Trädfällning i Borås

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Borås hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Borås står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Mycket trevligt bemötande och bra diskussioner kring arbetet! Kunnig 👍

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 809
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Borås, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Borås med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Borås och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Borås och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Borås kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

7H SKOG ENTREPRENAD I VÄSTRA GÖTALAND AB

Fälla 2 st träd i Vänersborg

Bra utfört och bra bemötande.
– Conny
november 2021

Fällning av 3 st tall och bortforsling av tre döda aspar i Lidköping

Jättetrevlig, proffsig, punktlig och prisvärd. Rekommenderas verkligen! Tänker säkerhet och kvalitet. Städar snyggt efter fällning.
– Angela
december 2020

Fälla kastanj träd i Ale

Trevlig, snabb och bra pris! Väldigt nöjda.
– David Danielsson
mars 2024

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Borås

Markarbete i Borås

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Borås

Sten/Plattsättning i Borås

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Borås

Trädgårdsarbete i Borås

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Borås

Asfaltering i Borås

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Borås

Firma Christer Holmqvist

(6 omdömen)

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min …

Hej christer heter jag och har varit verksam inom skogsbruk sen sommaren 2001, Då började jag röja åt min farfar. Året efter så började jag min gymnasiet utbildning i älvdalen på naturbruk. 2005 samma år som jag tog examen så kom stormen Gudrun så på våren så fick jag ledigt från skolan för att kunna arbeta i småland …

MJ Maestro Byggservice

(6 omdömen)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice"

Fagerberg Service & Entreprenad

(3 omdömen)

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad …

Fagerberg service & entreprenad arbetar med trädgårdstjänster och markarbeten. Jag hjälper er förbättra första intrycket vid försäljning av bostad och för ökad trivsel utanför hemmet eller på arbetsplatsen. Jag verkar i och omkring Lidköping.

Pütters Skog & Trädgård AB

(1 omdöme)

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt …

Vi utför alla typer av trädfällningar, trädbeskärningar och grönyteskötsel. Vi har stort fokus på kunden och kvalitén i våra arbeten. Vi har rätt personal, försäkringar, utbildningar och fokus. Vi arbetar över hela Västra Götaland!

Svältornas Skogstjänst

(8 omdömen)

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i …

Hej! Jag heter Bosse och driver firman Svältornas Skogstjänst. Vi är specialister på avancerad trädfällning och har över 38 års erfarenhet i branschen. Våra kunder är bl a privatpersoner, företag och kommuner. Vi anpassar utrustning och hjälpmedel efter varje träds svårighetsgrad och gör det inte krångligare än det …

Adams Entreprenad

(15 omdömen)

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med …

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med över 20 års erfarenhet av branschen kan ni med fördel vända er till oss och vi är övertygade om att ni kommer att bli mycket nöjda.

TOPALLI BYGG AB

(60 omdömen)

Välkommen till Topalli bygg Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten …

Välkommen till Topalli bygg Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och …

TCservice.

(2 omdömen)

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Exempel på fällda träd i Borås

Trädfällning på villatomt i Gånghester

Fredrik lämnade en förfrågan våren 2021:

Trädfällning på villatomt i Gånghester

Skulle vilja fälla 13 träd på tomten. Det rör sig om rätt stora träd, en björk, en asp, en sälg och resten tall och gran. Lövträden kan ni lämna, det kan få bli ved, men resten skulle jag även vilja få bortforslat.

Fredrik fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Fredrik valde Börjes Skogs & Trädgårdstjänst AB för jobbet. Börjes Skogs & Trädgårdstjänst AB har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Börjes Skogs & Trädgårdstjänst AB fick omdömet

Bara positivt! Rekommenderas!
Fälla och arborera ett träd i Borås

Matilda lämnade en förfrågan våren 2024:

Fälla och arborera ett träd i Borås

Hej,

Vi har ett väldigt stort träd som vi vill ta ned. Det ligger väldigt nära 3 st byggnader, däribland vårt hus och ladugård. Så det går inte att fälla vanligt på ett säkert sätt, utan vi hade behövt hjälp med att ta ned det, gren för gren av någon väldigt kunnig person.

Vänligen återkom med offert på vad det kostar.

Matilda fick 2 svar på sin förfrågan

Trädfällning i Sparsör mindre träd likt sly som stått i 10 år

Per lämnade en förfrågan sommaren 2021:

Trädfällning i Sparsör mindre träd likt sly som stått i 10 år

Sly som växt upp längst en väg behöver tas bort. Jag tänkte själv köra med min elmotorsåg men känner att jag behöver något bättre och gärna vara två. Jag tänkte själv gå bakom och ta han dom slyet. ( dvs dra det ) sträckan är cirka 100 m och tänker mig att det tar en halv dag till en dag att utföra det. Med bra såg så är det som att skära smör med en bra kniv ! ( ansningen vid vägen är gjord men vill flytta " gränsen 0,5 till 1 m till. Slyet har växt i cirka 8 år så det kan nog kallas mindre träd.

Per fick 4 svar på sin förfrågan

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Har du stora träd i trädgården som står i vägen för den härliga utsikten? Då är trädfällning den bästa lösningen! Om man har skadade träd på tomten är det vanligt att dessa avlägsnas. Trädfällning är en svår process och är inget du ska göra själv. Utan kontroll på trädets fällriktning och räckvidd är det mycket som kan gå fel. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, byggnader och omgivning skadas.

Det krävs att man väljer rätt verktyg och tillvägagångssätt vid trädfällning. Arboristen sågar antingen ner trädet från marken eller kapar det bit för bit uppifrån trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. En kunnig arborist arbetar enligt rätt metod, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och smidigt sätt.

Borås

I Västra Götalands län, finns Borås lokaliserad. Staden befinner sig på plats 14 i landet över största tätort med en befolkningsmängd på 104000. 2008 fick konstnären Jim Dine sin skulptur Pinocchio på plats i Borås. I staden finns även den kulturmärkta kafeterian "Röda rummet" som stått sedan 1975. En Kulturmärkt byggnad som förändras förlorar en del av den kulturella betydelsen.

Med rötter i Borås finns fotbollsspelarna Mathias Svensson, Johan Wiland och Thomas Ahlström väl värda att nämnas.

Näringslivet i Borås bygger en del på textilindustrin såväl som olika postorderföretag. NetOnNet är ett företag inom postorder, vilken startades 1999. Det existerar uppåt 11 500 företagsamma bolag i staden, varav ungefär 700 startades upp 2010. I flera år har Borås blivit hedrade för att ha Sveriges mest prisvärda matkasse.