Slipning och oljning av golv i tre rum i Solna

Den här förfrågan lämnades hösten 2021 i kategorin Slipa golv.

Du kan också få hjälp med Slipa golv i Solna!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Få priser på golvslipning hos dig

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Vilken typ av behandling önskas?
Du måste välja minst ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Slipning och oljning till enhtelig kulör i tre rum, om golven går att slipa. Om slipning inte är möjlig önskas nya golv i de tre rummen. Rummen är ca 15m2 så totalal ytan är ca 50m2.
Golvytan i kvm
Efterfrågad behandling
Oljning
Slipning
Golvläggning
Vilket material är det på golvet?
ek
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Slipning och oljning av golv i tre rum i Solna
Golvslipning

5 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 5 företag och valde Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB för jobbet. Miljöförnyelse Golvservice i Stockholm AB har utfört 44 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Övriga företag som svarade:
 • Sanchez Golvspecialisten AB
 • Parkettkontakten i Sverige
 • Sha Service & bemanning AB
 • JOZ Golv Handelsbolag

Andra som fått hjälp med golvslipning

Slipning och oljning av golv i tre rum i Solna

Slipning av stengolv i Solna

Slipa förstört marmor och kalkstensgolv.
Golvslipning

Slipning av bänkskiva i Stockholm

Jag har en bänkskiva i trä som är sliten plus förra ägaren har även målat på sidan. Vill slipa bort färgen och få träet att se ut som nytt!
Golvslipning

Slipa och lacka ekparkettgolv i Staffanstorp, inom 6 månader

Golvslipning och ljus lackering på ekparkett i radhus 2 våningar, 129 kvadratmeter, ligger i Staffanstorp. Kan skicka bilder, efterfrågar offert till att börja med.
Slipning och oljning av golv i tre rum i Solna

Slipa och lacka 66 kvm parkettgolv i en lägenhet i Solna, 12-17/6

Omöblerad lägenhet med boen ekparkett mellan 12-17 juni.
Golvslipning

Slipa och lacka golv i Solna

Lägenhet 78 kvm i Solna. Vi vill slipa alla rum utom badrum. Vi önskar att arbetet kan påbörjas i närtid.
Golvslipning

Slipning och oljning ca 90 kvm parkettgolv i Solna

Vi har en lamell parkettgolv ca 90 kvm i vår lägenhet i Huvudsta som vi skulle vilja renovera med golvslipning och behandling med någon ljus /naturlig variant på hårdvaxolja på. Hur mycket…

Vanliga frågor och svar om golvslipning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.