STJÄRNKLÖVER Trädgård och Fastighet AB logo

STJÄRNKLÖVER Trädgård och Fastighet AB

Trädgårds- och Fastighetstjänster i Göteborg och Västra Götalandsregionen

Presentation

STJÄRNKLÖVER Trädgård och Fastighet-  ett företag som älskar trädgård och att ge bästa service!

Vår affärsidé är att erbjuda trädgårds- och fastighetstjänster till så hög kvalitet att så många kunder som möjligt väljer att anlita oss. Målet är att skapa fler arbetstillfällen och erbjuda anställning till personer som varit utan arbete en längre tid. Våra kärnvärden utgår från hållbarhet och ekologiskt tänkande. 

 - Vi sköter trädgårdar och utemiljöer för både privatpersoner och företag. Vi hjälper dig med din trädgård, stor som liten och med alla typer av uppdrag som du hellre låter någon annan göra så att du hinner njuta mer. Vi utför allt från design av din trädgård till att göra grovjobbet såsom att rensa ogräs, klippa gräs, räfsa löv, klippa buskar och träd, fälla träd och stubbfräsa, köra skottkärra med grus, jord och gödsel och hjälpa dig med att plantera eller plantera om. Givetvis kör vi bort ditt trädgårdsavfall också!  

Vår personal är ett härligt kreativt gäng som älskar att ge service och att hitta lösningar tillsammans. Vi har kompetens och erfarenhet inom trädgårdsentreprenad, trädgårdsdesign och arkitektur, växtförsäljning, skogsbruk, fastighetsskötsel och allehanda hantverk som kommer till nytta i vår bransch.


VAD VI GÖR, exempel;

- Vi hjälper dig med utformning av hela trädgårdar eller delar av den, tex rabatter - Vi förmedlar de växter du behöver till din trädgård och dina planteringar - Vi kan se till din fastighet när du är bortrest - Vi rensar och röjer bostad, förråd, garage och även lantbruksfastigheter - Vi transporterar, källsorterar och återvinner skräp och saker du inte behöver - Vi erbjuder enklare fix och reparationer, bygge av altaner och omläggning av plattor/sten - Vi erbjuder HELHETSLÖSNINGAR och förmånliga och överskådliga kostnadsberäkningar! Genom samarbete i nätverk med andra hantverksföretag kan vi erbjuda lösningar på de flesta trädgårds- och fastighetsarbeten.   Vår nöjd Kund-garanti innebär att vi är nöjda med vårt arbete först när kunden är nöjd. Det gäller även våra priser. Vi gör vårt yttersta för att kunna bistå våra kunder även med att göra snabba utryckningar om det skulle vara bråttom!   Som arbetsintegrerande företag har vi några viktiga principer. Vi återinvesterar t.ex. vinsten så att vi kan expandera och anställa och utbilda fler duktiga trädgårdsarbetare. Vi har kollektivavtal och avtalsenliga löner. Vi investerar bara i miljömässigt hållbara projekt. Vi har lika många män som kvinnor i vår styrelse. Vi verkar aktivt för att skapa fler arbetstillfällen och för att vår personal skall öka sin kompetens. 
Siffran visar de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt STJÄRNKLÖVER Trädgård och Fastighet AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.
  • Organisationsnummer
    559319-2395
Information om bokslut finns hos allabolag.se

Omdömen

4.4
av 5

omdömen

Kontakta

Länkar

Kontaktpersoner