Hitta rörmokare i Nykvarn

Behöver du hjälp med något VVS-relaterat i Nykvarn, så har du kommit rätt. Vi har kontrollerade rörmokare och certifierade VVS-montörer i hela Sverige som väntar på att lämna offerter på ditt jobb. Fråga gratis och få offerter utan förpliktelser!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var behöver du VVS-hjälp?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Jättebra. Snyggt jobb, bra kommunikation och offerten stämde

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
 • 4,7
 • 10 000+
  Anslutna företag
 • 11 310
  Pågående jobb
 • 24 000+
  Omdömen om företag
 • 4,6/5
  Företagens snittbetyg

Hos oss kan du jämföra flera företag för ditt projekt, stora som små - året runt. Jämför offerter och omdömen direkt i din telefon, surfplatta eller på din dator. Vi har tusentals duktiga VVS-företag anslutna som är betygsatta och kontrollerade. Säkerligen har vi rörmokare i Nykvarn också.

Priserna och offerterna du får in blir ditt beslutsunderlag och vi gör det lätt för dig att välja genom att ställa offerterna sida vid sida, länka till VVS-företagens omdömen samtidigt som vi samlar dina och företagens meddelanden på en och samma plats.

Förverkliga ditt drömprojekt och anlita ett företag som gör din vardag lite enklare. Skapa en gratis förfrågan så matchar vi ihop dig med kompetenta rörmokare och VVS-montörer som får jobbet gjort.

Hitta rätt rörmokare för jobbet

Hur fungerar Servicefinder?

1
Beskriv projektet

Berätta vad du behöver hjälp med, vi skickar ditt uppdrag till relevanta företag.

2
Få offerter

Inom kort får du offerter från kvalificerade företag som vill hjälpa dig.

3
Sätt igång!

Jämför offerter och omdömen och välj företag. När jobbet är klart – lämna ett omdöme.

Se omdömen om rörmokare i Nykvarn med omnejd

VEB AB

Installation av diskmaskin i Sollentuna

Bra bemötande, snabbt och bra genomfört arbete.
– Anders
april 2022

VVS & Rör i Stockholm - koppla in tvättmaskin

Friman beskrev vad som behövde göras och jag fick en tydlig offert på mejl + ett väldigt trevligt bemötande. Han kom i tid, var snabb och lämnade jobbet tipp topp. Kan varmt rekommenderas.
– Sandra Johansson
februari 2020

Åtdragning av 3 st handfatskranar och hjälp med läckande slang från tvättmaskin i Vallentuna

Superbra service och professionella. Rekommenderas starkt!
– Andreas
januari 2024

Våra kunder som letar VVS-företag söker också ofta efter

Badrumsrenovering i Nykvarn

Badrumsrenovering i Nykvarn ROT

Ska du renovera badrummet? Oavsett om du ska bygga helt nytt, totalrenovera, lägga nytt kakel eller åtgärda fuktskador – ​​hos Servicefinder hittar du duktiga hantverkare som står redo att hjälpa dig att renovera ditt badrum!

Köksrenovering i Nykvarn

Köksrenovering i Nykvarn ROT

Planerar du att renovera köket? Oavsett om du ska bygga nytt, totalrenovera eller genomföra en mindre ytrenovering kan du ta hjälp av duktiga hantverkare från Servicefinder. Skapa en gratis förfrågan idag så matchar vi ihop dig med kompetenta hantverkare nära dig!

Totalentreprenad i Nykvarn

Totalentreprenad i Nykvarn ROT

Behöver du någon som tar hand om allt som rör din nybyggnation? Hos oss på Servicefinder får du offerter från erfarna totalentreprenörer nära dig – helt gratis och utan förpliktelser.

Stambyte i Nykvarn

Stambyte i Nykvarn

Hos oss kan du snabbt och enkelt få kontakt med proffs inom stambyte. Kom igång nedan så får du inom kort offerter från erfarna företag. Det är helt gratis och utan förpliktelser att lämna en förfrågan.

Några av våra populära företag

Söderorts Vvs och Bygg AB

(4 omdömen)

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen …

Söderorts VVS och Bygg är ett passionerat och engagerat företag, grundat av två barndomsvänner, Sebastian och Eric. Med över 20 år i VVS-branschen har vi samlat på oss en imponerande kunskapsbas, vilket innebär att vi kan ta oss an projekt av alla storlekar och komplexiteter. Vi erbjuder inte bara våra kunder …

Personia AB

(3 omdömen)

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och …

Välkommen till Personia – ditt val för professionella tjänster sedan 2016. Vi är specialister inom städning, flytthjälp, hantverk och trädgårdsskötsel. Med en gedigen erfarenhet sedan 2016 har vi vuxit till att bli en av de främsta företagen inom vår bransch. Vi förstår vikten av att erbjuda högkvalitativa tjänster, …

PRO VVS Stockholm AB

(1 omdöme)

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Allt inom VVS för privat och entreprenadsektorn! Vi ger det lilla extra!

Always Here Service AB

(1 omdöme)

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Always Here Service är en byggfirma som utför allt inom renoveringar & ombyggnationer

Sucos Hus Fix AB

(2 omdömen)

Sucos Hus Fix AB, med över 35 års branscherfarenhet, är er pålitliga expert inom bygg och renovering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för …

Sucos Hus Fix AB, med över 35 års branscherfarenhet, är er pålitliga expert inom bygg och renovering. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för nybyggnation, köksrenovering, badrumsrenovering, dränering, el, vatten och golvjobb. Vår dedikerade och erfarna personal säkerställer högsta kvalitet och effektiva resultat. …

NW VVS AB

(1 omdöme)

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel …

NW vvs har funnits sedan 2016. vi utför allt ifrån värmepumpinstallation, badrums renoveringar och stambyten till mindre servicearbeten som exempel läckande ventiler, blandare osv. Vi har utfört större entreprenader där det finns referenser att hämta vid behov. Självklart så har vi säker vatten behörighet.

