Kompletta installationer av Solenergisystem

Den här förfrågan lämnades sommaren 2023 i kategorin Solpaneler i Botkyrka

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Jag är importör av kompletta solenergisystem och vindkraftsystem som nu behöver ha kontakt med entreprenörer i hela Sverige som vill installera mina produkter åt min kundstock som växer stadigt månad för månad. Just nu har jag potentiella kunder i Borås, Skåne och Stockholm och Värmland som vill ha kompletta offerter installation av paneler, batterier, växelriktare, små vindkraftverk och laddare mm inom de kommande tre månaderna och jag vill därför samarbeta med så många som möjligt för att klara av efterfrågan.

MVH// LGJ
Önskat startdatum
Inom 3 månader
Solpaneler

7 företag svarade på jobbet

  • Tolo Solar AB
  • ELKL AB
  • Jonas & Niclas Tak AB
  • Småelhjälpen AB
  • Den Gode Herden Elservice
  • M & R Elektrik AB
  • DD Elektrifiera AB

Andra som fått hjälp med solpaneler

Solpaneler
Installera solceller i Västerås
Offert på solceller, cirka 60kvm tak, på taket skorsten, takfönster och ventilationsrör, plåttak falsad byggt 2019.
Solpaneler
Montering av 30 st solpaneler på villa i Malmö
Behöver hjälp med att 30 solpaneler/solceller på villa. Paneler/växelriktare inhandlas på eget håll. Behöver således hjälp med montering samt hjälp av elektriker för slutsteget med växelriktaren.

Blogginlägg om solpaneler

2023-06-27
Att tillbringa sommarsemestern hemma har blivit mycket populärt sedan pandemin. Och visst är det härligt? Svensk sommar är för det mesta, helt otroligt! Perfekta temperaturer och långa dagar. Har du också planerat en hemester men är rädd för att bara sitta still? Då kommer här 5 tips på sommarprojekt för hus och trädgård!
2023-05-03
Nu är det inte långt kvar till sommaren. Även om vädergudarna inte varit på vår sida så ser rapporten ut att vända väldigt snart! Vi har scannat marknaden i Sverige för att se vilka hus- och trädgårdsprojekt som är vanligast inför sommarmånaderna. Är det något av projekten som du vill eller kanske rent av måste få fixat innan din sommar börjar?
2023-04-11
Att måla om huset är ett stort projekt men som verkligen ger ditt hem en fräsch och förnyad känsla. Kanske väljer du samma färg som förut, eller så sätter du en helt ny färg på tillvaron. Men, innan du börjar måla är det viktigt att förbereda ditt hus ordentligt för att säkerställa att resultatet blir så bra som möjligt – planering är nyckeln. Här kommer 7 steg som är viktiga att följa när du förbereder ditt hus för nya färger.