Markarbete i Lund

Här kan du snabbt och enkelt få gratis offerter från erfarna företag som hjälper dig med markarbete. Lämna en kostnadsfri förfrågan nedanför så kan du snart få svar från flera proffs.

Skapa förfrågan
 • Våra användare älskar oss
  4,7

  Kommer helt klart använda igen om jag behöver flytta igen!

  Lpwloden , November 2021

 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 7 140
  Pågående jobb
 • 20 000+
  Omdömen om företag
 • 4,5/5
  Företagens snittbetyg

Populära kategorier som liknar markarbete i Lund

 • Dränering i Lund

  ROT

  Dags för dränering? Hos Servicefinder kan du jämföra offerter och omdömen från professionella företag i Lund.

 • Stensättare i Lund

  Planerar du att lägga stenplattor eller kakla om badrummet? Beskriv ditt behov och få kontakt med flera duktiga stensättare i Lund.

 • Trädfällning i Lund

  RUT

  Söker du aroborister som kan hjälpa dig med trädfällning eller trädvård? Lämna en förfrågan hos oss och få gratis offerter från arborister i Lund.

 • Trädgårdsarbete i Lund

  Bor du i Lund? och behöver hjälp i trädgården? Hos Servicefinder får du kontakt med pålitliga företag som hjälper dig med trädgårdsarbete.

Alla kategorier

Förfrågningar som liknar markarbete i Lund

Alla förfrågningar

Så tycker användarna om våra företag

Några av våra populära företag

Blogginlägg om markarbete

Markarbete

Markarbete är oftast det viktigaste momentet inför en byggnation och måste därför göras ordentligt. Markarbete inkluderar allt ifrån husgrunder till dränering. Om du till exempel ska bygga ett hus inleds markarbetet med att marken formas och förbereds inför uppbyggandet av husgrunden. Byggnaden ska placeras på markens högsta punkt och i rätt fallriktning. Då riskerar man inte att nederbörd flyter in under grunden och vållar fuktskador. För att undvika det gräver markarbetaren ett dräneringsdike. Arbetet avslutas med en schaktning där man fyller marken med grus för att göra den stabil. Andra arbeten som markanäggaren kan hjälpa dig med är att lägga stenplattor till din blivande uteplats eller anordna en gräsmatta. För att markarbetet och din husgrund ska bli så bra som möjligt gäller det att hitta en skicklig markentreprenör.

Lund

Lund, med en befolkning på 110000, är beläget i Skåne. Lund har många museer med fina samlarverk av historiska föremål och olika visningar. Några av de främsta företagen i Lund är Tetra Pak, Sony Ericsson, Gambro och Bibliotekstjänst.