Tillbyggnad i Stavsnäs/Värmdö

Den här förfrågan lämnades vintern 2023 i kategorin Totalentreprenad på Värmdö

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Vad skall göras?
Du måste välja minst ett alternativ
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Hej Startläge:
Har köpt in det mesta av materialet och det finns på plats i vår Friggebod och inne i huset. Beräknar ha rivit utbyggnaden på baksidan om 14 dagar,
Jobbet avser: Önskar offertpris inkl moms innan ROT-avdrag och utan materialkostnad (förutom plåttak till toaletttak, fuktspärr toalett, kakelfix).
Arbetsmoment som jag vill ska ingå
1. Gjuta balkar till torpargrund enligt konstruktionsritning (marken består av ren sand dvs mycket lättgrävt och inget singel behövs). När ni är redo beställer jag betongbil + betongpump för att det ska bli lätt för er.
2. Ansluta avlopp till befintligt ytliggande avlopp (nuvarande avlopp från befintlig toalett ligger lättillgängligt straxt under markytan)
3. Uppföra utbyggnad enl. konstruktionsritning
4. Målning ute med falu rödfärg (2 strykningar) + knutbrädor och vindskivor med vit färg (1 strykning då de redan är mellanmålade)
5. Plåtarbeten kring fönster och dörrar
6. Listverk inne golv, tak och foder
7. Målning inne (listverk, grund+2 strykningar, fönsterbräda och salningar 2 strykningar då de redan är grundmålade)
8. Lägga Kärhrs klickgolv i sovrummet
9. Dragning av elrör och montering av eldosor (elinstallation gör jag själv)
10. Dusch/WC lägga ut värmegolv och flytspackla, kakla med klinker på golv och kakel på väggarna (väggyta 20 kvm + golv 5,5 kvm). Anslutningen av värmegolv gör jag själv.
11. Montering av rött plåttak (falsat plåttak) på WC/utedel (här ska ingå materialkostnad i offerten)
12. Uppstädning och bortforsling av byggavfall

Arbetsmoment som jag själv gör:
Riva befintlig utbyggnadsdel (förråd och sovalkov)
Elinstallation förutom rördragning och dosmontering.
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Totalentreprenad

6 företag svarade på jobbet

 • M BOOM AB
 • Volux Tak & Plåt AB
 • Firma Anna Kozlowska
 • Cemator Bygg AB
 • Kerlin Bygg
 • Z.Ewa Byggservice i Stockholm AB

Andra som fått hjälp med totalentreprenadsjobb

Tillbyggnad i Stavsnäs/Värmdö
Renovera och bygga ut en befintlig gäststuga i Värmdö
Jag behöver renovera och bygga ut en befintlig gäststuga på 21 kvm på Värmdö med cirka 10 kvm, inkl utbyggnad av grund (ca 6.nya betongplintar och 10 kvm utbyggnaden av huskroppar i trä och av…
Tillbyggnad i Stavsnäs/Värmdö
Totalentreprenad till renovering i Järfälla
Renovering av takkupa; Nytt innertak, golvläggning, elinstallationer för takbelysning och vägguttag samt uppfräschade väggar (spackling och målning). Eventuellt byte av öppen spis. Eventuellt…
Totalentreprenad
Bygga trädäck med trappa och handräcken samt bygga underrede till hus med liggande träpanel på Värmdö
Bygga trädäck framför friggebod med trappa och handräcken mätandes 1,40 x 2,50 m. Bygga underrede till hus med liggande träpanel mätandes cirka 0,5x 6 m. Riva befintligt trädäck och…
Tillbyggnad i Stavsnäs/Värmdö
Tillbyggnad av bo-area på Värmdö
Ska köpa loss 35 kvm bo-area av vinden ovanför vår lägenhet. Väggar, golv och tak är isolerat. Det ska byggas 2 tak-kupor samt monteras 2 fasad fönster, invändigt ska vattenburen golvvärme…
Tillbyggnad i Stavsnäs/Värmdö
Totalentreprenad till renovering i Nässjö, Inom 3 månader
Jag behöver hjälp med att sätta dit ett nytt kök som jag ska köpa ifrån Ikea. Jag har köpt ett hus och vill måla alla ytor och tack för att få det fräscht huset är på 143m2. Jag behöver…
Totalentreprenad
Renovering av vardagsrum på Värmdö, inom 3 månader
Renovering av befintligt vardagsrum i fristående villa på Värmdö, Skeppsdalsström.
Önskemål: Nytt innertak med inbyggda spottar & målning väggar.
Normal takhöjd 2.40, golvyta totalt c:a 30 kvm.

