Lägga 24 kvm parkett i Enköping

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Golvläggning.

Du kan också få hjälp med Golvläggning i Enköping!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Det här fältet är obligatoriskt
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Dags att sälja lägenhet! Jag behöver därför offert på vad det skulle kosta och lägga golvet samt listning. Separera offerten som följande:

• Kostnad för hallen enbart
• Kostnad för hallen och ’rummet’

Måtten är som följer:

Hall
4.20 x 1.50 = 6,3 kvm.
Hallen har en liten inbulning som ser ut som ett C, antar att en spis stog där förr i tiden?

Rum
4.20 x 3,60 = 15,12 kvm.
Burspråk 1: 1.40 x 90 = 1,26 kvm.
Burspråk 2: 1.40 x 90 = 1,26 kvm.
Tot: 17,64 kvm.

Rummet har en kakelugn.

Totalt allt 24 kvm.
Ungefär hur stor är golvytan i kvadratmeter?
24
Vilket typ av golv vill du lägga?
Parkett klick
Önskat startdatum
Enligt överenskommelse
Lägga 24 kvm parkett i Enköping
Golvläggning

Jag har nyligen anlitat Sundbybergs Bygg&Renovering AB för att lägga parkettgolv i vår hall, och jag måste säga att jag är mer än nöjd med deras arbete. De … Visa mer

Jag har nyligen anlitat Sundbybergs Bygg&Renovering AB för att lägga parkettgolv i vår hall, och jag måste säga att jag är mer än nöjd med deras arbete. De visade sig vara skickliga hantverkare!

För det första var deras bemötande otroligt vänligt och professionellt. Från första kontakten visade de upp en genuin entusiasm för att hjälpa till och lyssnade noggrant på våra önskemål och behov. De var också mycket informativa och gav oss tydliga instruktioner om processen, vilket gjorde att vi kände oss trygga och informerade under hela projektet.

En sak som verkligen imponerade på mig var deras flexibilitet och förmåga att lösa problem på kort varsel. Vi hade ett behov av att få golvet lagt snarast, och Sundbybergs Bygg&Renovering gick utöver förväntningarna för att se till att det blev möjligt. De gick med på att göra jobbet till och med på självaste midsommarafton, vilket är en dag när de flesta företag skulle vara stängda. Deras engagemang och vilja att hjälpa oss var verkligen beundransvärd.

Golvet ser fantastiskt ut och är helt jämnt och välgjort. Jag kan inte vara mer nöjd med det färdiga resultatet.

Sammanfattningsvis kan jag varmt rekommendera Sundbybergs Bygg&Renovering AB för renoverings- och byggprojekt. Deras skicklighet, goda bemötande och förmåga att lösa problem på kort varsel är verkligen imponerande. Jag är mycket tacksam för deras professionella service och kommer definitivt att anlita dem igen i framtiden.

Sundbybergs Bygg&Renovering AB fick jobbet!

Konsumenten valde Sundbybergs Bygg&Renovering AB för jobbet. Sundbybergs Bygg&Renovering AB har utfört 34 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.9.

Andra som fått hjälp med golvläggning

Golvläggning

Lägga 34 kvm golv i Stockholm, inom 3 månader

Klickgolv från tarkett (noble ek retro) och smyglister ovanpå befintlig plastmatta limmad på betongen. 3 rum totalt ca 34 kvadrat i bostadsrätt i hammarbyhöjden 2 trappor.
Golvläggning

Lägga ca 50 kvm golv i Enköping, inom 6 månader

Vill lägga om golv på 50 kvm ca. Kök, hall, sovrum och vardagsrum. Köksgolvet är idag lutande. Jag vill ha ett ljuddämpande golv i alla rum.
Golvläggning

Byte av ca 22 kvm parkettgolv samt socklar i Enköping, inom 3 månader

Riva ut befintligt parkettgolv samt socklar och lägga nytt parkettgolv på cirka 22 kvm samt nya socklar.
Golvläggning

Lägga ca 120 kvm golv i Täby

Cirka 120 kvm golv i på en yta som skall bli utställning för möbler.
Lägga 24 kvm parkett i Enköping

Lägga 35 kvm klickgolv i Enköping, 24/3

För en 42 kvm stor hyreslägenhet (hall, kök och vardagsrum), helt tömd på möbler fram till 24/3-23 - varpå jag vill att jobbet ska vara klart. Det är lite trixigt i hallen, där…

Vanliga frågor och svar om golvläggning

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.