Solpaneler i Västerås

Vill du dra ner på dina energikostnader samtidigt som du sparar på miljön? Oavsett om du vill installera solpaneler på taket, i båten eller i sommarstugan - hos Servicefinder hittar du duktiga företag som installerar dina solpaneler när det passar dig bäst!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga leverantörer anslutna som är betygsatta och kontrollerade.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta företag som får jobbet gjort.

Hitta rätt företag för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Populära tjänster relaterade till solpaneler

Elektriker i Västerås

Elektriker i Västerås ROT

Anlita alltid en **elektriker** när du behöver hjälp med elarbeten och elinstallationer. En utbildad och certifierad elektriker har kompetens att utföra elarbeten på ett **tryggt och säkert** sätt.

Rörmokare i Västerås

Rörmokare i Västerås ROT

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och utan förpliktelser!

Värmepump i Västerås

Värmepump i Västerås ROT

Är det dags att sänka dina uppvärmningskostnader? Hos Servicefinder hittar du duktiga företag som står redo att hjälpa dig med att installera din nya värmepump, jämför och välj den bästa för jobbet.

Bergvärme i Västerås

Bergvärme i Västerås ROT

Har du planer på att installera en bergvärmepump? Hos Servicefinder hittar du flera duktiga företag som står redo att hjälpa dig med din nya bergvärmepump. Att lägga ut ett jobb hos oss är helt gratis och utan förpliktelser.

Några av våra populära företag

Mälardalens Trähus AB

(1 omdöme)

Om Mälardalens trähus Mälardalens trähus är ett aktiebolag och grundats oktober 2021. Vi har 7 anställda med många duktiga entreprenörer tillgodo. …

Om Mälardalens trähus Mälardalens trähus är ett aktiebolag och grundats oktober 2021. Vi har 7 anställda med många duktiga entreprenörer tillgodo. Vår inriktning är att leverera nybyggda, nyckelfärdiga hus samt reparationer och ombyggnationer. Mälardalens trähus håller hus på Erikslund. Där har vi vårt …

BNB ALLTJÄNST AB

(12 omdömen)

Hej och välkommen till BNB Alltjänst AB, vi erbjuder alla former av städtjänster och hantverkartjänster "varga.in"

Hej och välkommen till BNB Alltjänst AB, vi erbjuder alla former av städtjänster och hantverkartjänster "varga.in"

A.E Entreprenad AB

(26 omdömen)

Vi är ett kvalitetsmedvetet företag som utför stora som små uppdrag inom bygg- och MarkArbete och Finplanering. Vi arbetar smidigt och noggrant, …

Vi är ett kvalitetsmedvetet företag som utför stora som små uppdrag inom bygg- och MarkArbete och Finplanering. Vi arbetar smidigt och noggrant, alltid i samråd med dig som kund. Du är involverad i processen då vi i samband med projektstarten gör en tidsplan som vi löpande stämmer av, på så vis bygger vi upp goda …

John Priman AB

Inga omdömen ännu

Primans EL är ett företag som sätter kunden i fokus. Vi levererar alltid våra tjänster med känsla och kvalitet. Vi utför servicearbeten inom Örebro …

Primans EL är ett företag som sätter kunden i fokus. Vi levererar alltid våra tjänster med känsla och kvalitet. Vi utför servicearbeten inom Örebro Län. Projekt utför vi över hela landet. Vi åtar oss uppdrag från både privatpersoner och företag. Våra Tjänster: Vi förstår dina önskemål och erbjuder kvalitet på våra …

Senaste förfrågningarna för solpaneler

Köpa och montera solpaneler i Västerås

Tony lämnade en förfrågan våren 2024:

Köpa och montera solpaneler i Västerås

Vill köpa och montera solpaneler till taket av villa.

Tony fick 2 svar på sin förfrågan

Installera solceller i Västerås

Stefan lämnade en förfrågan hösten 2022:

Installera solceller i Västerås

Offert på solceller, cirka 60kvm tak, på taket skorsten, takfönster och ventilationsrör, plåttak falsad byggt 2019.