Vanliga frågor och svar om totalentreprenadsjobb

Vår ambition är att du ska hitta en bra hantverkare för ditt byggprojekt. Rent praktiskt går det till så att du skapar en gratis förfrågan på vår hemsida och beskriver jobbet du vill få utfört. Vi matchar sedan ihop dig med hantverkare i ditt område. När byggfirmorna tar kontakt med dig har du möjlighet att jämföra såväl omdömen som offerter innan du väljer ett företag för jobbet.

Alla våra anslutna hantverkare har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är försatta i konkurs. Den viktigaste kvalitetskontrollen i vår tjänst är dock omdömen. Alla konsumenter som använder Servicefinder blir tillfrågade om de vill lämna ett omdöme efter slutfört arbete. På så vis vet du att feedbacken är baserad på verkliga upplevelser. Vi rekommenderar alltid att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer för att minska risken för missförstånd. Om du vill få fler tips på hur du väljer rätt hantverkare för jobbet kan du läsa den här artikeln i vår blogg.

”Rot” står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. Avdraget innebär att du som ägare av radhus, bostadsrätt, villa eller radhus får skattereduktion för olika typer av renoveringsarbeten. För att ha rätt till avdraget behöver du uppfylla vissa kriterier:
 • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
 • Du äger bostaden. Du kan inte få avdrag för arbete som utförts i en hyresrätt.
 • Du måste helt eller delvis bo i fastigheten där arbetet ska utföras.
 • Arbetet måste ske inne i bostadsrätten. Yttre underhåll såsom fönsterbyte, inglasning av balkong och byte av ytterdörr är inte giltigt för skattereduktion.
 • Du har betalat fakturan. Har någon annan betalat för tjänsten så kan du inte göra avdrag.
 • Fastigheten är äldre än 5 år. Garage eller carport ger rätt till rot om tillbyggnaden byggs ihop med bostadshuset. Du kan däremot inte få skatteavdrag när du bygger ett nytt hus.
 • Rotavdraget får uppgå till max 50 000 kronor per person och år.
 • För rottjänster kan du dra av upp till 30 procent av arbetskostnaden.
Läs mer om ROT-avdraget i vår blogg.

När du skapar en förfrågan hos Servicefinder kan du få kontakt med flera hantverkare. En rekommendation är att boka in möten med samtliga hantverkare för att de ska ha möjlighet att kolla på ditt projekt. Därefter kan du begära skriftliga offerter. Kontrollera alltid vad som är specificerat i offerten – är det hela eller delar av arbetet? Fråga även om det kan tillkomma dolda kostnader för exempelvis material, resor och städning. Du kan läsa mer om hur du väljer rätt hantverkare för jobbet här.

Priset på hantverkartjänster varierar beroende på vart du bor och storleken på ditt projekt. Hantverkare i storstäderna är i regel dyrare än hantverkare i mindre orter. Däremot är utbudet av hantverkare större i storstäderna, vilket sätter dig i en god förhandlingssituation. Ofta kan man som kund förhandla priset en del så det lönar sig att vända sig till flera byggföretag och jämföra offerter. Det är viktigt att väga in flera faktorer när du väljer hantverkare, exempelvis omdömen och försäkringar. Det är också viktigt att du upprättar ett avtal med byggfirman du väljer. Vill du ha fler tips på hur du kan tänka när du väljer hantverkare – läs vår checklista på 8 saker du bör ha koll på för att välja rätt hantverkare.

Blogginlägg om totalentreprenadsjobb

2022-01-04
En pågående pandemi och mer hemmatid. Det har fått svenskarna att renovera och fixa i hemmet flitigt. Det märks i både byggvaruhus och hos oss på Servicefinder. Ditt län är inget undantag. Men det finns såklart vissa renoveringar som varit mer populära än andra. Här är en lista på de mest populära hemmaprojekten under året som gått – län för län.
2020-11-13
Vad betyder egentligen totalentreprenad? Här går vi igenom vad totalentreprenad betyder och varför entreprenörsformen är att föredra vid större byggprojekt.
2023-07-19
Många svenskar bygger pool för att göra huset till ett semesterparadis att njuta vid under sommaren. Att bygga pool kräver dock research – var ska jag ha den, vad är priset och kan jag bygga den själv? Här kommer 5 bra tips inför poolbygget!