Trädfällning i Stockholm

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen i Stockholm hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var i Stockholm står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Trevligt bemötande, snabb service och rimligt pris!

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 677
  Pågående jobb
 • 23 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister i Stockholm, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna i Stockholm med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både i Stockholm och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Stockholm och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna i Stockholm kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Felling 3 tall pine trees and one cherry tree in Södertälje

On time, neat, quick and recommended.
– Jaco Schutte
september 2022

Fälla ett träd i Upplands Väsby

Snabbt och väl utfört arbete efter vårt önskemål.
– Cecilia Bengtsson
juli 2020

Fälla 3 st träd i Österåker

Pawel är en mästare på att fälla träd. Dessutom precis ! där man vill ha dem. Noggrann, professionell och dessutom har han bra pris. Rekommenderas starkt !
– Agata
maj 2022

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete i Stockholm

Markarbete i Stockholm

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning i Stockholm

Sten/Plattsättning i Stockholm

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete i Stockholm

Trädgårdsarbete i Stockholm

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering i Stockholm

Asfaltering i Stockholm

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister i Stockholm

NGC Trädfällning AB

(14 omdömen)

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av …

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller …

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(3 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hamilton Tree Solutions AB

(6 omdömen)

Arboristföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder …

Arboristföretag som siktar mot stjärnorna, men börjar i trädtopparna. Utför alla former av trädjobb med fokus på kvalitét och nöjda kunder. Erbjuder kostnadsfri offert i Uppsala/Stockholm området.

TrädRåd Oaxen AB

(3 omdömen)

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och …

Vi är ett litet arboristföretag med öga för kvalitet. Sedan 2015 har vi jobbat med trädvård med en ständig nyfikenhet och vilja att utvecklas och fördjupa vår kunskap om träd. Vi utför: Beskärning av små som stora träd samt fruktträd. Trädfällning (vi tycker extra mycket om när det är särskilt svårfällda träd, tex …

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Exempel på fällda träd i Stockholm

Fälla en lönn

Jakob lämnade en förfrågan hösten 2023:

Fälla en lönn

Här är det träd som vi vill ta ned. Det står hos vår granne och bilden är tagen från vår tomt. De har gett sitt medgivande.
Trädet kan fällas till vänster i bilden på deras gräsmatta så jag tror inte det behöver tas i sektioner.
Som ni ser så är det en lönn med två stammar som utgår från samma plats. Var och en är ioch för sig inte jättetjock.

Hur mycket skulle ni ta för att ta ned den inkl bortforsling. Det kan vara så att de vill att en del kapas upp så de kan göra ved av den.

Jakob fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Jakob valde Drevvikens Trädfällning AB för jobbet. Drevvikens Trädfällning AB har utfört 20 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Drevvikens Trädfällning AB fick omdömet

Kalle var mycket bra på att förstå vad vi ville göra och på att komma med förslag på hur!
Ta bort och stubbfräsa en högvuxen tuja häck i Stockholm

Heléne lämnade en förfrågan våren 2021:

Ta bort och stubbfräsa en högvuxen tuja häck i Stockholm

Behöver hjälp att ta bort en högvuxen tuja häck inklusive borrtag/fräsning av stubbe och bortforsling. Se bilder för storlek på häck. Notera telefonkabeln som löper utanför tomten. Staketet framför häcken ska tas bort så det går att fälla mot gräsmattan.

Heléne fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Heléne valde Trygga Träd AB för jobbet. Trygga Träd AB har utfört 31 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Trygga Träd AB fick omdömet

Utöver ursprunglig förfrågan gjorde vi en extra beställning att kapa bort grenar från träd. Jobbet som utfördes i tre etapper gjordes snabbt och utfördes helt perfekt inkl det "lilla extra" som tex att se till att det är rensopat efter stubbfräsning. Proffsigt bemötande och kunniga om regelverk. Bra pris jmf andra offerter. Rekommenderas varmt!
Trädfällning (en Bollpil) i Gamla Enskede

Allan lämnade en förfrågan våren 2022:

Trädfällning (en Bollpil) i Gamla Enskede

1. Nedsågning av Bollpil, stam ca 45 cm i diameter 30 cm ovan jord. På mark bredare med några synliga och delvis dolda rötter, synliga har utstick ca 80 cm från stam.
Stubb/rotfräsning ca 15 cm under markytan eller lämpligt djup för att sedan kunna jämna ut/förbättra gräsmattan.
Bortforsling av stam och grenar. Flis kan läggas under en längre befintlig Hagtornshäck intill.
Bollpilens läge: På villatomten ett par meter från trottoaren/gatan (överhäng gata).
2. Ev. även: Gallring (döda grenar)/föryngring/vad som går att göra med två äldre Rosenhagtornträd.
Läge: På tomtgränsen intill trottoar/gata (överhäng trottoar)
Önskar separat offert på 1. respektive offert på 1. och 2. tillsammans.

Allan fick hjälp

3 företag svarade på förfrågan och Allan valde Nylanders Trädfällning AB för jobbet. Nylanders Trädfällning AB har utfört 48 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Nylanders Trädfällning AB fick omdömet

Bra bemötande
Effektivt och snabbt utfört arbete

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Har du högra träd i trädgården som hindrar den härliga utsikten? Då är trädfällning den bästa lösningen! Allt som oftast avlägsnar man gamla och skadade träd från egendomen. Trädfällning är ett komplicerat förlopp och ska inte utföras av en privatperson. Utan kontroll på trädets fällriktning och räckvidd är det mycket som kan gå fel. Försöker man fälla trädet på egen hand kan människor, hus och natur ta skada.

Trädfällning fordrar att man använder lämpliga redskap och tillvägagångssätt. Trädet kan fällas från marken eller genom att en trädfällare klättrar upp i trädet och sågar av delar av trädet. Det kallas sektionsfällning. En kunnig arborist arbetar enligt rätt metod, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och enkelt sätt.

Stockholm

Stockholm är är inte bara Sveriges huvudstad, utan även den plats i landet där den ekonomiska, kultuella och mediala eliten är samlad. Kungahus, riksdag och regering är belägna i Stockholm och Sveriges internationella affärer sköts oftast härifrån.

Invånarantalet i kommunen är 975000 men i hela storstockholmregionen bor cirka två miljoner människor.

Välkända byggnadsverk i staden är Ericsson Globe som huserar stora sport- och nöjesarrangemang, Drottningholms slott från 1600-talet som finns med på UNESCO:s världsarvslista och huserar kungen och drottningen, samt Stadshuset som byggdes under tidigt 1900-tal.

De en miljon turister som kommer till Stockholm varje år, besöker gärna den sevärda Gamla stan. Denna del av Stockholm är den äldsta och grundades så tidigt som på 1200-talet. I Gamla stan kan du shoppa i souvenirbutiker, gå i smala gränder från medeltiden och fika på trevliga caféer.

Utanför Stockholm ligger Östersjöns vackra skärgård med 30. 000 öar och holmar och bland de mest besökta platserna där hör Sandhamn, Utö, Möja, Grinda och Vaxholm.