Markarbete i Borås

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Noggrann, kreativ med lösningar. Utfört arbete, resultat och bemötande överträffade alla våra förväntningar. Kan starkt rekommendera att anlita. Jag skulle välja honom alla dagar i veckan

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 118
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra företag

Förbereda marken för växthus i Partille

Kunnig, fleksibla, effektiva och lösningsorienterade. Kan rekommendera.
– Christian Madsen
november 2023

Lägga en underjordisk ledning nära i Mark

Ahmad went the extra mile to help us. He is brilliant at groundwork.
– Eugene pienaar
juni 2024
Bygg & Måleri

Byte av slipers runt en stenlagd terrass i Mölndal

Väldigt nöjd med kvaliteten på arbetet, duktiga hantverkare och snabbt utförande. Det enda negativa blev att några mindre saker som var kvar att fixa aldrig blev avslutade trots påminnelser.
– Jörgen
november 2020

Populära tjänster relaterade till markarbete

Sten/Plattsättning i Borås

Sten/Plattsättning i Borås

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Borås

Trädgårdsarbete i Borås

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Sanering i Borås

Sanering i Borås

Vi hjälper dig att hitta och få offerter från erfarna och kompetenta yrkesmän inom <strong>sanering</strong>. Nedanför kan du lämna en kostnadsfri förfrågan och få svar från proffs. Gör det nu så sparar du både tid och pengar.

Dränering i Borås

Dränering i Borås ROT

Börjar det bli dags för dränering? Hos oss på Servicefinder får du offerter från duktiga företag som tar hand om ditt dräneringsarbete – helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

MJ Maestro Byggservice

(7 omdömen)

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt …

"Hj\u00e4lper privatpersoner med olika byggprojekt. snickare, m\u00e5lare,golvl\u00e4ggning och platts\u00e4ttare. Innehar F-skatt samt f\u00f6rs\u00e4kringar som ger trygghet till kund. Tveka inte att h\u00f6ra av er. \ud83d\ude03 Mvh Mike MJ Maestro Byggservice"

Adams Entreprenad

(16 omdömen)

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med …

Företagets sysselsättning är mark och anläggningsarbeten,dränering,schaktarbeten trädgårdsskötsel, plantering. Det var dags o starta eget men med över 20 års erfarenhet av branschen kan ni med fördel vända er till oss och vi är övertygade om att ni kommer att bli mycket nöjda.

IPLAX Mark & Anläggning AB

(8 omdömen)

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och …

IPLAX utför allt från mark- och VA-entreprenader för flera entreprenadbolag, både stora som små och vi arbetar med både totalentreprenader och generalentreprenader. Utöver det arbetar också vår specifika stengrupp med diverse projekt inom sten- och murarbeten.

Byggoreno AB

(3 omdömen)

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder …

Välkommen till Byggoreno AB! Byggoreno AB är en mångsidig företag inom bygg- och renoveringssektorn med fokus på att erbjuda våra kunder skräddarsydda lösningar. Vår strävan är att vara den mest pålitliga och kundorienterade byggfirman i Sverige. Vi samarbetar enbart med erfarna och kompetenta yrkesmän för att …

TOPALLI BYGG AB

(61 omdömen)

Välkommen till Topalli bygg Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten …

Välkommen till Topalli bygg Vi har hög kunskapsnivå uppbyggd under lång tid. Erfarenheten och expertisen tar vi med i varje nytt arbete. Alla arbeten utförs med samma höga kvalitet till samma låga pris. Vi arbetar med hög kvalitet på material, verktyg, tillbehör och metoder, och ser till att allt är modernt och …

TCservice.

(2 omdömen)

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Ett litet företag som är inriktad på personlig och bekväm lösning i din trädgård skräddarsyd för dina behov

Firma Tim Svensson

(14 omdömen)

Vi är ett företag som ser till att kunden får de dem önskas. Vi gör jobb som Flytt och dödsbo städ. Körning av skräp Mark o trädgård. Städ och …

Vi är ett företag som ser till att kunden får de dem önskas. Vi gör jobb som Flytt och dödsbo städ. Körning av skräp Mark o trädgård. Städ och underhåll av hus Vi ringer från 0709403269

MP SJÖVIK AB

(4 omdömen)

Vi vill börja med att säga välkommen till din personalliggare kontakt för din bygghjälp . Vi är ett familje företag som drivs med samarbete från …

Vi vill börja med att säga välkommen till din personalliggare kontakt för din bygghjälp . Vi är ett familje företag som drivs med samarbete från början till slut. Vi utföra alla byggprojekt och inget för för stort eller för lite för oss. Vi drivs av att hjälpa våra kunder Våra medarbetare på bolaget är Dawid : …

Senaste förfrågningarna för markarbete

Markarbete på en tomt på 2200 kvm i Borås

Gabriella lämnade en förfrågan våren 2024:

Markarbete på en tomt på 2200 kvm i Borås

Vi är just nu på jakt efter en firma som kan hjälpa oss göra färdigt basen för vår tomt innan sommaren.
Vi skulle vilja se vad ni skulle ta ungefär för ett sådant här projekt?

