Hemstädning av radhus på 99 kvm i Vallentuna

Den här förfrågan lämnades sommaren 2022 i kategorin Hemstädning i Vallentuna

Beskriv jobbet
Kontaktuppgifter

Vad behöver du hjälp med?

Ange postnummer
Om du inte kan postnumret kan du ange län och kommun istället

Få prisförslag från företag{{#if county}} {{county}}{{else}} i ditt område{{/if}}

Det här fältet är obligatoriskt
Fler detaljer?

Kontaktuppgifter

Vart ska vi skicka prisuppgifterna?
Namnet är tomt eller för kort
Du måste ange en giltig e-postadress
Du måste ange ett giltigt telefonnummer
Du måste godkänna villkoren
Beställa en städning innehållande.
Dammtorkning, dammsugning, och våttorka golv. Fönsterputsning och avlägsna fläckar från dörrkarmar, lister mm. Tvätta speglar, rengöa diskho, spis och utanpå köksfläkten. Avlägsna fläckar utvändigt på vitvaror i köket. Torka övriga köksredskap (t.ex. kaffebryggare, brödrost, mixer). Invändig rengöring av kylskåpet. Rengör och avlägsna fläckar på badkar, toalettstol och tvättställ. Tvätta rent duschen och duschens glasväggar. Bädda sängarna, slänga sopor.
Hur ofta hemstädningen ska ske
Ett tillfälle
Yta i kvm som ska städas
99
Vilken typ av bostad ska städas?
Radhus
Hemstädning av radhus på 99 kvm i Vallentuna
Hemstädning

Storstädning 99kvm med fönsterputsning .
Jag har haft 3 olika städare genom åren . Och dessa städare städade noggrannare än någon av dom . Jag är allmämt … Visa mer

Storstädning 99kvm med fönsterputsning .
Jag har haft 3 olika städare genom åren . Och dessa städare städade noggrannare än någon av dom . Jag är allmämt observant på smådetaljer och jag är nöjd ...

3 företag svarade på jobbet

Konsumenten fick svar från 3 företag och valde Shiny Big Stars Städ Gruppen AB för jobbet. Shiny Big Stars Städ Gruppen AB har utfört 195 jobb via Servicefinder och har ett genomsnittsbetyg på 4.1.

Övriga företag som svarade:
  • Clean By Nordic AB
  • Nikita KB

Andra som fått hjälp med hemstädningsjobb

Hemstädning
Löpande hemstädning av radhus på 116 kvm i Vallentuna
Vi behöver städning var annan vecka.
Men behöver oxå en storstädning innan.
Hemstädning
Löpande hemstädning av lägenhet på 89 kvm i Lidingö
Storstädning av lägenheten.
Damma av alla ytor, dammsuga, toa/dusch och speglar och TV. Då och då gärna torkning av lister och ev inne i vissa skåp.
Hemstädning
Löpande hemstädning av villa på 192 kvm i Vallentuna
Vi vill först ha en storstädning och är vi nöja sedan boka in städning varannan vecka.
Hemstädning
Löpande hemstädning av radhus på 145 kvm på Lidingö
Veckostädning, dammsuga, tvätta golv, damma, badrum. Vårtvätt av fönster.
Hemstädning
Löpande hemstädning av villa på ca 120 kvm i Vallentuna
Vi önskar en offert på storstädning två gånger i månaden, det gäller allmänna ytor, badrum, kök med mera. Ej städning i sovrum.
Hemstädning
Löpande hemstädning av villa på 125 kvm i Vallentuna
Hemstädning i Vallentuna, mycket centralt, bra kommunikationer.
Kedjehus, 125 kvm boyta, 2 plan. Inga småbarn, inga hemdjur.

Vanliga frågor och svar om hemstädningsjobb

Alla våra anslutna städfirmor har genomgått en kvalitetssäkring där vi kontrollerat att de är godkända för F-skatt och momsregistrerade. Vi gör även dagliga kontroller för att säkerställa att företagen inte är i konkurs. Omdömen är en viktig del i vårt kvalitetsarbete och vår tjänst bygger på ärliga omdömen. Alla som hittar städföretag via oss blir tillfrågade att lämna omdöme om städfirman efter utförd städning. De omdömen du ser är därför ett resultat av en städning som en ansluten städfirma genomfört.

De moment som ingår i en hemstädning kan skilja sig mellan olika städfirmor. Dessutom är varje hem unikt, så prata med städföretaget och framför dina önskemål. Då kan ni tillsammans komma överens om vad som ska ingå i hemstädningen.

Rutavdraget har gjort hemstädning till en lyx många svenskar kan unna sig. Med rutavdraget betalar du endast 50 procent av arbetskostnaden på städningen. Omfattningen på städningen, antal kvadratmeter för ytan som ska städas, hur ofta du vill ha städhjälp och vart du bor är faktorer som påverkar priset. För att få bäst pris bör du alltid vända dig till flera städfirmor och jämföra offerter. När du får offerter är det viktigt att du kontrollerar att alla städmoment står med, samt att städmaterial, moms och rutavdraget är inkluderat. Du kan läsa mer om vad det kostar att anlita en städfirma här.

Ja, städhjälp ingår i rutavdraget. Även fönsterputs och flyttstädning kvalificerar för rutavdrag. Avdraget får du för arbete som utförs i din eller dina föräldrars bostad. Även fritidshus medges rutavdrag. Här är villkoren för rutavdraget:

  • Du har fyllt 18 år när arbetet utförs.
  • Du bor och betalar skatt i Sverige för minst 90% av din inkomst.
  • Du eller någon utav dina föräldrar måste helt eller delvis bo i fastigheten.
  • Du är den som betalar eller har betalat för tjänsten. Du får inget skatteavdrag om det är någon annan som har betalat fakturan, trots att det är du som bor i bostaden.
  • Rutavdraget får uppgå till max 75.000 kronor per person och år.
  • För ruttjänster så är avdragets procentuella del av arbetskostnaden mer generös, då du kan göra upp till 50 procents avdrag.

Du kan läsa mer om vilka tjänster som ingår i rutavdraget i vår bloggartikel här.

Börja med att skapa en gratis förfrågan där du beskriver ditt behov. Vi matchar sedan ihop dig med städfirmor i ditt område. Genom att jämföra offerter och omdömen kan du säkerställa att du väljer den bäst lämpade städfirman.

Blogginlägg om hemstädningsjobb

2023-08-12
Planerar du att anlita städhjälp? Vi förstår det. Att få hjälp med städningen är ett smart sätt att frigöra tid på. Här går vi igenom vad som påverkar priset när du ska anlita städhjälp och vad du bör tänka på när du ska välja städfirma.
2023-01-04
Vill du anlita ett företag för ett arbete i hemmet? Kanske för en hemstädning eller renovering? Då kan du få upp till 75 000 kr i skattereduktion. Här är en lista som hjälper dig ha koll på vad som gäller för rut- och rotavdraget.
2021-12-22
Vill du anlita ett företag för hemstädning, flytthjälp eller kanske trädgårdsarbete? Då kan du få avdrag för det. Här besvarar vi vanliga frågor om skattereduktionen.