Markarbete i Vaxholm

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,6

  Tror inte vi hade lyckats få hjälp innan semestern utan er!

  Kristina J, Juli 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 5 203
  Pågående jobb
 • 15 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Vaxholm

 • Dränering i Vaxholm

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Vaxholm.

 • Stensättare i Vaxholm

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Vaxholm.

 • Trädfällning i Vaxholm

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Vaxholm.

 • Trädgårdsarbete i Vaxholm

  Bor du i Vaxholm? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Vaxholm

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Det viktigaste momentet inför en byggnation är markarbetet. Därför måste det göras ordentligt. Markarbete omfattar allt ifrån trädgårdsanläggningar till dränering. Om du till exempel ska bygga ett hus inleds markarbetet med att forma och förbereda marken inför uppbyggandet av husgrunden. Det gäller att placera byggnaden på markens högsta punkt och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att regnvatten och snö flyter in under grunden och åsamkar fuktskador. För att inte det ska hända brukar markarbetaren gräva ett dräneringsdike. Sista momentet är schaktning då man fyller marken med grus för att göra den stabil. Markanläggaren kan även lägga stenplattor i din trädgård eller anlägga en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Vaxholm

I hjärtat av Stockholms skärgård hittar vi den fina kommunen Vaxholm och centralorten Vaxholm. Vaxholm är en av länets lägre befolkade tätorter med ungefär 11000 invånare.

På grund av att Vaxholm har en så lång historia och ligger så pass centralt i Stockholms skärgård har det inte bara blivit en sorts centrum för stora delar av den lokala båttrafiken utan också en poppis semesterort. En hel del turister vallfärdar ut till sommarmyset i Vaxholms kommun, med småfärjor och SLs bussar, från Stockholm.

Det är inte bara turister som besöker Vaxholm för att promenera på huvudgatan eller gå på sightseeing på Waxholms Kastell. Vaxholm kommun har på grund av sitt korta avstånd till huvudstaden också ett flertal hotell och anläggningar för konferenser och företagsevent - men så finns också vandrarhem och gemytliga B&B.