Trädfällning på Lidingö

Behöver du hjälp med trädfällning? Då kan du luta dig tillbaka och låta företagen på Lidingö hitta dig! Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med duktiga arborister. Jämför sedan offerter och omdömen och välj företaget som är bäst lämpat att sköta om dina träd.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var på Lidingö står träden?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Snabba, trevliga, serviceinriktade, med kvalitet och normal prisbild. Kan absolut rekommendera Inne Ute.

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 232
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Jämför flera arborister på Lidingö, när du vill. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har många arborister anslutna på Lidingö med omnejd och vi kontrollerar dagligen att företagen är aktuella och har F-skatt. Du kan tryggt välja trädfällare genom oss, både på Lidingö och resten av landet.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats. På den här sidan kan du hitta exempeljobb från Lidingö och se omdömen om arboristerna hos dig.

Oavsett om du ska fälla träd, gallra kronor eller beskära så har vi leverantören för dig. företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta arborister som får jobbet gjort.

Visste du förresten att ordet arborist kommer från latinets arbor, som betyder just träd. De flesta tänker nog förmodligen trädfällning när träden ska sågas ner trots allt.

Tänk på att fråga efter ansvarsförsäkring och eventuella certifikat och utbildningar, speciellt om du ska fälla träd i närhet av en byggnad. Trädfällning kan vara farligt, så anlita alltid en erfaren trädfällare med rätt säkerhetsutrustning, speciellt om det rör sig om stora träd eller arbete på hög höjd.

Trädfällare gör klokt i att ha skyddsutrustning på sig

Våra trädfällare får regelbundet högsta betyg av våra konsumenter och vi är övertygade om att arboristerna på Lidingö kommer göra ett bra jobb hos dig också!

I formuläret får du också svara på om du vill ha hjälp med stubbfräsning, bortforsling av material osv. Du kan också ange när du behöver få dina träd fällda, om du är ute i god tid får du ofta bättre erbjudanden, men många arborister kan ställa upp med kort varsel om du exempelvis har ett skadat träd som hotar din bostad.

Hitta rätt trädfällare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Så tycker användarna om våra trädfällare

Fälla ett träd i Stockholm

Gör precis det som är överenskommet men också mer vid efterfrågan, dessutom positivt och trevligt bemötande samt stor professionalitet.
– Dan Attlerud
november 2023

Arboreras i Täby

Arbetet snabbt och bra utfört. Kom, tittade, verkställde. Trevligt bemötande. Kan rekommendera företaget.
– Mary
mars 2023

Fälla tre träd i Huddinge

Allt gick enligt ök och snabb.
– Hana
juli 2021

Populära tjänster relaterade till Trädfällning

Markarbete på Lidingö

Markarbete på Lidingö

Ska du bygga ett nytt hus eller varför inte en sommarstuga? Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Kom igång nedan - det är helt gratis att lämna en förfrågan.

Sten/Plattsättning på Lidingö

Sten/Plattsättning på Lidingö

Stenläggare, plattsättare, markentreprenörer eller tädgårdsanläggare - lämna en förfrågan hos oss och du får offerter från rätt företagare som kan hjälpa dig, oavsett vad de kallar sig. Det är alltid gratis att fråga och du förbinder dig inte för något.

Trädgårdsarbete på Lidingö

Trädgårdsarbete på Lidingö

Behöver du en hjälpande hand i trädgården? Oavsett om behöver hjälp med att klippa häcken, plantera växter eller klippa gräset - hos Servicefinder hittar du erfarna trädgårdsmästare som står redo att hjälpa dig med din trädgård.

Asfaltering på Lidingö

Asfaltering på Lidingö

Planerar du att asfaltera din uppfart eller något annat på din tomt? Med asfalt får du en slät yta som kräver lite underhåll och ger ett schyst utseende. Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som kan hjälpa dig med både planering och genomförande av din asfaltering.

Populära trädfällare / arborister på Lidingö

NGC Trädfällning AB

(16 omdömen)

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av …

NGC grundades 2014. Vi har flerårig erfarenhet med inriktning på träd och tomtvård. Oaktat om det är trädet vid sommarstugan eller hantering av stormfälld eller skadad skog på den stora skogsfastigheten. Inga träd är för stora, för små eller för många. Vill du ta ner ett träd innan nästa storm gör det åt dig, eller …

Greenwood Partners AB

(10 omdömen)

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och …

Välkomna till Greenwood partners AB! Vi är ett företag som verkar inom stor Stockholm med omnejd. Vi har flera års erfarenhet av träd och trädgårdsskötsel. Ett urval av våra tjänster som vi erbjuder är: -Arborist tjänster -Trädfällning -Trädgårdsmästare -Markarbete & anläggning -Beskärning -Stubbfräsning …

Rosengrens Trädgård & Allservice

(6 omdömen)

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna …

Vår målsättning är att förenkla vardagen för både privatpersoner och företag. Vi utför alla typer av jobb som finns i en trädgård. Vi hjälper gärna till med saker som berör hushållet. Enklare vaktmästeri, bortforsling till återvinning osv.

