Spackling och målning av väggar och tak i Täby

Den här förfrågan lämnades vintern 2024 i kategorin Målare.

Du kan också få hjälp med Målare i Täby!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Var söker du målare?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ska det målas eller tapetseras?
Du måste välja ett alternativ
Vad ska målas eller tapetseras?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag behöver hjälp med att spackla samt måla en vägg ca 4×2.5 m samt spackling och målning av hål i taket. Har färg kod för vägg men behöver hjälp med vilken vit färg till taket.
Vad som ska målas eller tapetseras
Vägg
Tak
Ska det målas eller tapetseras?
Målas
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Spackling och målning av väggar och tak i Täby
Målning / Tapetsering

Väldigt trevlig och kommunikativ. Gick steget längre än vad som var överenskommet för att han ville lämna arbetet så bra som möjligt. Behöver jag hjälp i … Visa mer

Väldigt trevlig och kommunikativ. Gick steget längre än vad som var överenskommet för att han ville lämna arbetet så bra som möjligt. Behöver jag hjälp i framtiden så är Ali den första jag ringer!

11 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 11 företag och valde Future Allservice för jobbet. Future Allservice har utfört 74 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
 • LIMPEZA BYGG & INREDNING DJURSHOLM AB
 • GTW Totalentreprenad AB
 • Mälardalen All Service
 • E&M Allservice
 • Jeshua Service Handelsbolag
 • Bedri Bygg & Co AB
 • Jeppes Måleri & Entreprenad AB
 • SELIA Målerikonsult i Storstockholm AB
 • Punto Edil AB
 • Kvadrat Måleri

Andra som fått hjälp med målningsjobb

Spackling och målning av väggar och tak i Täby

Ommålning av fasad i Täby, början av juni

Ommålning av träfasad på enplanshus. Totalt ca 65 kvm. Huset har tegelfasad och delvis träfasad mot innergård. Önskar få jobbet gjort under början av juni.
Spackling och målning av väggar och tak i Täby

Fasadmålning av ett hus i Täby, inom 6 månader

Tvätt och måla om del av fasaden på Myresjö trähus, 1,5 våningar. Huset är målat med linoljefärg. Gäller två gavlar, takkupa samt vindskivor.
Målning / Tapetsering

Fasadmålning av 19 st radhus i Stockholm

Vi är en samfällighetsförening av 19 Radhus byggda 2008 uppdelade på fyra huskroppar. Vi har bestämt oss för att gå ihop om en gemensam anbudsförfrågan om målning av fasaderna på våra…
Målning / Tapetsering

Målning av väggar i 2-3 sovrum i ett radhus i Kungälv, 25/9

I huvudsak målning med vit färg, men förmodligen enstaka vägg i någon mörkblå nyans. Behöver hjälp med införskaffning av färg och annat arbetsmaterial.
Spackling och målning av väggar och tak i Täby

Målning och tapetsering av en lägenhet i Täby

Behöver hjälp med målning av vardagsrum, hall, kök och sovrum. Vardagsrummet har tapet på en kortsida, sovrummet är helt tapetserat. Lägenhet är totalt 59,9 m2. Takhöjd: 2,4 m.
Målning / Tapetsering

Fasadmålning av ett hus i Täby, inom 6 månader

Jag behöver måla om huset, nuvarande färg sitter bra, vissa delar av panelen skall bytas före målning, högsta höjd från mark på gavelspets ca 5,5 meter total väggyta att måla 125 m2.…

Vanliga frågor och svar om målningsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.