SRES-Sweden AB

(1 omdöme)

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov …

Välkommen till SRES - Sweden! Behöver du bygga eller renovera ditt hem, lägenhet eller kontor? Då tar vi på SRES - Sweden hand om alla dina behov under ett och samma tak. Vi är ett företag som fokuserar på att leverera tjänster av högsta kvalitet till både privatpersoner och företag. Vi erbjuder en unik tjänst där vi …

JRM Byggkonsult AB

(1 omdöme)

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Vi har ett byggkonsult företag och samarbetar med flera underleverantörer som är specialiserade av olika områden.Vårt motto är kunden ska bli nöjd.

Några exempel på VVS & Rör-jobb i Nykvarn

Byte av vattenutkastre i Nykvarn

Darian lämnade en förfrågan sommaren 2024:

Byte av vattenutkastre i Nykvarn

Önskar byte av vattenutkastre (trädgårdskran).
Vår vattenutkasatare läcker. Droppar vid avstängning och läckage när slang är på. Önskar byta ut enheten.
Vill få förslag på pris för detta arbete.
Skickar med bilder på hur det ser ut.

Darian fick hjälp

5 företag svarade på förfrågan och Darian valde RG-Rör för jobbet. RG-Rör har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

RG-Rör fick omdömet

Superduktiga, proffesionella. Väl utfört arbete. Rekommenderas.
VVS & Rör hjälp i Nykvarn

Cecilia lämnade en förfrågan hösten 2021:

VVS & Rör hjälp i Nykvarn

Koppla vidare vatten från ett bastuhus med dusch till en vinterbonad friggebod. Ledning är redan nedgrävd mellan husen.
Friggeboden har installationer invändigt klara, friggeboden är använd på annan irt tidigare.

Avloppet ska kopplas på till en stenkista som är klar. Avloppet ska delas så att handfat o köksvatten gpr i stenkistan och separett toalettens urin går i en dunk under huset.

Sedan ska elektriker lägga i en värmekabel i vattenledningen eller om rörmokare kan göra det.
Vattenledning går ej att lägga fristfritt därav värmekabel i vattenledningen.

Cecilia fick hjälp

Cecilia valde Sjöstadens VVS för jobbet. Sjöstadens VVS har utfört 54 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Sjöstadens VVS fick omdömet

Rör

Kenneth lämnade en förfrågan sommaren 2023:

Rör

Behöver hjälp med att förlänga ett vattenrör i badrummet med cirka en meter.

Kenneth fick hjälp

4 företag svarade på förfrågan och Kenneth valde Almroths Rör för jobbet. Almroths Rör har utfört 18 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.

Vanliga frågor om rörmokare

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser.

På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb.

Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:

 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.

Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Från bloggen

2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!
2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!

Rörmokare

VVS-, rot- och servicearbeten är det en rörmokare främst arbetar med. Rörmokaren namnges även som rörläggare eller VVS-montör. Det första steget att bekomma rörmokare är en treårig gymnasiekompetens riktad mot energiprogrammet inom VVS. Därefter ska rörmokaren vara lärling i uppåt två år, för att sedan göra ett gesällprov som är ett typ av test där rörmokarens skicklighet prövas beträffande skilda grenar inom VVS.

Rörmokaren är verksam i fastigheter med uppgifter inom VVS som står för värme-, ventilations- och sanitetsteknik. Arbetsuppgifterna beror på vari problemet finns i hemmet. I vissa fall kan det handla om att installera värme och vatten i bostaden, vilket går ut på att rörmokaren sågar till rör som ska kopplas samman för att komma igång igen.

Hos oss på Servicefinder kan du känna dig trygg med våra anslutna rörmokare. Skicka iväg en kostnadsfri förfrågan om offert, så kommer en rörmokare i Nykvarn att kontakta dig inom kort.

Nykvarn

Nykvarn är en tätort i Södermanland och centralort i Nykvarns kommun. Populationen i Nykvarn är 9000 personer, vilket gör det till Stockholms läns minsta kommun. På nära avstång ligger Södertälje, bara 1,5 mil bort. Spårledes med tåg kommer man snabbt och bekvämt till Eskilstuna och Stockholm. Det tar en halvtimme med Svealandsbanan. Det fina läget gör det till en utmärkt plats för nya företag att starta sin verksamhet. Det finns 500 registrerade företag i det lokala näringslivet. Nykvarn är en del av Stockholm Business Alliance, som har som syfte att utveckla regionens näringsliv. Internationellt går kommunernas partnerskap under varumärket Stockholm - The Capital of Scandinavia.

På fritiden finns det fina chanser till en trivsam vardag. I en av Sveriges renaste sjöar, Yngern, finns ett flertal sällsynta och hotade djurarter. Vintertid är sjön en omtyckt plats för en tur med långfärdsskridskorna. För de unga är Lådbilslandet en välbesökt turistattraktion. Där kan barnen sätta gasen i botten och köra runt. Som bevis på god bilkörning får de ett körkort att stoltsera med. Den som är svag för sötsaker måste besöka Taxinge Slott, eller Kakslottet som det också kallas. Där finns nämligen det största kakbordet i norra Europa. Du kan välja bland cirka 50 olika godsaker, allt ifrån kakor och bröd till lyxiga tårtor.