Trädgårdshjälp i Borås

Behöver du hjälp med trädgården i Borås? Oavsett om du behöver klippa häcken, plantera nya växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Snabb kontakt och utfört arbete. Trevlig personal

Vad avser uppdraget?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 118
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera trädgårdsmästare för din trädgård, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömträdgård och anlita ett företag som verkligen kan trädgårdsarbetet. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta trädgårdsmästare som får jobbet gjort.

Hitta rätt trädgårdsmästare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädgårdsmästare

Stenläggning i Göteborg

Ville ha ett rekommenderat pris på jobbet. Var nöjd skall återkomma senare.
– Kristina olin
maj 2024

Plantering i Kungälv

Jag fick snabbt ett svar ! Även mötet och offerten på jobbet gick snabbt .Det Kostade 😅 Men fick bra kvalite,på både jobbet o thujorna ! ! Och även på kort tid ! Super nöjd ☺️
– Lisbet
maj 2024

Häckklippning i Göteborg

Trevligt gäng. Bra bemöttande och bra pris.
– Georges
september 2023

Populära tjänster relaterade till trädgårdsarbete

Markarbete i Borås

Markarbete i Borås

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Borås

Sten/Plattsättning i Borås

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädfällning i Borås

Trädfällning i Borås RUT

Letar du efter en erfaren arborist (trädfällare)?

Asfaltering i Borås

Asfaltering i Borås

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Några av våra populära företag

MJ Maestro Byggservice

(7 omdömen)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice"

VOIT Teknik & Fastighetsservice AB

(2 omdömen)

Välkommen till VOIT, ditt förstahandsval inom Fatstighetsservcice & Trädgård! Vi garanterar dig ett trevligt bemötande, proffsigt utfört arbete, till …

Välkommen till VOIT, ditt förstahandsval inom Fatstighetsservcice & Trädgård! Vi garanterar dig ett trevligt bemötande, proffsigt utfört arbete, till ett konkurrenskraftigt pris. Vi utför allt som kan behövas i din trädgård samt till din fastighet, så som gräsklippning, enklare målningsarbeten, tvättning av plattor & …

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

LK Allservice

(1 omdöme)

Vi erbjuder tvätt av fasad och tak. Även service av allt tillhörande trädgårdsarbete, snöskottning, gräsklippning och krattning av löv och dylikt.

Vi erbjuder tvätt av fasad och tak. Även service av allt tillhörande trädgårdsarbete, snöskottning, gräsklippning och krattning av löv och dylikt.

Adams Entreprenad

(16 omdömen)

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med …

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med över 20 års erfarenhet av branschen kan ni med fördel vända er till oss och vi är övertygade om att ni kommer att bli mycket nöjda.

IPLAX Mark & Anläggning AB

(8 omdömen)

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och …

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och generalentreprenader. Utöver det arbetar också vår specifika stengrupp med diverse projekt inom sten- och murarbeten.

Byggoreno AB

(3 omdömen)

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder …

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar. Vår strävan är att vara den mest pålitliga och kundorienterade byggfirman i Sverige. Vi samarbetar enbart med erfarna och kompetenta yrkesmän för att …

TCservice.

(3 omdömen)

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Senaste förfrågningarna för trädgårdsarbete

Klippning av en thujahäck i Borås

Katarina lämnade en förfrågan våren 2024:

Klippning av en thujahäck i Borås

Det gäller en thuja (tror det är en brabant) som klipptes senast 2018. Den är cirka 60 m lång, 4-5 m hög och 3 m bred. Önskad höjd är 2,5 m, men jag tvivlar på att resultatet blir så bra. Då den inte klippts på länge, riskerar den att bli brun vid för offensiv klippning.

Katarina fick hjälp

Katarina valde Trädfällare Markus för jobbet. Trädfällare Markus har utfört 11 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Trädgårdsarbete i Borås

Gunnar lämnade en förfrågan vintern 2020:

Trädgårdsarbete i Borås

Thuja häck ca 16k-20vm som ägare låtit växa fritt behöver kortas ner så mycket det går utan att häcken tar skada, den får gärna sluta växa på höjden men det ska vara jämt och snyggt.
Tre sidor på husets baksida bilder kan ges på begäran eller video kan skickas på whatsapp. Vi vill att riset skall omhändertas efter klippning.
Offert skall användas i ett rättsfall men bästa erbjudande vägs på meriter och kommer få utföra klippning då fort vädret är gynnsamt .

Gunnar fick 2 svar på sin förfrågan

Beskära och snygga ett tuijahäck i Borås

Förfrågan lämnades våren 2024:

Beskära och snygga ett tuijahäck i Borås

Beskära försiktigt / snygga till ett tuijahäck. Längd cirka 20 meter, höjd cirka 3 meter. Ett gammalt häck. Extremt viktigt att inte ta för mycket. Vi planerar att transportera det klippta materialet bort själv.

konsumenten fick 3 svar på sin förfrågan

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Trädgårdsarbete

Grundläggande för en välmående trädgård är planering, omsorg och regelbunden skötsel. Till det hör trädgårdsarbete som krattning av löv, gräsklippning och bevattning. Själva trädgårdsarbetet kan vara ett ansträngande arbete. Tunga lyft tär på rygg, axlar och knän. Då kan det löna sig att anlita en trädgårdsmästare. Professionella trädgårsskötare kan även hjälpa dig med mer avancerade trädgårdssysslor som trädfällning. När man fäller träd är det stora krafter som sätts i rörelse, det medför även faror för dig och din omgivning. Därför ska man alltid överlåta trädfällning till ett proffs. Det finns även flera riktlinjer när det gäller trädbeskärning. Bra verktyg både förenklar och är viktigt. Detsamma gäller kunskap, vilken metod som passar bäst beror på trädet.

Det är viktigt att se sin trädgård som ett ständigt pågående projekt. Många blommor och växter måste planteras i förväg, vilket gör att du måste ha framförhållning. Med en trädgårdsmästare får du garanterat ett kvalitativt resultat, vilket din blomstrande trädgård är ett bevis på.

Borås

I Västra Götalands län, finns Borås lokaliserad. Staden uppehåller sig på plats 14 i landet över största tätort med en befolkningsmängd om 104000. Den omtalade och nio meter höga statyn Pinocchio restes i Borås 2008. I staden finns även den kulturmärkta kafeterian "Röda rummet" som stått sedan 1975. En Kulturmärkt byggnad som förändras förlorar en del av den kulturella betydelsen.

Några av Borås främsta fotbollsspelare är Fredrik Berglund, Andreas Drugge och Christer Mattiasson.

Företagsamheten i Borås ser bra ut med sina närmare 11 500 aktiva företag. Redan 1909 startade Marks J Emanuelsson ett av de tidigaste företagen inom postorder. Gina Tricot är den modekedja som expanderat mest i Norden under början av 2000-talet.