BlomQuist Städservice AB logo

BlomQuist Städservice AB

"Ren livskvalitet, hemma och på jobbet!"

Presentation

Vi hjälper företag och privatpersoner i deras vardag samt ser till att de får strålande rena hem och kontor.
Att städning är en del av det dagliga livet kan nog de flesta vara överens om. Minst lika många håller nog med om att riktigt bra städning är ganska sällsynt.

För oss är riktigt bra städning en grundförutsättning för att våra kunder ska vara nöjda. Lägg sedan till att vår syn på service är något utöver det vanliga, att vi har motiverade och trevliga medarbetare, samt ett miljöarbete som saknar motstycke. Då har du BlomQuist Städservice!

Vi finns här för dig. Dygnet runt, året om, med vad helst du kan tänkas behöva. Kort sagt, oss kan du lita på i vått och torrt!
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt BlomQuist Städservice AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    556918-4046
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

5
av 1

omdömen

  • 2014-04-11 Bra kontakt!
    Fick Besök av BlomQuist Städservice AB och tyckte allt verkade jättebra! tyvärr valde jag en annan firma denna gång! men tycker bemötandet var extremt proffesionellt! Skulle de vara så att jag inte blir nöjd med min nuvarande firma så kommer jag defenitivt kontakta BlomQuist Städservice AB asap!
    Inaktiverad Användare