Stefan fick hjälp

Stefan valde Geddeholms Allservice för jobbet. Geddeholms Allservice har utfört 8 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.2.

Geddeholms Allservice fick omdömet

Var snabba att komma på besök, titta på jobbet ,fick aldrig någon offert
Anbudsinbjudan - Installation av solcellspaket på villatak

Förfrågan lämnades vintern 2023:

Anbudsinbjudan - Installation av solcellspaket på villatak

Vi är ett ledande företag inom solenergi och vi söker nu flera underentreprenörer för att utföra installation av solceller på villatak runt om i Västerås.

Vi är engagerade i att erbjuda en miljövänlig och hållbar energilösning till våra kunder och behöver därför samarbeta med erfarna entreprenörer för att genomföra installationerna.
Vi kommer att tillhandahålla allt material som krävs för installationen av solceller, inklusive solpaneler, växelriktare, batterier, fästen,mm. Vi söker underentreprenörer som har erfarenhet av att arbeta med solceller och som har en beprövad erfarenhet av att genomföra installationer på ett effektivt sätt.
För att vara kvalificerade för detta uppdrag, måste underentreprenörerna uppfylla följande krav:

Viktigt att ni har beprövad erfarenhet av att installera solceller på villatak.
Ha nödvändig utrustning och verktyg för att genomföra installationen på ett effektivt sätt.
Ha en stark säkerhetspolicy och följa alla säkerhetsstandarder som krävs för installation av solceller.
Ha försäkringar som täcker allt arbete som utförs.
Alla arbetare ska kunna uppvisa giltigt ID06.
Ha minst en arbetsledare på varje projekt som talar svenska flytande.
Kunna arbeta enligt de fastställda tidsramarna och uppfylla deadlines. Avtal skrivs för varje projekt och lagen om ÄTA tillämpas.

konsumenten fick ett svar på sin förfrågan

Från bloggen

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.

Solpaneler

Få grön el till huset genom att installera solpaneler i fastigheten. Många väljer att investera i solenergi för uppvärmning av bostaden. En solpanel består av ett flertal sammanbundna solceller som frambringar elkraft. Du kan fästa solpaneler på exempelvis bostaden, båten, badbassängen eller husvagnen.

Fördelarna med solpaneler är många. Solenergin tillgodoser dig med så mycket el att du kan värma upp en hel bostad under sommarmånaderna, under vintern kan du använda solenergi som ett komplement till din vanliga uppvärmning. Det sparar du mycket pengar på. Tänk på miljön, en solpanel förser dig med grön el samtidigt som du slipper betala för driftkostnader.

Du kan också installera solpaneler som ett alternativ till vanlig elektricitet. Många skaffar solpaneler till fritidshuset, på så sätt kan du värma upp huset med solenergi.

På Servicefinder kan du få gratis offerter från experter inom solpaneler.

Västerås

Västerås, norr om Mälaren är en av de äldsta städerna i Sverige, med anor från 900-talet. Med sina 146000 invånare är staden en av vårt lands 10 största städer och är ungefär lika stort som Örebro, bara sett till antalet invånare.

Man hittar idag runt 3700 registrerade aktiebolag i Västerås. Bland dem hittar man en del kända som Bombardier, ICA, KF och Posten Sverige AB. Naturligtvis hittar ServiceFinder även [yrke] i Västerås och som med nästan alla större platser i vårt avlånga land så har vi i Västerås hundratals leverantörer inom olika branscher.

Västerås ligger längs europaväg 18 och de största grannarna är Örebro via Köping och Arboga västerut, Örebro västerut, med Köping och Arboga längs vägen samt Enköping ett par mil österut på vägen mot Stockholm. På andra sidan Mälaren finner vi Eskilstuna.

Gurkstaden är ett vanligt namn för Västerås sedan man odlade så kallad Västeråsgurka i stor omfattning på 1700-talet.