Markarbete och stenläggning i Uppsala

Den här förfrågan lämnades våren 2023 i kategorin Markarbete i Uppsala

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Vi planerar ett arbete på vår radhustomt. Vårt problem är att tomten är upphöjd några decimeter ovanför utanförliggande gata men eftersom tomtens ytterkant inte är tillräckligt stabiliserad (hålls delvis endast emot av ett trästaket) så pågår ett successivt ras.
Arbetet går därför i stora drag ut på att stabilisera marken och förhindra ytterligare ras genom att anlägga en stenmur, betonggrund eller liknande (ca 12 meter lång x 60 cm hög). För att kunna göra detta bedömer vi att några dm av marken behöver grävas ut och ett litet syrenträd behöver ev. flyttas. Efteråt lär marken behövas fyllas och lite marksten och några skifferplattor behöver återställas. Dessutom behöver det utanpåliggande trästaketet monteras av och på igen (förhoppningsvis i några större sjok och inte planka för planka, med tanke på dess konstruktion). Se bifogade bilder som förhoppningsvis beskriver problemet översiktligt.
Storlek på markytan
6
Önskat startdatum
Inom 6 månader
Markarbete och stenläggning i Uppsala
Markarbete

Proffsigt bemötande, höll vad de lovade på alla plan, mycket god kvalitet och noggrannt utfört arbete. Rekommenderar starkt!

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Bison Entreprenad AB för jobbet. Bison Entreprenad AB har utfört 3 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.7.

Övriga företag som svarade:
  • KT Städning AB

Andra som fått hjälp med markarbete

Markarbete
Markarbete av 70 kvm i Uppsala
Stensättning med smågatsten, cirka 70 kvm totalt. Inklusive shacktning, fyllnad, samt sättning av smågatsten i båge. Smågatsten finns redan, men vi behöver makadam, bärlager och fog. 40 kvm…
Markarbete
Markarbete av 100 kvm ytan i Sundbyberg
Behöver hjälp att gräva för husgrund för attefallshus, samt att gräva för kulvert till huvudfastighet (cirka 4 m), och även att anlägga betongplatta.
Markarbete
Markarbete och plattsättning av 30 kvm i Uppsala
Finns lagda plattor från för, men önskar å utöka arealet på befintliga plattor med 30 kvm. Området är framför uterum och bakom carport, men det är samma området. Pris antingen med plattor…
Markarbete
Markarbete av 45 kvm ytan i Österåker
Schakta och forsla bort material inför byggnad av ovanmarkpool på platta. Cirka 9m x 5m x0.30 av "normal trädgårdstomt/gräsmatta). Lättillgänglig yta i direkt anslutning till väg.
Markarbete
Markarbete av 50 kvm i Uppsala
Ligger nu klinker på betongplatta. Önskar byta till granit i trappan och gatsten på gången. Ny gång och trappa huvudentré.

Blogginlägg om markarbete

2022-06-28
När Sverige visar sin bästa sida vill vi njuta av den lugna semestertillvaron och spendera mycket tid utomhus. Vill du pyssla och ta hand om din trädgård i sommar kommer här några tips som får din trädgård att blomstra.
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.