Borra brunn i Härryda

Vi har duktiga proffs som hjälper dig med brunnsborrning i Härryda. Perfekt om du behöver vatten till sommarstugan till exempel. Självklart kan du också få hjälp med borrning för bergvärme och annat.

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var vill du borra din brunn?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Suveräna, otroligt skickliga och snabba. Saknar dock vattenprover som skulle ingå i priset, men det kanske kommer. Kan varmt rekommendera, de vet vad de gör Arbetet fortgick och slutfördes enligt plan.

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 6 920
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Brunnsborrning Härryda

Hos oss kan du jämföra flera företag som borrar brunnar, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna på din borrade brunn blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som vet hur man borrar efter vatten på bästa sätt. Självklart hjälper de dig att bedöma om det går att borra efter vatten just hos dig, eller om det krävs andra lösningar.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

Beskriv ditt uppdrag

Skapa en gratis förfrågan på bara några minuter och få kontakt med duktiga företag.

Jämför företag

Jämför offerter och omdömen och chatta med företagen i lugn och ro innan du gör ditt val.

Välj företag

Välj det företag som känns bäst för jobbet och känn dig trygg med att jobbet blir utfört av proffs!

De som behövt borra brunn behöver ofta också

Rörmokare i Härryda
Rörmokare i Härryda ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Värmepump i Härryda
Värmepump i Härryda ROT

Är det dags att sänka dina uppvärmningskostnader? Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig med att installera din nya värmepump, jämför och välj den bästa för jobbet.

Solpaneler i Härryda
Solpaneler i Härryda ROT

Vill du dra ner på dina energikostnader samtidigt som du sparar på miljön? Oavsett om du vill installera solpaneler på taket, i båten eller i sommarstugan - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som installerar dina solpaneler när det passar dig bäst!

Bergvärme i Härryda
Bergvärme i Härryda ROT

Har du planer på att installera en bergvärmepump? Hos Servicefinder hittar du flera duktiga företag som står redo att hjälpa dig med din nya bergvärmepump. Att lägga ut ett jobb hos oss är helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Samisson Mark & Sten Entreprenad

(3 omdömen)

Hej och välkommen. Vi på Samisson Mark och Sten Entreprenad gör vi allt genom Mark branschen och trädgård entreprenad. Vi kan hjälpa dig alltid i …

Hej och välkommen. Vi på Samisson Mark och Sten Entreprenad gör vi allt genom Mark branschen och trädgård entreprenad. Vi kan hjälpa dig alltid i bästa och gottservice med våra stora erfarenhet.

Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB

Inga omdömen ännu

Mitt namn är Anders, driver Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB. Vi har varit verksamma inom byggsektorn i snart 20 år. Kolla in vår sida SBT.se …

Mitt namn är Anders, driver Skärgårdens Byggteknik i Göteborg AB. Vi har varit verksamma inom byggsektorn i snart 20 år. Kolla in vår sida SBT.se samt ett pågående projekt Loft1.se. Vi tycker om att ta ett fysiskt möte eller om det fungerar bättre för er tar vi allt via telefon eller datorn. Vänligen Anders …

Exempel på brunnsborrning kring Härryda

Byte av ytterdörr i Mölnlycke

Erik lämnade en förfrågan sommaren 2020:

Byte av ytterdörr i Mölnlycke

Jag behöver hjälp med byte av ytterdörr till vårt radhus. Ny ytterdörr är beställd och skickas från lager 17/9. Således önskas borttag av befintlig dörr och montering av ny under vecka vecka 39. Önskar prisuppgift som täcker komplett montering inklusive material som tillkommer samt montering av lås och handtag.

Erik fick ett svar på sin förfrågan

Borrning en ny brunn i Härryda

Marija lämnade en förfrågan hösten 2022:

Borrning en ny brunn i Härryda

Vår brunn har plötsligt slutat ge vatten.
Vi är omgående i behov av hjälp med en ny brunn.

Marija fick hjälp

Marija valde AB Elvings Brunnsborrning för jobbet. AB Elvings Brunnsborrning har utfört 4 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

gräva vatten brunn

Kian lämnade en förfrågan hösten 2023:

gräva vatten brunn

Brunnsborrning.

Kian fick ett svar på sin förfrågan

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.

Brunnsborrning

En brunn till huset kräver en del arbete. Om det inte finns kommunalt vatten i bostaden behövs en vattenbrunn. För att undvika att det samlas vatten ska brunnen placeras högt. Brunnen bör även sättas ut där det finns störst möjlighet att utnyttja vatten. Smartast är att installera en grusfilterbrunn om det finns mycket vatten i ett närliggande berg. På så sätt filtreras vattnet från grus och smuts. Majoriteten av de företag som arbetar med brunnsborrning kan erbjuda bland annat installationer av brunnsystem, bergvärme/energibrunnar och vattenanalyser. En SITAC-certifierad brunnsborrare är behörig att få utföra brunnsborrning. En erfaren brunnsborrare ser till att du får en bra brunn till ditt hus som förser dig med vatten.

Härryda

Mellan Göteborg och Borås, i Göteborgsregionen, ligger Härryda kommun. Populationen ökar ständigt och ligger i nuläget på 35000 invånare. Den största orten heter Mölnlycke. Kommunen gränsar till Mölndals, Göteborgs, Partille, Lerums, Bollebygds och Marks kommuner. Det är korta avstånd till Göteborg-Landvetter flygplats, Göteborgs hamn, större bilvägar och tåglinjer. Det är sådant som gör Härryda till en attraktiv kommun att bo i. För att gynna utvecklingen av näringslivet arbetar kommunen både lokalt och regionalt. Lokalt samverkar kommunen med företagsorganisationer och regionalt sker ett arbete med Business Region Göteborg, som främjar nyetableringar av företag.

Härryda består i mångt och mycket av skog. Faktum är att mer än hälften av kommunens yta utgörs av skogsmark och sjöar. Det finns med andra ord gott om vatten för fiske. Har man tur så kanske abborren, gäddan och sutaren nappar. Sjöarna passar också bra för paddling. En mer stillsam syssla är bad och då finns det flera kommunala badplatser. Hästviken, Sjöholmen och Hornasjön är några av badplatserna.