Sid & Mark AB

(4 omdömen)

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Hej allt om oss ni kan se på vårans websida sidmarkab.se

Elvingehills Schakt & Entreprenad AB

(1 omdöme)

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av …

Hej mitt namn är Jimmy. Jag driver företaget elvingehills schakt o entreprenad ab sedan start maj 2021. Jag har ett flertal års erfarenhet av anläggnings maskiner för många typer av gräv och schakt arbeten samt innehar samtliga behörigheter för att framför dessa. Samt lång erfarenhet av mark arbeten. Så som …

Gröna Hem AB

(1 omdöme)

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda …

Välkommen till Gröna Hem AB, din pålitliga partner för hemunderhåll och trädgårdsarbete! Med över två års erfarenhet erbjuder vi skräddarsydda lösningar för både privat- och företagskunder. Från snickerijobb och målning till elinstallationer och snöröjning – vi har expertisen för att göra ditt hem eller företag …

Aruvi Trädgård AB

(1 omdöme)

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt …

Välkommen till Aruvi Trädgård AB - din pålitliga partner för trädgårdsdesign och skötsel! Med flera års erfarenhet inom branschen har vi stolt byggt upp en stark och pålitlig relation till våra kunder. Vi på Aruvi Trädgård är specialister inom trädgårdsdesign och underhåll. Vår passion för gröna utrymmen och vår …

Mindes Trädfällning AB

(2 omdömen)

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta …

Vi på Mindes Trädfällning AB hjälper dig med trädfällning, beskärning, röjning, stubbfräsning, bortforsling, skottning, skogsavverkning till fasta priser eller per timme.

Exempel på fällda träd på Lidingö

Beskära äppelträd på Lidingö

David lämnade en förfrågan våren 2022:

Beskära äppelträd på Lidingö

Beskärning av ett äppelträd. Vi flyttar till en villa och på tomten finns det ett äppelträd som inte längre bär frukt. Tror inte att det underhållits på flera år. Skickar gärna en bild så man ser omfattning.

David fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och David valde Storholmen Träd AB för jobbet. Storholmen Träd AB har utfört 43 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Storholmen Träd AB fick omdömet

Klippning av hög Thujahäck på Lidingö, 44 meter lång

Thor lämnade en förfrågan våren 2024:

Klippning av hög Thujahäck på Lidingö, 44 meter lång

En hög thujahäck som behöver klippning på topparna för att minska höjden samt på sidorna för att få det jämnt och att man inte klipper för mycket så att mankan se igenom häcken då den står på tomtgräns till granne. Längd 44 meter; Höjd 4.5 meter och bredd 1.40 meter.
Misstänker att man behöver ha en lyft för att kunna klippa en rak toppdel.
Viktigt med goda referenser av klippning av thuja brabant.

Thor fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Thor valde Storholmen Träd AB för jobbet. Storholmen Träd AB har utfört 43 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Storholmen Träd AB fick omdömet

Trimma häckar på Lidingö

Martin lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Trimma häckar på Lidingö

Har följande som behöver trimmas/beskäras.
- Körsbärsträd cirka 3 m högt
- Buxbom som behöver trimmas ner lite
- 4 m lång häck som behöver trimmas, ej hög.
- Allmän påsyn på ett par ytterligare buskar på tomten.
Önskar få jobbet utfört helst före den 9:e augusti om möjligt, annars så snart som möjligt därefter.

Martin fick hjälp

2 företag svarade på förfrågan och Martin valde Storholmen Träd AB för jobbet. Storholmen Träd AB har utfört 43 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Bloggat om trädfällning

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-04-14
Vi har pratat med Björn på Tapper Trädfällning som gett oss svar på frågor om trädfällning. Här får du lära dig saker som är bra att veta när du går i tankarna på att fälla träd.
2018-09-06
Vilken är egentligen den bästa säsongen för trädfällning?

Trädfällning

Om du vill frigöra utrymme på tomten eller få en njutbar utsikt, är trädfällning en bra lösning. Trädfällning utförs vanligtvist när illa medfarna träd riskerar att skada din tomt. Trädfällning är en avancerad process och är inget du ska göra själv. En trädfällare har ovärderliga kunskaper om trädets räckvidd och fällriktning. Om en privatperson fäller trädet på fel sätt kan människor, byggnader och omgivning skadas.

Det finns olika metoder och redskap man kan använda sig av vid trädfällning. Arboristen sågar endera ner trädet från marken eller kapar det bit för bit ovanifrån trädet. Sektionsfällning kallas det sistnämnda. Ett proffs inom trädfällning arbetar effektivt, och säkerställer att trädet fälls på ett tryggt och enkelt sätt.

Lidingö

Lidingö ingår i Stockholms inre skärgård och har en befolkning på 47000. På visit på Lidingö, kan man passa på att bevista Millesgården och titta på Milles alla skulpturer. På Lidingö finns i dagsläget fler än 5000 företag registrerade, varav flerparten är småföretagare.