VVS & Rör hjälp i Malmö

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Rörmokare i Malmö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Fyttade in i vår lägenhet våren 2020 och har sedan dess besvärats av avloppslukt och ständigt stopp i handfatet. Trots städning, rengöring av golvbrunn och försök till att rensa avloppet så kvarstår lukten och stoppet i handfatet. Badrummet är nyrenoverat, dock av de tidigare ägarna. Nu behöver vi att en rörmokare eller annat proffs tar en titt på rören för att se vad som kan ligga bakom lukten och stoppet.
VVS & Rör

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Nordic Rörteknik för jobbet. Nordic Rörteknik har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
  • Lindeborg VVS AB

Andra som fått hjälp med VVS & Rör

VVS & Rör
VVS & Rör hjälp i Täby
Packning till vattenlås behöver tätas eller bytas.
Mindre stopp i köksvask och handfat i badrum som skall ordnas.
VVS & Rör hjälp i Malmö
Byta ut befintlig radiator, lägga till en radiator i badrum samt byta bottenventil samt duschblandare i Stockholm
Byta ut befintlig radiator till större, lägga till en radiator i badrum, byta bottenventil samt duschblandare.
VVS & Rör hjälp i Malmö
Byte av avstängningsventiler på vattenmätare och samordnat byte av vattenmätare i Malmö
Behöver hjälp med:
Byte av avstängningsventiler på ömse sidor av vattenmätare.
Samordning med VA SYD kring vattenavstängning och samordnat byte av vattenmätare.
VVS & Rör hjälp i Malmö
Byte av vattenmätarkonsol och avstängningsventi i Malmö, inom 3 månader
Hej vill få offert för byte av vattenmätarkonsol med skjutbar glidhylsa och kontrollerbar backventil, samt ev avstängningsventi inför bytet av min vattenmätare som VASYD ska göra.. Min…
VVS & Rör hjälp i Malmö
Byta eller reparera utekran på koloniområde i Malmö
Utekran på koloniområde. Jägersro sommarstad läcker, ev sönderrostad. Se bild.
VVS & Rör
Fixa problem med avlopps lukt i två badrum i Malmö, inom 3 månader
Har ett gammal hus (1930), där vi renoverade badrum 2005. Senaste halvåret har vi fått problem med avlopps lukt (lukten kommer och går utan speciellt anledning) i två badrum. Vi har inte lyckat…

Vanliga frågor och svar om VVS & Rör

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget på Skatteverkets hemsida.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om VVS & Rör

2022-02-14
Din källare kan bli ett värdefullt och uppskattat rum i ditt hem. Skapa ett sällskapsrum för hela familjen, bygg en hemmabio eller ett gym. Möjligheterna är oändliga. Här delar vi med oss av 5 smarta tips som du kan inspireras av!
2022-01-14
Klassisk shakerestetik, minimalism eller en naturnära färgpalett? Inspireras av vår trendspaning där vi går igenom 3 starka kökstrender för 2022!
2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.