Tomten är på ca 2200kvm
-600kvm grå yta som just nu består av bergskross ska jämnas av med markvibrator och läggas singel ovanpå
-1200kvm mörkbrun yta är just nu torv och behöver jämnas ut lite bättre samt läggas ca 10cm matjord ovanpå
-Längst med vägen ska det grävas för 60m häck och läggas tillbaka en mix av torven som finns samt matjord. (Undantag för att det på något ställe nog är lite berg under som inte går att gräva i)
-Ytorna som är gråa med en svart linje runt behövs förberedelse för betong. Där ska marken höjas med kross ca 15-20cm och jämnas av med markvibrator så att vi sedan kan gjuta betong ovanpå. Ytorna är på 30kvm, 12kvm, samt två ytor på 3,5kvm)
-Dra gula elslangar i marken för att förbereda till belysning. Ljusblå prickar med svart linje runt är där det finns tillgång till el. Ljusblå prickar med röd linje runt är dit vi vill ha draget el.
-Den gröna bågen är en slänt och består just nu av torv. Där vill vi helst lägga på 10cm sandblandad jord, men om det är svårt att få tag på går matjord bra.
-Den ljusgröna ytan är redan anlagd gräsmatta, men de inringade ytorna behöver lite mer jord då det just nu ligger för tunt där

Mvh,

Gabriella fick 6 svar på sin förfrågan

Anlägga gräsmatta i Borås

Förfrågan lämnades våren 2024:

Anlägga gräsmatta i Borås

Anlägga enklare gräsmatta. Inte ute efter att köra hela vägen med markduk och hela köret. Trädgården är idag ojämn och har stora stenar. Önskar ta bort stenarna som går flytta på och jämna till marken så det går plantera en vettig gräsmatta. Inte ute efter en golfbana utan bara jämn mark som det går plantera gräs på.

Konsumenten fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och konsumenten valde Mark & Design Väst AB för jobbet. Mark & Design Väst AB har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.6.

Mark & Design Väst AB fick omdömet

Mycket nöjd med resultatet! Snabbt utfört med mycket skicklighet. Rekommenderas starkt!
Lägga om en höjdupptagande slänt i Borås

Börge lämnade en förfrågan våren 2024:

Lägga om en höjdupptagande slänt i Borås

Behöver lägga om en höjdupptagande slänt. Idag ligger där skifferplattor som kalvar varje år. Vi bor i Borås på Hulta. Slänten är cirka 25 m lång och 1m.
Var snäll å ring så vi kan beskriva mer.

Börge fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Börge valde FM Bygg Borås för jobbet. FM Bygg Borås har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Från bloggen

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.

Markarbete

Markarbete är oftast det viktigaste momentet inför en byggnation och måste därför göras ordentligt. Markarbete inkluderar allt ifrån trädgårdsanläggningar till dränering. Vid ett husbygge inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför uppbyggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras där marken är som högst och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att nederbörd som regn och snö flyter in under husgrunden och åsamkar fuktskador. För att avleda vattnet från huset gräver markarbetaren ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus, detta för att den ska stabiliseras. Andra arbeten som markanäggaren kan hjälpa dig med är att lägga stenplattor till din blivande uteplats eller anordna en gräsmatta. Låt en professionell markentreprenör stå för markarbetet och din husgrund, då blir det garanterat ett bra resultat.

Borås

Borås ligger beläget i Västra Götalands län och rankas som Sveriges 14:onde största tätort med ett invånarantal om 104000. Borås djurpark är ett uppskattat besök i staden. Sommaren 2008 kom den sju ton tunga skulpturen Pinocchio på plats i staden. Det K-märkta caféet "Röda rummet" som ligger beläget ovanför Kulturhusets ingång, har stått där sedan 1975. K-märkning används i avseende för att kulturskydda ett byggnadsverk.

Igenkända ansikten från staden är sångerskan Shirley Clamp såväl som fotbollsspelaren Mathias Svensson.

I Borås växer näringslivet ständigt då närmare 700 nya företag öppnade upp sina verksamheter under 2010. Haléns är ett av Borås större postorderföretag som startades 1949. Det är således prisvärt att handla mat i Borås då den genomsnittliga matkassen under flera år har utsetts som landets billigaste. Inom livsmedelsindustrin är ICA störst med sina fyra butiker. Brämhults Juice är även ett av de företag som producerar i Borås.