Borra brunn i Nynäshamn

Vi har duktiga proffs som hjälper dig med brunnsborrning i Nynäshamn. Perfekt om du behöver vatten till sommarstugan till exempel. Självklart kan du också få hjälp med borrning för bergvärme och annat.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var vill du borra din brunn?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 920
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Brunnsborrning Nynäshamn

Hos oss kan du jämföra flera företag som borrar brunnar, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna på din borrade brunn blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som vet hur man borrar efter vatten på bästa sätt. Självklart hjälper de dig att bedöma om det går att borra efter vatten just hos dig, eller om det krävs andra lösningar.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

De som behövt borra brunn behöver ofta också

Rörmokare i Nynäshamn
Rörmokare i Nynäshamn ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Värmepump i Nynäshamn
Värmepump i Nynäshamn ROT

Är det dags att sänka dina uppvärmningskostnader? Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig med att installera din nya värmepump, jämför och välj den bästa för jobbet.

Solpaneler i Nynäshamn
Solpaneler i Nynäshamn ROT

Vill du dra ner på dina energikostnader samtidigt som du sparar på miljön? Oavsett om du vill installera solpaneler på taket, i båten eller i sommarstugan - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som installerar dina solpaneler när det passar dig bäst!

Bergvärme i Nynäshamn
Bergvärme i Nynäshamn ROT

Har du planer på att installera en bergvärmepump? Hos Servicefinder hittar du flera duktiga företag som står redo att hjälpa dig med din nya bergvärmepump. Att lägga ut ett jobb hos oss är helt gratis och utan förpliktelser.

Exempel på brunnsborrning kring Nynäshamn

Brunnsborrning i Ösmo

Förfrågan lämnades hösten 2022:

Brunnsborrning i Ösmo

Jag har en brunn som behöver en i översyn, pga att jag har jätte mycket järn i vattnet. Om det sen hör till brunnsborrning vet jag ej. Men vattnet är inte smakligt och fäller ut mycket järn. Det finns en rening till vattnet men jag tror att den också behöver en ordentlig översyn.

Konsumenten fick hjälp

konsumenten valde Almroths Rör för jobbet. Almroths Rör har utfört 16 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Vattenökning av dricksvatten

Dan lämnade en förfrågan våren 2021:

Vattenökning av dricksvatten

2-3 gånger per år när vi har besök i vårt landställe så får vi vattenbrist. Vi har tryckt brunnen. Behöver någon som kan komma hit och kolla på vårt system och komma med lösningar som gör att vattenmängden ökar vid högtids tillfällen eller under hela tiden.
Renovering av brunnsanläggning på Torö

Christian lämnade en förfrågan sommaren 2022:

Renovering av brunnsanläggning på Torö

Tillsyn av befintlig borrad brunn med pump och trycktank. Vid behov nyinstallation av anläggningsdelar.

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.

Brunnsborrning

En brunn till huset kräver en del arbete. Om bostaden saknar tillgång till kommunalt vatten behövs en vattenbrunn. För att undvika att det samlas vatten ska brunnen placeras högt. Brunnen bör även sättas ut där det finns störst möjlighet att utnyttja vatten. Finns det mycket vatten i ett närliggande berg är det smart att installera en grusfilterbrunn. På så vis renas vattnet från grus och smuts. Majoriteten av de företag som arbetar med brunnsborrning erbjuder till exempel installationer av brunnsystem, bergvärme/energibrunnar och vattenanalyser. För att arbeta med brunnsborrning ska man vara SITAC-certifierad, som är ett bevis på att man är godkänd som utövare. En rutinerad brunnsborrare vet precis vad som krävs för att du ska få en bra brunn till ditt hus som förser dig med vatten.

Nynäshamn

Nynäshamn är belägen i Stockholms län, men tillhör Södermanland som tätort. Befolkningsmängden i Nynäshamns kommun befinner sig närmare 24000 personer. Företrädesvis är det färjetrafiken som länkas ihop med Nynäshamns såväl som Riksväg 73. Även Nynäshamns enorma färjetrafik till Gotland sätter orten på kartan. I Nynäshamn finns ungefär 4500 fornlämningar.

"Manmade Environment" är ett projekt via Arkitekturmuseet i Stockholm. Den nybyggda fyrfiliga väg 73 finns med på utställningens programpunkter av totala 26 landskapsobjekt, där resvägen går mellan Nynäshamn och Stockholm. Riksväg 73 slutar i Nynäshamn, där orten även är slutstation för en av pendeltågssträckorna i Stockholms län.

Inom företagslivet är det turism och färjetrafik som dominerar marknaden. År 1928 grundades Sveriges första moderna företag för raffinering av olja. Även mikrobryggeriet Nynäshamns Ångbryggeri existerar på orten.