Bolio AB

Uppsala

Om Bolio AB

Välkommen till Bolio – din partner för en enklare vardag! 

En dammtuss här, en fläck där. Känner du igen dig? Vi har en bättre idé. 
Tänk dig städning, rengöring, ordning och reda, och andra vardagsuppgifter – allt i samma tjänsteföretag. Effektivt, pålitligt och miljövänligt!

Vi förstår att balansera livets krav kan vara utmanande. Oavsett om det gäller hemstädning, flytthjälp eller andra tjänster, skapar vi utrymme för det du älskar. Med lång erfarenhet inom städbranschen och ett engagerat team strävar vi alltid efter att erbjuda kvalitetstjänster till rättvisa priser, med fokus på 100% kundnöjdhet.

Vi erbjuder hemstädning, storstädning, fönsterputs, flyttstädning, visningsstädning, vardagsomsorg och flytthjälp. Alla våra professionella städare omfattas av kollektivavtal, och vi strävar ständigt efter hög kvalitet. Med vår 100% nöjd-kund-garanti får du som kund möjlighet att betygsätta varje städning.

Besök gärna vår hemsida för mer information. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på Info@bolio.se eller 020-345 345– vi är här för att hjälpa dig!
5

Utförda jobb via Servicefinder

Baserat på de jobb där konsumenten bekräftat att de har valt Bolio AB. Det faktiska antalet utförda jobb kan vara högre.

Bolagsuppgifter

Organisationsnummer 559328-4879
Bolagsform Privat aktiebolag
Registrerat 2021-07-21
Momsregistrerat
2021-12
Registrerat för F-skatt
2021-10
SNI
43390
Annan slutbehandling av byggnader
Verksamhetsbeskrivning
Bolaget ska bedriva städtjänster, lokalvård samt därmed närstående verksamhet.

Omsättning/resultat (Tkr)

Kassalikviditet (%)

Antal anställda