BlomQuist Städservice AB

"Ren livskvalitet, hemma och på jobbet!"

Om BlomQuist Städservice AB

Vi hjälper företag och privatpersoner i deras vardag samt ser till att de får strålande rena hem och kontor.
Att städning är en del av det dagliga livet kan nog de flesta vara överens om. Minst lika många håller nog med om att riktigt bra städning är ganska sällsynt.

För oss är riktigt bra städning en grundförutsättning för att våra kunder ska vara nöjda. Lägg sedan till att vår syn på service är något utöver det vanliga, att vi har motiverade och trevliga medarbetare, samt ett miljöarbete som saknar motstycke. Då har du BlomQuist Städservice!

Vi finns här för dig. Dygnet runt, året om, med vad helst du kan tänkas behöva. Kort sagt, oss kan du lita på i vått och torrt!
7

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt BlomQuist Städservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 556918-4046
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2013-01-09
Momsregistrerat
2013-04
Registrerat för F-skatt
2013-05
SNI
81210
Lokalvård
81221
Rengöring av byggnader
81290
Annan rengöring
81100
Fastighetsrelaterade stödtjänster
78200
Personaluthyrning
Verksamhetsbeskrivning
Företaget ska bedriva verksamhet inom lokalvård, hushållsnära tjänster, bemanningstjänster (t.ex vaktmästeri, reception, värdinna, telefoni). Försäljning av hygienartiklar och kontors- varor. Fastighetsservice. Försäljning av kaffeautomater, kaffe och fikatillbehör, samt därmed förenlig verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda