Bygglovshandlingar altan och uterum i Uddevalla

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Arkitekter i Uddevalla

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Behöver bygglovshandlingar för rivning av befintlig altan med tak för att ersättas med ett uterum på samma plats. Uppdaterad tomtritning finns uppmätt av kommunen redan.
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Bygglovshandlingar altan och uterum i Uddevalla
Arkitekt

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Evolve Byggkonsult AB för jobbet. Evolve Byggkonsult AB har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 5.0.

Övriga företag som svarade:
  • Hast & Wikegård arkitekter Handelsbolag
  • Andersson Nielsen AB

Andra som fått hjälp med arkitekt

Arkitekt
Arkitekt för totalrenovering på Lidingö, inom 3 månader
Ska totalrenovera en 3:a sticklinge. Nytt kök, nytt badrum, nya golv. Måla väggar. Kanske öppna upp någon vägg. Behöver hjälp med planering, stil o färger. Typ allt. Inredningsarkitektur.…
Bygglovshandlingar altan och uterum i Uddevalla
Arkitekt i Hässleholm
Vi planerar att bygga uterum och i samband med det kanske även ändra om placering av kök, tvättstuga och badrum på nedre våning i anknytning till uterum. 1. Behöver hjälp med ritning av…

Blogginlägg om arkitekt

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.