VVS & Rör hjälp i Malmö

Den här förfrågan lämnades våren 2021 i kategorin Rörmokare.

Du kan också få hjälp med Rörmokare i Malmö!

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Ett välbeskrivet jobb brukar få bättre och snabbare svar.

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Fyttade in i vår lägenhet våren 2020 och har sedan dess besvärats av avloppslukt och ständigt stopp i handfatet. Trots städning, rengöring av golvbrunn och försök till att rensa avloppet så kvarstår lukten och stoppet i handfatet. Badrummet är nyrenoverat, dock av de tidigare ägarna. Nu behöver vi att en rörmokare eller annat proffs tar en titt på rören för att se vad som kan ligga bakom lukten och stoppet.
VVS & Rör

2 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 2 företag och valde Nordic Rörteknik för jobbet. Nordic Rörteknik har utfört 6 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.8.

Övriga företag som svarade:
  • Lindeborg VVS AB

Andra som fått hjälp med VVS & Rör

VVS & Rör

Byte av blandare och koppling av diskmaskin i Malmö

Behöver hjälp med att koppla bort gammal blandare, dra nya rör till ny blandare samt koppla in diskmaskin i kök.
VVS & Rör hjälp i Malmö

Byta ut befintlig radiator, lägga till en radiator i badrum samt byta bottenventil samt duschblandare i Stockholm

Byta ut befintlig radiator till större, lägga till en radiator i badrum, byta bottenventil samt duschblandare.
VVS & Rör hjälp i Malmö

Installera toa med dusch på 3 plan i Lönngården, Malmö

Fastighet i Malmö, Lönngården, ca 2-2,5 kvadratmeter. Toa, dusch och handfat. Plastmatta och plastväggar idag, ca 20 år gammalt. Ersättas med klinker och kakel. Nya innerrör skall installeras…
VVS & Rör

Avloppsrensning för handfat från 70-talet i Malmö

Hej! Har stopp i ett handfat (gästtoalett) i ett hus. Toaletten ligger på markplan. Vasken är av ett gammalt slag (70-tal??). Har försökt själv med bikarbonat/ättika samt vaskrensare. Funkar ej.
VVS & Rör

VVS & Rör hjälp i Malmö, inom 3 månader

Vår toalettstol står och rinner vatten efter man spolat. Rinnandet slutar inte utan fortsätter även efter tanken är full.
VVS & Rör

Ta bort disk och tvätt maskiner i Malmö

Har en diskmaskin som är trasig och en tvättmaskin som jag vill byta ut. Jag letar efter någon som kan koppla bort, ta bort och bli av med dessa 2 maskiner från min lägenhet.

Vanliga frågor och svar om VVS & Rör

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och att de har aktiva bolag. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. På företagens profilsidor hittar du, förutom omdömen, även certifikat och liknande. Många företag visar också upp tidigare utförda arbeten och referensjobb. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med företaget / hantverkaren du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa mer i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
  • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
  • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
  • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
  • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
  • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
  • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget 2024 i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.