Löpande städning av frisörsalong på 70 kvm i Stockholm

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Lokalstäd.

Du kan också få hjälp med Lokalvård i Stockholm!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ange ytan som ska städas i kvm
Du måste välja ett alternativ
Hur ofta ska lokalen städas?
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Städa frisörsalong på söndagar. Norrmalm. 70 kvm.
Yta i kvm som ska städas
Hur ofta lokalen ska städas
Varje vecka
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Lokalstäd

12 företag svarade på jobbet

 • BlomQuist Städservice AB
 • Fullmax AB
 • Jeshua Service Handelsbolag
 • Effective Clean
 • Luxurief AB
 • Jhonasservice Handelsbolag
 • PAK STÄDSERVICE
 • Fix Cleaners i Stockholm AB
 • VALSIM AB
 • Family Städ
 • Quality of solutions i Stockholm AB
 • Amantas Service AB

Andra som fått hjälp med lokalstäd

Lokalstäd

Lokalstäd åt företag i Spånga

Vi är ett företags som säljer livsmedel så kunskap runt städning av livsmedelsytor krävs. Byggnaden är på 744 kvm och större delen ska städas 2-3 gånger i veckan. Vår verksamhet är…
Lokalstäd

Lokalstädning av 200 kvm i Stockholm

Önskar hjälp med städning i vår bostadsrättsförening. Det handlar om förråd och vind och kräver dammsugare med dammfilter. Är det ngt ni kan hjälpa oss med? Alltså både utrustningen och…
Lokalstäd

Lokalstädning av butik i Stockholm

Ska öppna ett solarium i Liljeholmsgallerian. Det behövs enkel städning 2 ggr/ dag. Morgon samt em. Städning som gäller är torka av solarium och städa golv och vid behov fylla på…
Löpande städning av frisörsalong på 70 kvm i Stockholm

Löpande lokalstädning åt BRF i Stockholm

Vi skulle behöva hjälp med städning på ett bra och kostnadseffektivt sätt av ett städföretag med kollektivavtal och konkurrenskraftiga priser. Vår BRf's fastighet har korridorer och även…
Löpande städning av frisörsalong på 70 kvm i Stockholm

Städ av litet bostadsförenings-gym i Stockholm

Vi i studentbostadsföreningen på Körsbärsvägen har bestämmt oss för att vi gärna skulle vilja ha städning i vårt gym ca 3/4 gånger om året. Rummet är inte stort men vi i…
Lokalstäd

Löpande städning av företag på ca 350 kvm i Stockholm

Vi behöver hjälp med veckovis städning av våra lokaler, 1-2 ggr/vecka.
Dammsugning, våttorkning av golv m.m.

Vanliga frågor och svar om lokalstäd

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

 • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
 • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
 • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
 • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan alltid läsa om RUT- och ROT-avdraget på Skatteverkets webbplats och vi rekommenderar alltid att du kontrollerar vad som gäller för just dig och ditt projekt.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.