Inne & Ute Miljö AB logo

Inne & Ute Miljö AB

Danderyd

Presentation

PS Inne & Ute Miljö AB är ett familjeägt bygg- och trädgårdsföretag med säte och verksamhet i Stockholm.
Vi arbetar utifrån vår erfarenhet, kunskap och kompetens med allt från enstaka uppdrag till regelbunden trädgårdsskötsel samt enklare helhetslösningar inom trädgårdsarbete, bygg och inredning. Vi lägger lika stort fokus på vackra planteringar, en grön gräsmatta och en städad tomt som på ett praktiskt insynsskydd, platsbyggda sittbänkar, en pergola och schyssta odlingslådor. Allt för att skapa en härlig utemiljö redo att njutas av - enkelt, effektivt och proffesionellt utifrån dina önskemål. Oavsett storlek på trädgård och hjälp så är du välkommen att kontakta oss. Våra medarbetare genomgår kontinuerligt utbildningar som tillhandahålls av olika branschaktörer. I arbetet med våra uppdragsgivare strävar vi efter långvariga kundrelationer samt att hålla hög kvalitet i alla led/detaljer. Alla i vårt byggteam har certifikat för heta arbeten och säker vatteninstallation vilket borgar för en god trygghet för er som kund. Vi innehar F-skattsedel och företagsförsäkring. Vi har ju säkert vatten certifieringar, heta arbeten mm.

INNE – Alla typer av entreprenader
UTE – All typ av trädgårdsarbete

Läs mer på vår hemsida
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Inne & Ute Miljö AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
 • Organisationsnummer
  559023-5817
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.6
av 39

omdömen

 • Långdraget, struligt och inte seriöst utfört.
  Fredrik
  Svar
  Tråkigt Fredrik att du skriver så då projektet inte hade rätt förutsättningar och att det fanns bikupor som först var tvungna att avlägsnas innan vi kunde påbörja jobbet. Du var super nöjd med slutresultatet iaf och det är trevligt att veta.
 • Corinne Törnqvist
  Svar
  Tack Corinne och Andreas för ert förtroende att hjälpa er med ert projekt.
 • Målaren Staffan gav ett mycket gott första intryck. Vi kände att vi skulle komma överens och det var tydligt att han visste hur arbetet skulle utföras på ett bra sätt. Han gav en uppskattning av hur lång tid arbetet skulle ta och det stämde perfekt. Att Staffan skaffade allt material underlättade mycket för oss. Vi är mycket glada för våra "nya" väggar!
  Helena Lantz
  Svar
  Tack Helena för ert förtroende att hjälpa er med ert projekt. Återkom gärna till oss om ni behöver ha hjälp i annat projekt.
 • Punktlig och noggrann - ett perfekt utfört jobb. Bra kommunikation. Kommer att anlitas igen vid behov.
  Jan
  Svar
  Tack Jan för ert förtroende att hjälpa er med ert projekt
 • Noggrannhet , vänlighet och hjälpsamhet utmärker personalen. Rekommenderas!
  Narkissos Zoukatas
  Svar
  Tack Narkissos för ert förtroende att hjälpa er med ert projekt

Tidigare jobb

Inbyggda garderober i anslutning till master bathroom.

Badrumsrenovering

Badrums renovering master bathroom.

Detalj bilder badrumsrenovering

Renovering gäst wc

Renovering tvättstuga / duschutrymme

Badrumsrenovering

Badrumsrenovering på Lidingö

Kontakta