacka

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Nacka

Trädgårdsarbete i Nacka

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Nacka

Asfaltering i Nacka

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Nacka

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Exempel på fällda träd i Nacka

Trädfällning, ansa träd och klippa häck

Maria lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Trädfällning, ansa träd och klippa häck

Vi vill
• Fälla två tallar (se bild för röd markerade tallar) och klyva till ved.
• Ta bort grenar från tallar (se bild för blå markerade tallar) och köra bort.
• Klippa ner en Tujahäck( se bild) och köra bort.

Vad skulle det kosta, hur lång tid tar det att göra och när kan det göras?

Maria fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Maria valde Nylanders Trädfällning AB för jobbet. Nylanders Trädfällning AB har utfört 49 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Nylanders Trädfällning AB fick omdömet

Fälla ca 20 st träd i Nacka

Rickard lämnade en förfrågan hösten 2020:

Fälla ca 20 st träd i Nacka

Special uppdrag.

Otillgänglig tomt med äldre hus som ska renoveras. Behöver göra väg från tomtgräns rensa Sly, mindre träd, gamla nedfallna stammar samt anlägga en byggväg och plana ut kring huset. Lyft av maskiner nödvändigt. Dock smidigt att komma med lastbil och kran till tomtgräns.

Rickard fick hjälp

8 företag svarade på förfrågan och Rickard valde Arbtech för jobbet. Arbtech har utfört 36 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Ev. Sektionsfällning av stor björk på villatomt

Marcus lämnade en förfrågan hösten 2023:

Ev. Sektionsfällning av stor björk på villatomt

Ska utföra en dränering som med största sannolikhet skulle hå ganska hårt åt rötterna på en stor björk vi har på tomten. Skulle vilja ha input på om det är säkrast att ta ner den på en gång, och förslag på vad det skulle kosta. (Har gärna kvar så mycket stam som möjligt för ved d.v.s.

Marcus fick 2 svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill expandera trädgården eller få en njutbar utsikt, är trädfällning lösningen! Oftast avlägsnar man gamla och skadade träd från egendomen. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och ska alltid utföras av en professionell trädfällare. Det gäller bland annat att ha koll på trädets fällriktning och räckvidd. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och omgivning ta skada.

Trädfällning kräver att man använder anpassade redskap och tillvägagångssätt. Trädet kan fällas från marken eller till följd av att en arborist klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. Professionella arborister vet precis hur de ska göra, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och smidigt sätt.

Nacka

Befolkningsmängden i Nacka kommun befinner sig omkring 106000. Områden i Nacka har varit bebodda sedan 4000 år tillbaka. En bit in på 1800-talet blev Nacka en landskommun. År 1862 medräknades Nacka i Svartlösa härad med Huddinge, Botkyrka med flera andra idag täta kommuner i Stockholm. Själva Nacka kommun bildades 1971.

Kända personer från området är den före detta proffsboxaren och numera TV-profilen Paolo Roberto samt komikern David Batra.

ABB Fläkt AB är ett aktiebolag som under tidigt 1990-talet var verksam i kommunen, men har idag ingen produktion i området. I nutida näringsliv har handel ett av övertagen på marknaden. Apoteket är bland annat ett av de större företagen i kommunen.