Flytthjälp inom inkl. flyttstädning av 83 kvm i Täby

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Flytthjälp i Täby

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Flytt av bohag och källarförråd från lägenhet 3 rok (85 kvm) till lägenhet 4 rok (104 kvm) . Flytt från vån 5 med rymlig hiss. Flytt till 1 tr med rymlig hiss. Flytten sker inom samma område i Näsbypark (rakt över gatan), så ingen egentlig transport/körtid krävs.
Kunnig och prismedveten kund.
Uppdragets startpunkt
Näsbyprk Täby
Uppdragets slutdestination
Näsbypark Täby
Önskat startdatum
2021-06-23
Om du även behöver flyttstäd
Ja
Hur stor är bostaden du flyttar ifrån?
83kvm
Flytthjälp

Det här var min bästa flytt någonsin :-) Utöver effektiv logistik, prisvärt erbjudande och bra faktiskt resultat hade familjen och teamet en fantastisk positiv … Visa mer

Det här var min bästa flytt någonsin :-) Utöver effektiv logistik, prisvärt erbjudande och bra faktiskt resultat hade familjen och teamet en fantastisk positiv och glad attityd och som visade genuint intresse för uppdraget. Plötsligt blev det kul att flytta. Högsta betyg :-)

4 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 4 företag och valde Candida Städ och Flytt AB för jobbet. Candida Städ och Flytt AB har utfört 87 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
  • Vegatown Städ & Bygg
  • Bohags Flyttservice 08 AB
  • Flyttspecialisten i Mälardalen AB

Andra som fått hjälp med flyttjobb

Flytthjälp inom inkl. flyttstädning av 83 kvm i Täby
Flytthjälp från Täby till Åkersberga inkl. flyttstädning av 128 kvm i Täby, 16/12
Bor på bottenvåningen och flyttar till villa. Vår boyta är 128 kvm, det är främst kartonger men också 1 soffa, 2 sängar, matbord och en större byrå som ska flyttas med. Vi har även 1 piano…
Flytthjälp
Flytthjälp från Östermalm till Täby, 1/6
Behöver hjälp omgående att flytta en soffa på 2M L och 1M B.
Matbord i marmor(känslig) cirka 80 kg.
4 st stolar.

Från vallahallavägen till arninge.
Flytthjälp
Flytthjälp från Täby till Ronneby, Blekinge, 10/5
Flytt från lägenhet 0.5 trappa upp (stor hiss finns) till villa (avställning inne i dubbelgarage). Går att parkera precis utanför på båda ställena. Vill ha bärhjälp plus köra Täby till…
Flytthjälp
Flytthjälp i Växjö 6/1-2021
Söker flyttfirma som kan hjälpa till med en flytt från Centrala Växjö till Floda i Göteborg. Det är inte så mycket möbler, mest flyttkartonger.
Flytthjälp
Flytthjälp från Åkersberga till Täby, 2024-03-14
Vi bedriver städverksamhet och söker nu ett ytterligare samarbete med en flyttfirma. Ni skall ha de behörigheter det behövs för att utföra en flytt, bil och personal. Önskar i första hand…
Flytthjälp
Flytthjälp inom inkl. flyttstädning av 170 kvm i Täby, 2/10
Flytt av möbler i hus om 170 kvm. Inte överdrivet mycket möbler då vi ska flytta till mindre boende.

Vanliga frågor och svar om flyttjobb

För att hitta en flyttfirma via Servicefinder behöver du bara skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt uppdrag. Vi gör sedan jobbet med att matcha ihop dig med flyttfirmor i ditt område. Du kan jämföra både offerter och omdömen innan du väljer ett företag.

Ja, flytthjälp ingår i rutavdraget. Avdrag medges för flytt mellan bostäder, till och från magasinering, packning, uppackning, lastning, lossning och arbetstiden för uppdraget. Inget avdrag medges för kostnader för flyttbilen. Även flyttstädning ingår i rutavdraget. För att ha rätt till avdraget behöver du dock uppfylla vissa kriterier:

  • Du måste vara minst 18 år vid beskattningsårets slut.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige eller bor utomlands och beskattas i Sverige.
  • Du betalar tillräckligt med skatt.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procent avdrag.

Du kan läsa mer om rutavdraget på Skatteverkets egna hemsida.

Bra att veta är att flytthjälp medges rutavdrag! Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. Ett tips är att anlita flytthjälp en vardag, det är betydligt billigare än en helg! I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får.

Självklart! Att flytta till en annan stad eller kanske till och med ett annat land är en stor utmaning! Därför kan det vara skönt att anlita professionell flytthjälp för att flytten ska gå så smidigt som möjligt. Flyttfirmor som utför längre transporter har oftast den rätta utrustningen och de rätta verktygen för att allt ska flyttas i ett och samma lass. Hos Servicefinder hittar du flera kunniga flyttfirmor som kan hjälpa dig att transportera dina saker från en stad till en annan. De kan till och med hjälpa dig med packning, montering och flyttstädning! När du skapar en förfrågan hos oss så fyller du i vart flytten ska gå, därefter får du kontakt med flyttfirmor som är intresserade av uppdraget. Vi rekommenderar att du frågor flyttföretagen vad som ingår i deras försäkring, framför allt om dina föremål ska transporteras en längre sträcka.

Alla flyttfirmor som är anslutna till Servicefinder är godkända för F-skatt och är momsregistrerade. Vi gör också dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Den viktigaste delen av vår kvalitetssäkring är företagens omdömen. Genom att läsa omdömen kan du enkelt ta del av vad andra kunder tyckte om flyttfirman. Vi rekommenderar alltid att du vänder dig till flyttfirman och frågar om relevanta försäkringar och yrkestrafiktillstånd. Sök på företagets organisationsnummer på Transportstyrelsens hemsida för att kontrollera yrkestrafiktillstånd.

Oftast betalar man en flyttfirma per timme. Kostnaden varierar sedan beroende på bostadens storlek, om det finns hiss eller inte, om saker ska hämtas från vinds- eller källarförråd, vilken dag och tid som flytten ska ske och hur länge dina saker ska transporteras. I storstäder är flyttfirmor oftast lite dyrare. Dessutom kan korta avstånd i storstäderna ta längre tid, vilket är bra att ha i åtanke. Oavsett har du bäst chans till att hitta en bra och prisvärd flyttfirma om du vänder dig till flera flyttfirmor och jämför de offerter du får. Kom ihåg att även flytthjälp ingår i rutavdraget. Du kan läsa mer om vad en flyttfirma kostar i vår bloggartikel.

Blogginlägg om flyttjobb

2022-02-01
Att flytta kan kännas kul och spännande, men också väldigt stressigt. Förråd ska rensas, prylar ska packas ner och avtal ska sägas upp. Här kan du ta del av 3 smarta tips som underlättar din flytt!
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.
2021-07-01
Vid en flytt är det många som ställer sig frågan – flyttstäda själv eller anlita en flyttfirma? Här går vi igenom för- och nackdelar med alternativen!