Trädgårdsarbete med höststädning i Hässelby

Jag vill ha hjälp med att höstrensa trädgården dvs. att samla alla löv, gräsklippning, beskärning och bortforsling efteråt. Min tom är 670 kvadratmeter och huset är på 175 ungefär. Jag bor i Hässelby Villastad Norra. Jag behöver hjälp så snart som möjligt.

Den här förfrågan lämnades hösten 2020 i kategorin trädgård/trädgårdsarbete

Behöver du också hjälp?
Vad avser uppdraget?
Gräsklippning
Beskära/trimma buskar / träd
Övrigt
Hur ofta arbete ska utföras
En gång
Kommun
Stockholm

Kunden valde Hakhed HEM Consulting AB för jobbet!

Hakhed HEM Consulting AB har utfört 88 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.38.

5 andra företag visade också intresse för jobbet: Stockholms ProfHands AB, Marina Fastighetstjänst AB, Michael Spencer AB, Nästa steg, Riz Städ .

Omdöme

Habib Zohali lämnade omdömet 5

Hej! HEM genomförde ett trädgårdsstädningsuppdrag hemma hos mig i höstas. Jag var väldigt sen ute med min förfrågan via servicefinder och det var verkligen svårt att hitta en lämplig dag för att utföra det arbete, som jag hade beställt. Jag hade bara mig själv att skylla på men HEM gav aldrig upp. Till slut kom en dag på sena höstkanten, som erbjöd oss en chans och vi passade på. Håkan och hans duktiga medarbetare gjorde ett kanonjobb av hög kvalitet med bra effektivitet, snabbt, systematiskt och rent till ett mycket överkomligt pris. Jag vill också ge Håkan och hans medarbetare beröm för ett väldigt gott bemötande. Mycket trevliga och kompetenta personer fick jag träffa på där och jag kände mig trygg och som kund i fokus. Stort tack HEM! :-) Med vänliga hälsningar /Habib

Habib Zohali

Företag som är intresserade av trädgårdsarbete i Stockholm