Renovering av badrum på Lidingö

Den här förfrågan lämnades hösten 2022 i kategorin Badrumsrenovering.

Du kan också få hjälp med Badrumsrenovering på Lidingö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Välj typ av tjänst
Du måste välja ett alternativ
Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Två små våtrum, 3m2 samt 2m2. Byte av toaletter x2 (nya finns, vissa kompletteringsprodukter kan behövas). Byte av handfat + kommod x2 (nya finns, vissa kompletteringsprodukter kan behövas). Installation av duschhörna samt blandare och dusch (finns) där badkar står idag (bortforsling av gammalt badkar, toalett och handfat x1). Flytt av tvättmaskin och torktumlare från ett våtrum till ett annat Installation av badrumsskåp, spegel x2 (finns). Installation enklare belysning x2 (finns ej). Installation av enklare hyllplan i badrum x2.
Renovering av badrum på Lidingö
Badrum / Våtrum

Trevligt bemötande, bra pris, bra kommunikation och framförallt bra resultat. Tack för väl utfört arbete!

7 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 7 företag och valde Barakat Bygg El & VVS AB för jobbet. Barakat Bygg El & VVS AB har utfört 39 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.5.

Övriga företag som svarade:
 • Passage Farsta AB
 • AdFactory AB
 • Home Making Stockholm
 • Adlatus AB
 • H&B Maskinist AB
 • Renohjälten VVS och Bygg AB

Andra som fått hjälp med badrumsjobb

Renovering av badrum på Lidingö

Renovering av badrum på 3 kvm på Lidingö

Golvplattorna har släppt pga tvättmaskinen hoppar runt och ev dåligt underarbete. Vill byta golvet, ta bort klinker, ta bort fix och flytspackel, ev ny fuktspärr (måla gummi), lägga in nya…
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på 5 kvm i Västerås

Totalrenovering av ett badrum på cirka 5kvm. Installation av spotlights i tak och dra el till tvättmaskin. Det är förberett med vatten och utlopp till tvättmaskinen. Golvbrunnen behöver flyttas…
Renovering av badrum på Lidingö

Byta badkar och ta bort en kaklad front på Lidingö, inom 3 månader

Badkaret behöver bytas och en kaklad front måste tas bort. Golv och väggar under och bakom badkaret är kaklade på rätt sätt.
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på 5 kvm på Lidingö, Inom 3 månader

Byte kakel, vägg, golv. Byte duschhörnan, tvättpelare, toastol, badrumsskåp plus sidoskåp handdukstork samt golvvärme.
Renovering av badrum på Lidingö

Renovering av badrum på 3 kvm på Lidingö, inom 3 månader

Litet BR 3 m2 (1,90x1,60) med fönster. Kakel och klinker rivs och byts mot Tarkett våtrumsmatta. Byte av handfat och blandare med sidodusch, platsbyte mellan tvättmaskin och dusch, ny med…
Badrum / Våtrum

Renovering av badrum på ca 5 kvm i Malmö, inom 3 månader

Renovering av badrum. Borttagning av väggmatta samt flytta golvbrunn, cirka 15 cm samt kakling av golv och väggar. Montering av dusch , duschvägg, toalett och handfat . Huset byggdes 1985, badrum…

Vanliga frågor och svar om badrumsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.